Razmjena salveta i nabavka materijala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 89> |
Korisnik | ||
branka202 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moze hippy, princeza "prodana", ostaju jos dvije sa zivotinjicama
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
![]() Imam kumče od 5 g. i kad sav vidjela ovu salvetu odmah sam pomislila na nju jer obožava princeze, ponije, leptiriće... i još k tome sve rozo ![]() Ma ko stvoreno za nju..... ![]() |
||
![]() |
||
branka202 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
|
znam znam, moja mala upravo napunila pet i bas je sad u "princeza i njen pony" fazi.. pa sam joj radila majice, pa su i prijateljice narucile, i tako se potrosilo...
![]() |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Hippy, zaboravila sam zahvaliti na salvetama...stigle su i jako su lijepe...
![]() |
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Super...drago mi je da ti se sviđaju ![]() |
||
![]() |
||
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
|
Molim "poštene " posjednike da mi je doniraju, zatraže u zamjenu neku drugu ili jednostavno udijele dolje navedenu salveticu jer mi je neophodna za kompletiranje poklona mojoj nećakinji od puuuuuno godina. Lani sam joj kupila takav špajs servis (još se financijski oporavljam, ha, ha,ha) pa bi sad za njezin ročkas bilo dobro napraviti neku tacu ili veliki okrugli tanjur, jer me čeka njezina svadba u 12. mjesecu pa se sad baš i ne moram isprisiti (mogu se čuvati za svadbu.....) |
||
![]() |
||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
|
Franjice pošalji adresu - imam 2 takve salvete
|
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Imam ih i ja....pošalji pp
|
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
ako usfali, imam i ja
![]() |
||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
donesem u petak imam ih 3 pa nije problem donijeti i tebi :) u petak sam u chemacou na tecaju :)
|
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
ponijet ću i ja i te i još neke zgodne koje imam dupliće
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
ups
|
||
![]() |
||
|
nekaj me zeza forum
|
||
![]() |
||
|
[QUOTE=miškopiško] ponijet ću i ja i te i još neke zgodne koje imam dupliće.....sad se osjećam ko moj sin kad razmjenjuje yu gi oh karte [QUOTE]
a baš je dobar taj osijećaj, kaj ne ![]() |
||
![]() |
||
|
baš je
![]() |
||
![]() |
||
|
[QUOTE=miškopiško] baš je
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Ninochka, jel ima tanjura u Urinama? |
||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
hippy, bilo je 10 i svi su u mom vlasnistvu. u petak bi trebala stici nova tura. kupila sam jos jedne (to su vise zdjelice jer je deblje staklo i dublje su, a one su zaobljeni trokut i kvadrat kao ovi plici). onih uskih dugackih i kvadrata manjih za 10 kn nema, naruceni pa mozda stignu u petak.
inace kod nas u utrine treba otici utorkom i petkom tako su mi rekle tete u ducanu. :)
|
||
![]() |
||
|
ninochka, vidim da si u mom studentskom kvartu...ja sam živjela 5 godina u onom srednjem neboderu - Karamanov prilaz 2, 15. kat
![]() |
||
![]() |
||
|
jedan info: u "skrinjici" u domjanicevoj imaju "stewo" salvete iz proslogodisnje kolekcije po 9 kn paket (umjesto 15), od tih jeftinih ima uzoraka s cvijecem (gerberi, ruze), a od nove kolekcije (po 15 kn paket) ima zgodnih jesenskih i djecjih motiva (princeza, snjeguljica i 7 patuljaka, itd) i jos svasta.
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |