Izzy: Laboratorij žica i perlica |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 20> |
Korisnik | |
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 23:04 |
Nakit, kao i uvijek predivan kod Izzy!!!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
joooooj opet prekrasan nakit, pogotovo ogrlica!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Nisam gospodarice! Tek moram pazariti perle, nemam ništa u zalihama, sve si mi pobrala! Kao što rekoh, predstojeći vikend je rezreviran za kreativu, sad smišljam i putujem okolo (radeći, naravno)!
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() Jesi napravila one sa bordo perlama???
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Hvala vam na lijepim riječima i drago mi je da vam se sviđa moj nakit! Nekako uspijem sve udomiti, svaki komad nađe svog kupca, svoje odredište iako ima i onih komada koji skupno dođu na istu adresu jedne "gizdavice", hihihi...
![]() Rosa, jedva čekam svoje stvarčice - meni je predstojeći vikend rezerviran za kreativno uzdizanje! ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Izzy, nenadmašna si u izradi nakita, fantastično!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
prepreprekrasne su kako nausnice tako i ogrlica,i ja tvoje zavrsavam
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Radovi kao i obično perfektni, a ti si glavni krivac što sam zavoljela ljubičastu boju...
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
a ja bih bila sretna da sam udomiteljica ovako nečeg lijepog.........predivna ogrlica
![]() |
|
![]() |
|
Nadoknađujem izgubljene postove... Naušnice i ogrlice u naručene i srećom, udomljene. Jako sam sretna zbog toga.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Čisto savršenstvo
![]() |
|
![]() |
|
prepreprekrasno!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
predivne su sve,a broj 3 prekokrasne!
![]() |
|
![]() |
|
Ajde molim te, More! Samo se prijetiš s tim bušenjem uši, a nikako do zlatara! Poslala bih ti sve ove đinđe samo da to više obaviš! Ozbiljno ti govorim... Žena za brata ima virtuoza za srebro i nema probušene uši!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Ček ček. Idem odmah u zlatarnu probušit uši. Može bit da mi Izzy pošalje nešto
![]() |
|
![]() |
|
Na mene nitko ne viče po pp - ovima...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera sve kuži bez po' frke! Hvala draga, uvijek me nasmiješ!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 20> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |