Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Razmjena i nabavka materijala
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Razmjena salveta i nabavka materijala
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Razmjena salveta i nabavka materijala

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7374757677 89>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2008 u 13:24
ponijet ću i ja i te i još neke zgodne koje imam duplićeSmile sad se osjećam ko moj sin kad razmjenjuje yu gi oh kartesmile197
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2008 u 09:40
donesem u petak imam ih 3 pa nije problem donijeti i tebi :) u petak sam u chemacou na tecaju :)
Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2008 u 08:37
ako usfali, imam i jaSmile
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2008 u 08:03
Imam ih i ja....pošalji pp
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2008 u 22:03
Franjice pošalji adresu - imam 2 takve salvete
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2008 u 21:55

Molim "poštene " posjednike da mi je doniraju, zatraže u zamjenu neku drugu ili jednostavno udijele dolje navedenu salveticu jer mi je neophodna za kompletiranje poklona mojoj nećakinji od puuuuuno godina. Lani sam joj kupila takav špajs servis (još se financijski oporavljam, ha, ha,ha) pa bi sad za njezin ročkas bilo dobro napraviti neku tacu ili veliki okrugli tanjur, jer me čeka njezina svadba u 12. mjesecu pa se sad baš i ne moram isprisiti (mogu se čuvati za svadbu.....)

Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2008 u 13:24
Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

Hippy, zaboravila sam zahvaliti  na salvetama...stigle su i jako su lijepe...
[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley2.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Wink" />

Super...drago mi je da ti se sviđaju
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2008 u 13:10
Hippy, zaboravila sam zahvaliti  na salvetama...stigle su i jako su lijepe...
Wink
Na vrh
branka202 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 5
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje branka202 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2008 u 10:05
Originalno poslano od člana hippy hippy napisao:

Originalno poslano od člana branka202 branka202 napisao:

moze hippy, princeza "prodana", ostaju jos dvije sa zivotinjicama [IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley2.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Wink" />!

Imam kumče od 5 g. i kad sav vidjela ovu salvetu odmah sam pomislila na nju jer obožava princeze, ponije, leptiriće... i još k tome sve rozo
Ma ko stvoreno za nju.....

znam znam, moja mala upravo napunila pet i bas je sad u "princeza i njen pony" fazi.. pa sam joj radila majice, pa su i prijateljice narucile,  i tako se potrosilo... Wink

Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2008 u 09:55

moze hippy, princeza "prodana", ostaju jos dvije sa zivotinjicama [IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley2.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Wink" />!

Imam kumče od 5 g. i kad sav vidjela ovu salvetu odmah sam pomislila na nju jer obožava princeze, ponije, leptiriće... i još k tome sve rozo
Ma ko stvoreno za nju.....
Na vrh
branka202 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje branka202 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2008 u 09:45
moze hippy, princeza "prodana", ostaju jos dvije sa zivotinjicama Wink!
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2008 u 08:40

evo pronasla sam (iskopala) jos dvije zgodne salvete, od princeze imam jos samo jedan primjerak za razmjenu, a zivotinjica imam tri komada, pa koga zanima nek se javi... laku noc!

Branka,

ja bi ovu s princezu i životinjice, ak može
Na vrh
branka202 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje branka202 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2008 u 22:06
evo pronasla sam (iskopala) jos dvije zgodne salvete, od princeze imam jos samo jedan primjerak za razmjenu, a zivotinjica imam tri komada, pa koga zanima nek se javi... laku noc!

Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2008 u 12:03

hvala, malo mi je doduse daleko da idem samo "u provjeru", ali ako se pojavi sto od toga na policama (osobito okvirici) javi (javite!) pa cu si organizirat jedan "izlet preko save"...[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley17.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Tongue" />
Naravano [IMG]smileys/smiley2.gif" align="middle" /> A koji te okviti više zanimaju..oni za jednu sliku ili za dvije? Mislim, ak slučajno naletim na njih, pa ti mogu kupiti..... [IMG]smileys/smiley1.gif" align="middle" />

pa zapravo bilo kakvi, moze za jednu moze za vise slicica, trenutno pokusavam sistematizirati fotke moje djecice (jer jedno godinu dana nisam stigla nis....) pa sam nasla dosta toga sto bi bilo zgodno za staviti na zid ili na policu. dakle, sve dolazi u obzir, samo da se da urediti... ali ne moras kupovati, samo javi, jer cu ja toga vjerojatno uzeti malo vise [IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley2.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Wink" />!

Joj znam kak je to....i ja sam stalno muku mučila sa bvrdo fotki.....

Inače se palim na crno bijele slike i portrete
...pa sm napravila malu " kućnu gleriju " na stepeništu...
sve su slike A4 formata i stavljene samo pod staklo...
svako malo ih nadopunjavam i baš dobro izgleda...klinci rastu, mjenjaju se..... zid se popunjava
Na vrh
branka202 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje branka202 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2008 u 11:40

hvala, malo mi je doduse daleko da idem samo "u provjeru", ali ako se pojavi sto od toga na policama (osobito okvirici) javi (javite!) pa cu si organizirat jedan "izlet preko save"...[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley17.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Tongue" />

Naravano
A koji te okviti više zanimaju..oni za jednu sliku ili za dvije?
Mislim, ak slučajno naletim na njih, pa ti mogu kupiti.....

pa zapravo bilo kakvi, moze za jednu moze za vise slicica, trenutno pokusavam sistematizirati fotke moje djecice (jer jedno godinu dana nisam stigla nis....) pa sam nasla dosta toga sto bi bilo zgodno za staviti na zid ili na policu. dakle, sve dolazi u obzir, samo da se da urediti... ali ne moras kupovati, samo javi, jer cu ja toga vjerojatno uzeti malo vise Wink!
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2008 u 11:29

Naravano
A koji te okviti više zanimaju..oni za jednu sliku ili za dvije?
Mislim, ak slučajno naletim na njih, pa ti mogu kupiti.....
Na vrh
branka202 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje branka202 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2008 u 11:27
hvala, malo mi je doduse daleko da idem samo "u provjeru", ali ako se pojavi sto od toga na policama (osobito okvirici) javi (javite!) pa cu si organizirat jedan "izlet preko save"...Tongue
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2008 u 11:12

Evo ja vam mogu reći cijene za staklene tanjure...bila sam jučer: veliki četvrtasti ravni....10 kn srednju četvrtasti sa udubljenjem ( onakvi kakve ja radim ) 8 kn zdjelice ( kakve ja radim ) 8 kn Mislim da se jeftinije može teško naći   [IMG]smileys/smiley2.gif" align="middle" /> Staklo je ok kvalitete...ja sam ih do sada jako puno napravila i niti jedan tanjur se nije razbio [IMG]smileys/smiley1.gif" align="middle" /> [/QUOTE]

pitanje za hippy ali i sve ostale: u kojoj ofertisimi ima prozirnih staklenih tanjura i drvenih okvira za slike? naime kod mene na ravnicama nema ama bas nista  [IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley19.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Cry" /> cude se kad ih pitam... a kaj ce vam to, evo ima krasnih tanjura na cvjetice i okvira s plasticnim skoljkicama...
[/QUOTE]

pa uvijek ima ljudi kojima se to sviđa...
Inače ja kupujem u Utrinama....ali zadnji put kad sam bila više nije bilo ovih tanjura sa idubljenjem ... okvire nisam ni gledala.....
Mislim da ima jedan njihov dućan i na Savici
Na vrh
branka202 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje branka202 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2008 u 10:30
[/QUOTE]

Evo ja vam mogu reći cijene za staklene tanjure...bila sam jučer:

veliki četvrtasti ravni....10 kn
srednju četvrtasti sa udubljenjem ( onakvi kakve ja radim ) 8 kn
zdjelice ( kakve ja radim ) 8 kn

Mislim da se jeftinije može teško naći   

Staklo je ok kvalitete...ja sam ih do sada jako puno napravila i niti jedan tanjur se nije razbio
[/QUOTE]

pitanje za hippy ali i sve ostale: u kojoj ofertisimi ima prozirnih staklenih tanjura i drvenih okvira za slike? naime kod mene na ravnicama nema ama bas nista  Cry cude se kad ih pitam... a kaj ce vam to, evo ima krasnih tanjura na cvjetice i okvira s plasticnim skoljkicama...
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2008 u 09:29
gle, ne kazem da ne odete, odite jer se ove velike tube boje definitivno isplati kupiti, kistovi su jeftiniji, a salvete ce dobiti jos. mozaik ne znaju i ljepilo se isplati. zasto ne otici? gle 200 ml bijele koju kombiniras sa svim zivim bojama, e sorrkach ali turbo se isplati kupiti za 29,90 kn :)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7374757677 89>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.