Monna-1 - daruje, traži, mijenja...... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910> |
Korisnik | |
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nudim sjemenke:
- jarko-žute niske kadifice
- dragoljuba, narančasti i žuti, mix.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Uskoro pakujem sjemenke!
![]() |
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
ja bih kavu pa da probam,posaditi mislim,i suncokrete.sa tom biljkom se nisam još sreo u živo pa samo naslučujem kako izgleda.u to ime ako budeš imala pošalji od svih suncokreta po 2-3 sjemenke.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
Može Jelena! Pošalji mi adresu!
|
|
![]() |
|
Jelena ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 269 |
ja bi suncokret mali bucmasti... [IMG]smileys/emot27.gif" align="middle" />
|
|
![]() |
|
Samo da opet ponudim čega je još ostalo:
-sjemenke lubenice, šarene i svjetlo zelene, duge
- sjemenke dinje
- sjemenke kave
- - - - - - - - mjehurice
- -- - - - - - kadifica, jarko žuta
- - - - - -- - niski suncokret, ukrasni, bucmasti, jarko žuti
- duuuuugi grah (crni)
- paradajz "volovo srce"
|
|
![]() |
|
griva1978 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
...ako nisi dobila salviu, kadulju, ja ti imam sjemena od ljekovite, one dlakaste, salvia officinalis...pa ako ćeš pošaljem ti nešto sjemena... nisam ga jako puno skupila al za par grmića će biti... :o)) ..imam po dvorištu i mlade smokve izrasle iz sjemenki...al nije ih baš sad za kopat ( kod mene strašno zahladilo)..a i ne znam dal te "divljeke" daju ploda....no ako ne nabaviš do proljeća mogu ti ju iskopati pa ti vidi da li rodi... ..javi za kadulju... |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
ja bih sjemenke kave...ima li još?
![]() |
|
![]() |
|
ok. sjemenke šaljem idući tjedan! |
|
![]() |
|
Božikovine ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
Žicamo sjemenke mjehurice i kave.
Pokušati ćemo ti pribaviti sjemenke lagenarie vulgaris. Imamo je u vrtu no na čitavoj vriježi je samo jedan plod. Uspije li dozrijeti dobiti ćeš sjemenke. Adresu ti šaljemo na pm. |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
sjeme brnistre ti mogu sakupiti kod mene...samo moram otiči u šetnju
![]() a da li je to ista biljka nisam sigurna
|
|
![]() |
|
Tražim sjemenke ili sadnicu brnistre, ako netko ima viška
![]() Dali su brnistra i cytisus iste biljke ili ne?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
ima li netko sjemenke ove tikve da pokloni, proda, mijenja???
![]() ![]() ovako izgleda kad cvjeta, (lagenaria vulgaris)- tikva vrg
|
|
![]() |
|
prepelica ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 149 |
Za sve sam zainteresiran. Dapače što veća biljka - meni draža, jer trebam popuniti dobar komad praznog zemljišta. Kadulju (ljekovitu, veliku) ti mogu dati cijeli grm, a uhvatio sam i dosta sjemena.
Ne znam di si doma? |
|
![]() |
|
Tema o mjehurici je otvorena!
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
hvala natalija...sad mi se čini poznatim
mislim da čak i ima tema negdje na forumu
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
iris na ovom linku imaš članak o kineskom lampionu tj. crvenoj mjehurici
http://ns1.vjesnik.com/pdf/1999%5C05%5C23%5C23A23.PDF |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |