Mirisna kunica,goruća ljubav-Ageratum Houstonianum |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Korisnik | |
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 10 Rujan 2012 u 08:04 |
Marta to je jednogodišnja biljka.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
martab ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 29 Kolovoz 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 114 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da li je ovo jednogodisnja biljka ili trajnica vrlo mi se dopala!
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Ja ne mogu još ni pomišljati da nosim biljke van jer mi je još sve puno snijega.
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
ja svoje sijance po danu držim van na suncu a navecer unosim u kucu ..nije hladno kod mene al svejdno dok malo ne ojačaju pazim ih
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
pripazit na hladnoču jer zima jos uvijek nije gotova :o))
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
čekam da malo ojacaju pa cu ih prvo u male teglice i onda tek u vrt ..
|
|
Vir |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Kamenjar, ja sam kupila gotove biljčice u malim posudicama i prenijela ih van, u zemlju. Ja mislim da ih možeš prorijediti i presaditi.
|
|
|
|
![]() |
|
prekrasan ti je milice...ja sam ga posjala ,niko je brzo,al izgleda sam ga pregusto posijala
|
|
Vir |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Bonsai... ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 30 |
ja sam posadila ageratu plavi u basti nadam se da ce lijepo cvjetati ovo ljeto
![]() |
|
![]() |
|
Morana ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 343 |
mislim da ću i ja u kupnju... posijala sam, niklo ih je more, međutim fazu pikiranja ih je doživjelo 6.. koji od kad sam ih prepikirala ne miču sa dva prava lista
![]() edit: da ne budete u zabludi to pikiranje je bilo prije više od mjesec dana, možda čak i mjesec i pol ![]() |
|
~Cvijeće je zemljin način da se nasmije~
![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
...kod nas su 5 kn...
|
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Ja ima ljubicasti, bas je simpa cvjetak, a cijena stvarno sitnica, 3,5 kn ...
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Hvala cure!
![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
.....Mira, taj bijeli cvijet je margaricela tj margareta i to mislim mini kao i moja...pogledaj na temi stavila sam sliku prije mjeec i vise....meni je divna , cvijeta k'o luda u vise navrata...
...prije par dana kupila dva plava ageratuma, slatki su i dugo cvjetaju...
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
MiroK nije ziher.
Uglavnom je kod nas rasprostranjen u prodaji plavi. Sad, zahvaljujući tvojoj slici sam vidjela i roza.Divan je. Ali ono bijelo nije sigurno ageratum.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Olja, jeli i ovo ageratum ili ??? ![]() |
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Jaoo Miro preslatka je...bas je neobicna ...navikla sm da budu plave ali ova je posebna
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Da malo oživim temu... Sa sajma u Njivicama
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Postoje niski ageratumi - grmolikog rasta i visine 20-30 cm, i oni koji su viši i nemaju grmoliki rast nego su nekako izduženi
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |