šablone |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Korisnik | |
auroris ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 31 Listopad 2012 u 23:39 |
evo mene curke moje stigla sam vam i ja ali čekajte da vas povatam sve pa vam se javim sa sad idem
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
laservz ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 27 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Javi se u varazdin, laservz@gmail.com |
|
![]() |
|
laservz ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 27 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 3 |
Za izrezivanje sablona javi se na laservz@gmail.com
|
|
![]() |
|
Izrezujem laserom podloge pogodne za sablone....uglavnom iz MDF-a (ploca debljine 3,2mm) manje više sve vrste šablona ili podloga za decoupage.
Isto tako imam u ponudi razne vrste kutija za decoupage, podloge za satove, ogledala i okvire za slike. U slucaju da Vas ista interesira obratite mi se na mail: laservz@gmail.com Ovdje mozete vidjeti samo neke od radova. (Kraj nekih ima i cijena) http://www.facebook.com/pages/3D-motivi-za-ukra%C5%A1avanje-zidova/334219359934681?sk=photos_stream (pricekajte da se ucitaju sve slike) |
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
čekam da mi dođe printer sa servisa pa či isprobat koju Kačinu šablonu slažem se da su preskupe ,pa ako uspije javim,pokušat ču po kreativinom savijetu jer mrzim izrezivanje
![]() |
|
![]() |
|
GarageART! ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2012 Lokacija: Zaprešić Status: Offline Bodovi: 38 |
Tek sam sad naišla na ovaj post al super je. Šablone kojih ima za kupiti u dućanima su mi uvijek preskupe (jer mi nije jedna dovoljna)
![]() Hvala Kaći na stvarno preljepim i raznovrsnim šablonama sad samo da još uspijem koju i napraviti nema veće sreće. Hvala curke ![]() |
|
![]() |
|
radilica ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 03 Kolovoz 2010 Lokacija: Macedonia Status: Offline Bodovi: 6 |
i jos nesto za komplicirane motive treba da znas gde izrezat da ne otpadne potrebni deo kako to ide
|
|
![]() |
|
radilica ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 03 Kolovoz 2010 Lokacija: Macedonia Status: Offline Bodovi: 6 |
koliko je to zamorno koliko vremena se utrosi na obican sablon(otprilike )veoma mi je vazno da znam
|
|
![]() |
|
KreativaSilvija ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6 |
Evo kako ja radim šablone:
Isprintam šablonu na obični papir,stavim je na keramičku pločicu(radi zaštite radne površine),preko nje stavim foliju za grafoskop te ih selotejpom malo čvrstim za pločicu; uzmem muževu lemilicu i lagano povlačim po linijama šablone:veće šablone pravim iz više komada.Lemilica topi foliju po linijama i na kraju samo odvojite pair od folije i voila!Brzo i jednostavno jer mi je rezanje škaricama velika tlaka,a skalpel mi se pokazao totalno nepecizan a osim toga i volim svoje prstiće. |
|
![]() |
|
ccrgirl ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2011 Status: Offline Bodovi: 1 |
Cao, ja sam potpuni pocetnik, tek se sada upoznajem sa polimernom glinom. Zanima me kako se prave sabloni?
Hvala ![]() |
|
![]() |
|
cuurly ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 01 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1 |
drage djevojke, imam jedno pitanje... dali poznajete mozda nekoga tko se bavi laserskim izrezivanjem sablona... naime mi se bavimo tetoviram sa air brushom i htjeli smo napraviti jos par dodatnih sablona ali nemozemo doci u kontakt s ljudima u Hr koji to zaista i rade, pa ako znate nekoga bila bi vam vise nego zahvalna! lijepi pozdrav!
|
|
![]() |
|
sanja 1734 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
kiki nadam se da si se snasla,jer sablonu krune mi nije uspijelo pronac
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Kaćo puno hvala.Nadam se da ću neke šablone iskoristiti.Ja ustvari tražim šablonu male stilizirane krune.Ako je ne nađem možda ću je i sama napraviti.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |