katarina77 |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 19> |
Korisnik | |
katarina77 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 06 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 06 Travanj 2010 u 13:45 |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dobro nam došla! kutija je prekrasna,ljepa i jednostavna.
otvorila sam ti tvoju temu gdje mozes stavljat slike svojih radova a ne u tuđoj temi. ![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
katarina77 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 06 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
hvala na dobrodošlici i hvala na ljepim riječima za kutijicu... nova sam to mi tek prva al bit ce ih jos jer je to cista zaraza kad krenes sam gledas po kući kaj ima za preuredit
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
za početnicu,kutijica je odlična! veselim se novim radovima!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
dobrodošlica i od mene
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Dobro dosla katarina u drustvo teta salveta.Kutija je bas slatka,jednostavna i bas zato lijepa(inace kale obozavam)Hajde budi vrijedna pa nas opet obraduj novim radom.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Dobro nam dosla ,iako ja ne radim decoupage uvjek volim tu zaviriti pa se diviti kutija ti je fantasticna bas po mom štihu
![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
katarina, dobrodošla
![]() volim kad se asimetrično poslože motivi, kale su i same takve i još si ih super smjestila na kutiju ![]() Veselim se tvojim novim radovima... I pohvale za jednostavnost i eleganciju, kad se sjetim svoje prve kutije koja je isto bila namijenjena za čaj (lemon&lime), čudo da je bila dovršena s obzirom s kolko strana sam ju napala, aL ja sam zaražena posebnim virusom ![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
divna kutija, bez ikakovih zamjerki, samo nastavi tako
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Dobro došla
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Odlična je kutija.
Dobrodošla! |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Dobro nam došla i dugo mackala prsteke s nama. Nekaj ne štima s kutijom a to je da je došla u krive ruke - i ja bi takvu za čajeke
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Dobro došla na forum,svakim nas je danom sve više.Kutijica ti je jako lijepa i uredna,bitće tu puno lijepih radova
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Kao prvo komentar je divna kutija,
a kao drugo ovo ti je jako jako zarazna bolest, kad pocens raditi ne mozes stati. Probaj dalje raditi ps ces vidjeti, biti ce lijepih i ruznih trenutaka u toku rada, ali zelja ce ti uvijek biti jaca. Dakle nastavi. Bravo. ![]() |
|
![]() |
|
hehehehe sam cu se nasmijat slatko |
|
decoupage je čista ovisnost, kada kreneš neznaš stat
|
|
![]() |
|
hehehehe sam cu se nasmijat slatko ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
i ja ti želim dobrodošlicu!
što se kutije tiče nemam ništa drugo za reći osim da je prekrasna. gotovo da ne mogu vjerovati da je to prvi rad... tako uredno i tako elegantno u samom startu! jedva čekam još tvojih radova!
![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Dobrodošla i od mene. Kutijica ti je uredna, lijepog motiva i jedva čekam da vidim tvoje ostale radove
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |