Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Razmjena i nabavka materijala
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Razmjena salveta i nabavka materijala
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Razmjena salveta i nabavka materijala

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7273747576 89>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2008 u 09:06
Originalno poslano od člana cleopatra cleopatra napisao:

hej cure, našla sam besplatne papire koje možete isprintat za decoupage. .evo vam adresa, pa pogledajte ako vas zanima. .www.thelilacgarden.co.uk/. . .pa procjenite same. .ima lijepih stvari. .[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/emot66.gif" height="66" width="66" align="absmiddle" alt="smile186" />

Super stranica..... hvala ti
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2008 u 08:19
Originalno poslano od člana frida frida napisao:

Imam jedno pitanje jer sam vidjela da ste informirani o cijenama...
 Kod mene nema nigdje kupiti onaj lak za dočaravanje raspucale
podloge...sinoć sam u jednom dućanu ( novootvorenom) naišla na to (
dvokomponentna je to tvar) i košta 80 kn...zanima me ima li igdje
jeftiniji taj lak?

Frida,
taj dvokomponentni lak je uvijek skuplji od " običnog " laka za raspucavanje KRAKELE-a.
Sve ovisi za što ga namjeravaš upotrebljavati.
U ZD znam samo za jedan hobby dućan koji ga drži i cijena mu je cca 30-35 kn.

Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2008 u 23:02
 Imam jedno pitanje jer sam vidjela da ste informirani o cijenama...
 Kod mene nema nigdje kupiti onaj lak za dočaravanje raspucale podloge...sinoć sam u jednom dućanu ( novootvorenom) naišla na to ( dvokomponentna je to tvar) i košta 80 kn...zanima me ima li igdje jeftiniji taj lak?
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2008 u 19:53
Veselim se sutrašnjem druženju a sve me svrbe prsti kako ću kalice zalijepiti u subotu na tanjur za moju Minčicu. Curke hvala na dobroj volji i nadam se da ćemo se dobro zabaviti. Vrijedi li dogovor za kavu u meridijanu? Pazite, plaća se i "ušur" za SOS selosmile96
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2008 u 15:20
Originalno poslano od člana miškopiško miškopiško napisao:

Originalno poslano od člana hippy hippy napisao:

hajde me uputite di je to[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley9.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Embarrassed" />
Pa možemo i to uvrstiti u sutrašnje razgledavanje grada [IMG]smileys/smiley36.gif" align="middle" />

mudro zboriš[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley2.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Wink" /> vidim ja da bum došla bez ijedne majice ili cipela, al zato puna salveta, sprejeva i inih stvari iz jesen/zima kolekcije[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley36.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="LOL" />[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley36.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="LOL" />[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley36.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="LOL" />

Ok..moram sam dobro isplanirati SIGHTSEEING LOL]
Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2008 u 15:18
Originalno poslano od člana hippy hippy napisao:

hajde me uputite di je to[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley9.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Embarrassed" />

Pa možemo i to uvrstiti u sutrašnje razgledavanje grada

mudro zborišWink vidim ja da bum došla bez ijedne majice ili cipela, al zato puna salveta, sprejeva i inih stvari iz jesen/zima kolekcijeLOLLOLLOL
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2008 u 15:15

Pa možemo i to uvrstiti u sutrašnje razgledavanje grada
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2008 u 15:08
hajde me uputite di je toEmbarrassed
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2008 u 11:05
Originalno poslano od člana branka202 branka202 napisao:

ma ne, standardno, mislim 20 ili 25 komada. zato i javljam jer je fakat jeftino, a salvete su stvarno kvalitetne, isprobala.

E to onda vrijedi otić pogledati
Na vrh
branka202 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 5
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje branka202 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2008 u 11:00
ma ne, standardno, mislim 20 ili 25 komada. zato i javljam jer je fakat jeftino, a salvete su stvarno kvalitetne, isprobala.
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2008 u 10:57
Originalno poslano od člana branka202 branka202 napisao:

jedan info: u "skrinjici" u domjanicevoj imaju "stewo" salvete iz proslogodisnje kolekcije po 9 kn paket (umjesto 15), od tih jeftinih ima uzoraka s cvijecem (gerberi, ruze), a od nove kolekcije (po 15 kn paket) ima zgodnih jesenskih i djecjih motiva (princeza, snjeguljica i 7 patuljaka, itd) i jos svasta.

Hvala ti na info
Kaj je to std. pakiranje salveta ili ono, po 3-4 komada
Na vrh
branka202 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 5
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje branka202 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2008 u 10:44
jedan info: u "skrinjici" u domjanicevoj imaju "stewo" salvete iz proslogodisnje kolekcije po 9 kn paket (umjesto 15), od tih jeftinih ima uzoraka s cvijecem (gerberi, ruze), a od nove kolekcije (po 15 kn paket) ima zgodnih jesenskih i djecjih motiva (princeza, snjeguljica i 7 patuljaka, itd) i jos svasta.
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2008 u 09:32
ninochka, vidim da si u mom studentskom kvartu...ja sam živjela 5 godina u onom srednjem neboderu - Karamanov prilaz 2, 15. katShocked
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2008 u 09:04
hippy, bilo je 10 i svi su u mom vlasnistvu. u petak bi trebala stici nova tura. kupila sam jos jedne (to su vise zdjelice jer je deblje staklo i dublje su, a one su zaobljeni trokut i kvadrat kao ovi plici). onih uskih dugackih i kvadrata manjih za 10 kn nema, naruceni pa mozda stignu u petak.

inace kod nas u utrine treba otici utorkom i petkom tako su mi rekle tete u ducanu. :)
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2008 u 14:57

Ninochka, jel ima tanjura u Urinama?

Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2008 u 14:32
[QUOTE=miškopiško] baš jesmile213
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2008 u 14:24
baš jesmile213
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2008 u 14:01
[QUOTE=miškopiško] ponijet ću i ja i te i još neke zgodne koje imam dupliće.....sad se osjećam ko moj sin kad razmjenjuje yu gi oh karte [QUOTE]

a baš je dobar taj osijećaj, kaj ne
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2008 u 13:58
nekaj me zeza forum
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2008 u 13:57
ups
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7273747576 89>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.