Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Oglasi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - ponuda i potražnja  -   manči
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

ponuda i potražnja - manči

Odgovori Odgovori Stranica  <123>
Korisnik
Poruka
domingo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 602
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje domingo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2008 u 00:02
Dature izgleda svi vole....pitam se zašto?
Pa zašto ne bih i ja imao.Heart...hajde budi srce
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2008 u 00:30
Domingo, ako uspijem nabrati sjemenke (sad su čahure s sjemenjem još zelene), stavila bum oglas u svoju temu na oglasima (Silvek traži-nudi), pa se onda javi na ppWink
Na vrh
skitnica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1556
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje skitnica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2008 u 15:31
Originalno poslano od člana shasha shasha napisao:

Manči,na temi "slike drveća ...." imaš post"moje prve ruže" ako ti se koja svidi,javi mi pa ti pošaljem reznica.Trublja ti isto mogu poslati kad ću ih rezati.Za ruže pogledaj pa mi javi,ako nemam tvoju adresu i nju mi zapiši,no mislim da imam[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley29.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Wacko" />

i ja bih zapisao za ruže,ali ne penjačice i trublju ako bude
mi smo djeca cvijeća
Na vrh
Jelena View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jelena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2008 u 00:20
ako ti još treba ruža pogledaj u moj album a ja bi ako još ima sjeme judinog drveta i puzavi ružmarin.... [IMG]smileys/emot114.gif" align="middle" />
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2008 u 20:52
manči zaboravih ti reći da je paket partia prema jugu još početkom šetimane
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2008 u 23:40
Jelena....ima sjemenaka, aružmarin reznica. Pošalji adresu.

Natalija, stiglo je sve u najboljem redu!!!smile126  Hvala!
Na vrh
Jelena View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jelena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2008 u 00:44
Originalno poslano od člana manči manči napisao:

Jelena....ima sjemenaka, aružmarin reznica. Pošalji adresu.

Natalija, stiglo je sve u najboljem redu!!![IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/emot177.gif" height="54" width="60" align="absmiddle" alt="smile126" />  Hvala!

jeeeeeee!!!!....šaljem adresu na PP....
Na vrh
Dalmax22 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 665
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dalmax22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2008 u 14:23
Manči jesi mi poslala ? Ništa nisam dobila.
Na vrh
Fatka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fatka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2008 u 20:09
manči mozes li mi dodati sjeme judinog drveta.

Ja vam mogu ponuditi sjeme ljubicaste dature i bijele ali kada sazriju cahure.
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2008 u 15:08
Dalmax....pripremam više paketića ovaj  vikend  pa oni putuju u pon ili utorak. Kad uputim napisat ću da jesam i kome jesam......

....vratila se upravo sa otoka...sjeme kapara imam tek par zrnaca  za fatku, nisu dobro sazrele na ovom grmu ....još ću potražiti kad budem ponovo u šetnji....

Fatka, stavit ću i judinog sjemena........Smile    a za daturu super!!!!!....kad je budeš imala malo spremi. samo par sjemenkica.......
Na vrh
Dalmax22 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 665
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dalmax22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2008 u 12:36
Manči svašta sam ti nakupila i šaljem danas!!
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2008 u 12:42
Telepatija...i ja tebi danas!!!
Na vrh
Jelena View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jelena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2008 u 15:38
manči,šaljem ti PM ali ti je pun inbox pa ne prolazi...
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2008 u 16:10
manči i meni danas stigao paket,hvala ti !!!!!!!!!!

I isprazni inboxBig%20smile
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2008 u 12:44
manči, stigao paketić!!smile230 sve je svježe, sad ću ja to odmah smile127     Puno ti hvala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!smile79
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2008 u 14:57
...dugo mu je trebalo....ali glavno da je  freško  stiglo..Smile
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2008 u 14:59
Sutra šaljem Nataliji  i Fatki....bojim se kako će pismo proć u BIH?
Fatka, bude li problema sa pismima sa sjemenkama? 
Na vrh
Fatka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fatka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2008 u 20:29
Nije nikada bilo problema,samo stavi sjemenke izmedju papira, zalijepi da se ne mradaju.
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2009 u 09:43
...evo  me  u  temi  nakon  1  god....
....pišite  slobodno ako  nisam  nekome  nešto  poslala...izbrisala sam  slučajno  pp,  pogubila  sve  papiriće  i  tako  to.....Embarrassed 

...u  Čaarobnom  otoku  pod  Dnevnici  rada  možete  vidjeti  do  čega  mogu  doći....

...na  "duši"  imam  :

goga-zg  -  abelia

hana  -  judino,  krumpirko  jasminoliki

griva -  ludi  buongiorno,  buhač,  pasiflora

skitnica  -  buhač  (  spreman je,    jedan  preživio  -   javi  se !!!! )

horti  -  sjemenke  judinog

majimaji   -   pasiflora

frida  -   jucca

monna   -  judino

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2009 u 09:47
....maanči  -   traži,  moli,  kumi,  potrebuje ......

tayberi  -   sadnice

aronija  -  sadnice

malina   -  sadnice

kupina  pitoma  -  sadnica

jagoda

i  drugo  bobičasto  voće

Sadnice  bih  kupila  po  razumnim  cijenama,  tek  nekoliko  komada,  ne  radim   plantaže.... 
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.