Echinopsis |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 27 Lipanj 2015 u 22:58 |
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jkonsta1 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 105 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/kaktusi/mali_plastenicic/67108.aspx -
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
@moon, tvoj možda i hoće. Moj je isto formirao
10tak pupova ali za sutra je prognoza zahlađenje za 10 C. Danas je bilo toplih 24 i još k tome sparno.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
normalno je,echinopsis voli cvjetati
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
ivana000 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 03 Srpanj 2013 Lokacija: Virovitica Status: Offline Bodovi: 60 |
ne znam koji je slučaj sa echinopsisima, ali znam da neki kaktusi prvih godina ne cvjetaju. ovaj moj primjerak je od maticne biljke bio odvojen početkom srpnja i baš u to vrijeme je i matična biljka bila u cvatu. jel možda zato ovaj moj bacio sad pup ili je to sasvim normalno za ovu vrstu kaktusa?
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
....i dulje će trajati ako je oblačnije.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Otvorit će se čak i po kiši!
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
ivana000 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 03 Srpanj 2013 Lokacija: Virovitica Status: Offline Bodovi: 60 |
![]() moj echinopsis me neki dan obradovao sa jednim pupićem, prvim ove godine. iducih dana najavljuju kišu i oblačno vrijeme, pa se bojim da se pup nece uspjet otvoriti :(
|
|
![]() |
|
Fiki i Schumy kaktusici su vam predivni, a cvjetovi su naprosto divni
![]() Ovo je moj prvi kaktus. Star je sigurno nekih 7 godina :D Dosta je zanemarivan i ne njegovan, što se vidi po tome kako izgleda. Mislim da mi je u početku negdje 2 ili 3 godine cvjetao, ali onda je stao. Ne znam što mu se desilo, uvijek sam ga držala na istom mjestu, i na istom zimovalištu je bio...ocito mu nešto nije pasalo
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
**za čistu prirodu i obilje pčelica
|
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
![]() |
|
Veliki pozdrav svima!
Jučer sam dobila novu pridošlicu u svoju malu familiju kaktusa, pa da evo to podjelim tu sa vama. Koliko sam skužila tu po slikama u ovoj temi, mislim da je ovo E. eyriesii. Ispravite me ako griješim
![]() |
|
![]() |
|
JEKA FRA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 710 |
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
JEKA FRA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 710 |
ovako izgleda moj kikiriki kaktus nakon 5 cm snijega sta je bio na njemu
|
|
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() E, zbilja neznam kako ovo ne zavoliti, pogotovo kada ovako procvijeta!! To će biti i meni problem jer nekako mi nikada nisu bili pri srcu!! A uz vas sam se na svašta navukla!!! Kaktuse nisam nikada držala u svojoj kući, nekako velim, zbog moje dječice, kada su bili mali!!!! Ponekad bi i neki dolutao do mene, ali sam mu našla novi dom po kratkom postupku!!!! Da sam ih zadržala to bi već bili pravi kapitalci, dvadesetogodišnjaci!!!! ![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Hvala Zmaj. Budu li cvjetali kao tvoji i od ostalih forumaša bit ću prezadovoljna
![]() |
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
zmaj ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 317 |
Majcka nebrini porasti če oni jako brzo. Imaju svoju čar i ovako malecki.
Gricka i tvoji su ljepi. |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Evo i moji:
![]() ![]() |
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
majcka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2011 Lokacija: Vače, Slovenija Status: Offline Bodovi: 447 |
Lijepi ti je "Subdenudata" I ja imam nekoliko:
![]() Ali još su maleni.
|
|
Eksotika je kul
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |