Razmjena salveta i nabavka materijala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 89> |
Korisnik | |
branka202 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bok svima, ja se eto upravo pridruzila temi razmjene salveta za salvetnu tehniku kojom se bavim vec neko vrijeme i bas sam sretna sto sam vas pronasla... naime vec sam i prije trazila gdje bi moglo biti zainteresiranih dusa za razmjenu, no kako sam proslih godinu i nesto dana bila na porodiljnom nekako nisam uocila ovaj forum, promaklo mi... ali nadam se da niste bas sve porazmjenjivale u medjuvremenu... pa cu nadam se sutra dodati slicice svojih salveta ako ih uspijem poslikati, ima toga dosta. za sada toliko, e da jos i info da ima super salveta u ducanu Viva u Maksimirskoj (vrlo blizu Kvatrica s lijeve strane kad se ide prema Maksimiru) i u Lumosu u Petrinjskoj a nadje se i u Praskoj u onom novootvorenom hobi ducanu koji je preselio iz Gunduliceve. pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Branka202,
dobro nam došla u naš mali klup ljubitelja decoupagea ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Branka dobro nam došla!!!
![]() |
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
dobro nam dosla branka, i tnx za info. velis viva to bi se dalo pogledati ovih dana :)
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Branka 202 dobro došla među nama
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
branka
dobar odabir......dobro došla
![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
i ja sam nova i jako mi je lijepo ovdje
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Dobrodošla, hvala za informaciju za dućan u Maksimirskoj
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Ka smo već kod Maksimirske
![]() ....jel netko zna gdje se točno nalazi neki mali dućančić koji drži ručno rađene drvene predmete, tipa: kuhače, daske za kuhinju, kutije za kruh i sl....Navodno je to negdje tam oko Kvartića u Maksimirskoj ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ja znam da je nekada bio jedan toga tipa na Držićevoj preko puta autobusnog kolodvora...
|
|
![]() |
|
branka202 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
bok, eto me, hvala svima na dobrodoslici!
![]() prvo odgovor hippy taj ti je ducancic isto izmedju kvatrica i prve sljedece tramvajske stanice prema maksimiru (masiceve) s lijeve strane, isto kao viva samo malo dalje. to ti drzi jedan simpa stari deda, samo mislim da imaju malo cudno radno vrijeme, dvokratno, mogu sutra pogledati kad idem ujutro na posao ak hoces usput mi je.
evo tu su i linkovi za slicice mojih salveta (nadam se da ce radit...) pa ako koga sto zanima javite:
od vecine ih imam vise komada, od nekih samo po jedan ili dva komada, pa ko prvi... i ja cu uskoro sastaviti listu svojih zelja, pronasla sam svasta zgodno medju vasim slicicama
![]() |
|
![]() |
|
Branka, vidim da imaš prelijepe salvete!!!!
A šta kažeš ti na jednu kavicu recimo danas (ne znam da li si prčitala, ali danas se nalazimo na glavnom kolodvoru)...
|
|
![]() |
|
sori ali ne mogu danas zbilja nikako... naime radim blizu mirogoja, a stanujem pokraj stadiona, a bas danas je i ispracaj dine dvornika i tekma s englezima pa moram ranije zbrisati s posla da ne uletim u sveopci krkljanac... jos po kcer u vrtic, a onda cemo se doma zabarikadirati i nikud ni mrdac do sutra... osim toga mm je na porodiljnom (sin mi ima devet mjeseci) pa jedva ceka da ja stignem s posla da mi preda djecu, a i ja ih se pozelim, tako da ni inace bas popodne nisam pretjerano "mobilna". ali vama dobru zabavu, pa mozda neki drugi put...
|
|
![]() |
|
A za taj znam...to jer dućan od dioza ( Društvo invalidnih osoba ZG )...bar mislim da to znači skraćenica.... ![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
branka, moram priznati da su mi tvoje salvete prekrasne!!! neke imam i ja, na žalost većinu ne...poslikat ću i ja svoje pa ponuditi za razmjenu
![]() |
|
![]() |
|
Ajme Branka oveo je za poluditi ![]() Šaljem uskoro popis želja ![]() |
|
![]() |
|
Branka,
vidjela si moje radove...pa ako ti se nešto od tih salveta sviđa....šalji popis... da ne slikam dupliće... Poslikat ću samo novije salvete ![]() |
|
![]() |
|
hippy, jesam vidjela sam, radovi su ti stvarno mrak, ja sam jos pravi amater... uglavnom najvise prckam za klince, lijepim salvete mojoj kceri (i njenim prijateljima) na majice i ukrasavam "kutijice za svasta", uskrsna jaja i bozicne kuglice i teglice za cvijece... mozda jednog dana, kad mi klinci malo poodrastu pocnem i s "ozbiljnim" decoupage-om... za sada jos uglavnom samo gomilam salvete i ideje...
|
|
![]() |
|
......da, da ...tak se uglavnom počinje ![]() Kad dođešđ u neke " ozbiljnije " godinice, najvjerovatnije se buš malo više bavila s time... ![]() |
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
jucer sam od dvije mame na tecaju dobila tip za sve zainteresirane, u intersparu u cc1 u tijeku je snizenje stakalaca za mozaik, ljepila za decoupage, salveta (samo 13ak kunicha), akrilnih boja itd itd. idem danas pa javim kakve su cijene.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |