Aporocactus-Zmijski kaktus |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
evge ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 26 Prosinac 2014 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 17 Siječanj 2015 u 11:23 |
Jel može zmijoliki van na zagrebačku temperaturu...mislim nije da se buni unutra pustio je čak 5 mladica, također sam primjetila da voli vodu..barem moj..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hrvojemikanovci ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 06 Studeni 2014 Lokacija: stari mikanovci Status: Offline Bodovi: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moj zmijski kaktus je jako narastao,baš je ljepotan.
|
|
![]() |
|
sanja9802 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 276 |
Prelijep je, moj netko ukrao iz stubišta i teglu i ćup na kojem je bila tegla, sve. tako sad nemam ništa!
|
|
![]() |
|
jjadra ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 13 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 60 |
Gdje u Zagrebu kupiti ovu prelijepu biljku koje se sjećam iz djetinjstva?
|
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ivany ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 347 |
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Naravno!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
ajde fiki da već i to vidimo.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Pupova je sve više.....za 10 -tak dana očekujem Beautiful flowers cactus day!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Pa dobar ti je Vlatkić, neka ga onda takav kakav je sadA, JOŠ ĆE SE ON RAZRASTI !
|
|
|
|
![]() |
|
Vlatkich ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2012 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 262 |
Šteta
![]() ![]() Evo današnje sličice
![]() a sprema se i cvasti
![]() Znači s njim na hodnik prek zime...
|
|
Think green, dream in colours!
Varaždin |
|
![]() |
|
Taj rezanac treba odrezati, niš koristi od njega, a samo nagrđuje cijelu biljku.
|
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
To se događa kad je kaktus preko zime na toplom i nema dovoljno svijetla.Nema načina da se popravi.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Vlatkich ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2012 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 262 |
Imam pitanjce: ovaj 'srednji rezanac' skroz tanašan - zakaj se to događa? i na koji način to popraviti, ako je moguće?
To se na maminom dogodilo na više mjesta i izluđuje me. Totalno ga vizualno nagrdi
![]() |
|
Think green, dream in colours!
Varaždin |
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
ma daj fiki NE gnjavi...poslikaj nam ga ...plizzzzz....i sad i poslijeee
|
|
![]() |
|
Što se tiče upita za cvjetanje...jednom davno mi je 2 puta u godini cvjetao...u ožujku i decembru...prava rijetkost../crveni aporocactus/...bome sam se dobro bio iznenadio!
![]() |
|
![]() |
|
Imam dvije vrste,,,crveni su cvijetali u decembru....rozi su sada počeli pupove bacati!
|
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Fiki jel tvoji kaktusi cvjetaju 2 puta godiŠnje?
Napisao si da su ti cvjetali u decembru i da sad imaju pupove. Je li to uobičajeno za Aporocactus? Glikice ta tvoja polica za kaktuse je preslatka ![]() |
|
![]() |
|
Moj je počeo cvjetne pupove bacat! :))))
![]() Kada procvjeta stavim slike....da pokažem i kaktus i cvijet odjednom! ![]() |
|
![]() |
|
Bubasvabica rijetko ga gdje ima kupiti...prije ćeš ga naći u baka...teta..prabaka...ja sam ga naslijedio od prabake....iz Sinja! Jako se lako razmnožava....reznicama!
![]() Dajte slikica! :))))))) Glikica...sad će se on oporaviti...moj je na zimskom mirovanju......kada odmiruje počne cvijetati bude BEAUTIFUL! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |