Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Razmjena i nabavka materijala
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Razmjena salveta i nabavka materijala
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Razmjena salveta i nabavka materijala

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7576777879 89>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
branka202 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Status: Offline
Bodovi: 5
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje branka202 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2008 u 11:43
Originalno poslano od člana hippy hippy napisao:

Ka smo već kod Maksimirske
....jel netko zna gdje se točno nalazi neki mali dućančić koji drži ručno rađene drvene predmete, tipa: kuhače, daske za kuhinju, kutije za kruh i sl....Navodno je to negdje tam oko Kvartića u Maksimirskoj

bok, eto me, hvala svima na dobrodoslici!Tongue
prvo odgovor hippy taj ti je ducancic isto izmedju kvatrica i prve sljedece tramvajske stanice prema maksimiru (masiceve) s lijeve strane, isto kao viva samo malo dalje. to ti drzi jedan simpa stari deda, samo mislim da imaju malo cudno radno vrijeme, dvokratno, mogu sutra pogledati kad idem ujutro na posao ak hoces usput mi je.
evo tu su i linkovi za slicice mojih salveta (nadam se da ce radit...) pa ako koga sto zanima javite:

od vecine ih imam vise komada, od nekih samo po jedan ili dva komada, pa ko prvi...  i ja cu uskoro sastaviti listu svojih zelja, pronasla sam svasta zgodno medju vasim slicicama Smile... 
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2008 u 11:24
Ja znam da je nekada bio jedan toga tipa na Držićevoj preko puta autobusnog kolodvora...
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2008 u 10:42
Ka smo već kod Maksimirske
....jel netko zna gdje se točno nalazi neki mali dućančić koji drži ručno rađene drvene predmete, tipa: kuhače, daske za kuhinju, kutije za kruh i sl....Navodno je to negdje tam oko Kvartića u Maksimirskoj
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2008 u 10:34
Dobrodošla, hvala za informaciju za dućan u Maksimirskoj
Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2008 u 09:57
i ja sam nova i jako mi je lijepo ovdjeSmile...dobrodošla!
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2008 u 20:45
branka
dobar odabir......dobro došlasmile79
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2008 u 16:23
      Branka 202 dobro došla među nama    Hugsmile55smile78
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2008 u 15:58
dobro nam dosla branka, i tnx za info. velis viva to bi se dalo pogledati ovih dana :)
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2008 u 15:57
Branka dobro nam došla!!!smile75
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2008 u 14:54
Branka202,
dobro nam došla u naš mali klup ljubitelja decoupagea
Na vrh
branka202 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 5
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje branka202 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2008 u 14:13
bok svima, ja se eto upravo pridruzila temi razmjene salveta za salvetnu tehniku kojom se bavim vec neko vrijeme i bas sam sretna sto sam vas pronasla... naime vec sam i prije trazila gdje bi moglo biti zainteresiranih dusa za razmjenu, no kako sam proslih godinu i nesto dana bila na porodiljnom nekako nisam uocila ovaj forum, promaklo mi... ali nadam se da niste bas sve porazmjenjivale u medjuvremenu... pa cu nadam se sutra dodati slicice svojih salveta ako ih uspijem poslikati, ima toga dosta. za sada toliko, e da jos i info da ima super salveta u ducanu Viva u Maksimirskoj (vrlo blizu Kvatrica s lijeve strane kad se ide prema Maksimiru) i u Lumosu u Petrinjskoj a nadje se i u Praskoj u onom novootvorenom hobi ducanu koji je preselio iz Gunduliceve. pozdrav Smile!
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2008 u 17:46
A vas dve to u nabavu kod nas u Ofertisimu, u Bestovje... na putu za Sv. Nedelju i Samobor od Podsusedskog mosta.
Ovo sam napisala samo za one koji ne kuže u kojem je dijelu! Wink
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2008 u 16:04
Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

Ovako Ninochka moraš mi poslati adresu na PP ako želiš da ti pošaljem onu lijepu salveticu.A što se tiče ofertisime ja često odem na staru Samoborsku, jer tamo ti je najveća ofertisima i stvarno nema šta nema, a sve skoro pa besplatno. Tek na kasi skužiš da si potrošio brdo love...
To ne možeš fulati, ako ideš prema Samoboru onda ti je s desne strane.

joj hvala hvala. zakon ;)

stara samoborska mi je mjesto krstarenja, inace nabavila kalice u subotu u konzumu :) skoro pa se penjala po policama da ju dohvatim s najgornje police :) no nasao se kavalir pa mi ju je skinuo. :) a na pm ti saljem adresu pa se mozemo razmjenjivati (zarazile ste me decoupageom, sad cekam staklo u srijedu pa u nabavku tanjurica i zdjelica za rad). :)
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2008 u 20:48
Ninočka šalji pp odmah sa adresom ili se javi gdje te mogu ovaj vikend sresti da ti malo olakšam život!
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2008 u 12:16
kad smo bile u utorak na radionici kupila sam paket, zato bih se i zatukla ko tuka jedna glupa. idem tamo ali se bojim da ih nece biti. 15.9. mi je blizu i fakat idem u potragu. idem u mercator u dva pa cu vidjeti i tamo. joj joj.....i onda ti musko veli "kaj se nerviras, bas si sada slatka umrljana cokoladom" a tebi se pusi iz usiju zbog vlastite nesmotrenosti :)
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2008 u 12:14
Originalno poslano od člana Ninochka Ninochka napisao:

drage curke, morat cu vas razocarati ali moje salvete su jutros dozivjele stravicnu sudbu. naime, drzim sve u kutiji koja se nalazi u ormaricu. kutija je kartonska i lijepa, na njoj su stajali oni umaci za sladoled i iz nekog rrazloga cokolada je probijena i curi vec danima. uspjela sam spasiti tek nekoliko s uzorkom piceka, cvijetnu i jednu s bozicnu s medvjedicem (ima ih po cca 5-6 i te su bile na dnu pa su neostecene). ostale su koma. idem danas u konzum po obnovu zaliha, no ako netko slucajno ima suncokrete, trebala bi ih do 15.9. jer me sestricna zamolila da joj napravim nekoliko razlicitih na plocicama (nabavila mi je plocice u 4 razlicite velicine).

placam koliko god trazite, ali sad sam lagano ocajna i tuzna. sama sam si krifa, ali tak je kad namjestas stan i jos nisu sve stvari sjele gdje bi trebale stajati :(

placam kafu, postarinu otkupninu samo help i fala svima :(

Ninochka, ja sam sve dupliće suncokreta poslala Šefi
...ali sigurna sm da ih im u Chemacu jer ih tamo stalno kupujem... i to nekoliko motiva...
ne moraš kupiti cijelo pakiranje....cure ti mogu izvaditi iz paketa, na komad....
I da, mislim da su oko 2,00 kn / komad - 10 % nakon radionice   
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2008 u 12:06
drage curke, morat cu vas razocarati ali moje salvete su jutros dozivjele stravicnu sudbu. naime, drzim sve u kutiji koja se nalazi u ormaricu. kutija je kartonska i lijepa, na njoj su stajali oni umaci za sladoled i iz nekog rrazloga cokolada je probijena i curi vec danima. uspjela sam spasiti tek nekoliko s uzorkom piceka, cvijetnu i jednu s bozicnu s medvjedicem (ima ih po cca 5-6 i te su bile na dnu pa su neostecene). ostale su koma. idem danas u konzum po obnovu zaliha, no ako netko slucajno ima suncokrete, trebala bi ih do 15.9. jer me sestricna zamolila da joj napravim nekoliko razlicitih na plocicama (nabavila mi je plocice u 4 razlicite velicine).

placam koliko god trazite, ali sad sam lagano ocajna i tuzna. sama sam si krifa, ali tak je kad namjestas stan i jos nisu sve stvari sjele gdje bi trebale stajati :(

placam kafu, postarinu otkupninu samo help i fala svima :(
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2008 u 21:49
Triša, pošalji adresu na pp, nema smisla da kupuješ salvete... za crijepove i pločice znamo da imaš, kistove isto tako , znači malo lijepila ...sretno
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2008 u 21:13
Dakle toliko ste me zarazile da ću morati početi kupovati salvete, a baš i nemam taj običaj, osim naravno u djetinjstvu kad su mi kćeri sakupljale salvete, ali to je bilo onda.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2008 u 21:11
Ninočka - ako si na Pešći imaš Ofertisimu i na placu na Volovčici, na kraju placa preko puta Slavije... mala, natrpana, svašta se nađe!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7576777879 89>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.