Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Razmjena i nabavka materijala
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Razmjena salveta i nabavka materijala
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Razmjena salveta i nabavka materijala

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7172737475 89>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2008 u 14:24
Originalno poslano od člana cleopatra cleopatra napisao:

čuj,od tog pretraživanja ja sam u deficitu sa svim. .hvala bogu, danas sam uspjela sve nadoknadit, a sda idem ponovo u moju radionicu. .jučer sam bila u nabavi, pa sad moram nešto i napraviti. .ptrošola 500 kn, a mogu reć kupila jednu vrećicu. .hahha. .ma neka, ne žalim,uživam raditi, pogotovo kad me pukne inspiracija. .[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley2.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Wink" />

I ništa nam se ne hvališ kaj si kupila
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 320
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2008 u 14:22
čuj,od tog pretraživanja ja sam u deficitu sa svim. .hvala bogu, danas sam uspjela sve nadoknadit, a sda idem ponovo u moju radionicu. .jučer sam bila u nabavi, pa sad moram nešto i napraviti. .ptrošola 500 kn, a mogu reć kupila jednu vrećicu. .hahha. .ma neka, ne žalim,uživam raditi, pogotovo kad me pukne inspiracija. .Wink
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2008 u 14:14
dobro si to rekla,i zivaca i vremena,kod mene toga na pretek,bar za ovakve stvari.a sto se tice kucanskih poslova,zadnja dva dana otkad si me obradovala linkom,u deficitu sam i s jednim i drugim.smile78
Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2008 u 14:07

nema na ćemu, i dr.put. ima dobrih stvari samo treba živaca, vremena i svašta se nađe. .pozdrav svima. .

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2008 u 14:01
Originalno poslano od člana cleopatra cleopatra napisao:

hej cure, našla sam besplatne papire koje možete isprintat za decoupage. .evo vam adresa, pa pogledajte ako vas zanima. .www.thelilacgarden.co.uk/. . .pa procjenite same. .ima lijepih stvari. .smile186

cleopatra ova stranica je fenomenalna,a linkovi koji se nude na njoj jos bolji.ne mogu se nadiviti koliko lijepih slika tu ima,dosta toga sam vec usnimila na komp.jos samo printer nabavit i motiva za decoupage mi nece nedostajat.naravno,prije moran savladat salvetnu tehniku Wink,mogu ja to,uz vasu pomoc,naravno.cleopatra iskreno zahvaljujem na ovom linku.

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2008 u 12:22
materijal možete kupiti i preko interneta
zasad znam za ova mjesta za kupovinu:

za Lumos ne znam da li šalje poštom ali možete pitati

Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2008 u 01:04
 hitno trebam salvete s motivom lavande...u zamjenu nudim morske motive (nekoliko vrsta)
Na vrh
administrator View Drop Down
administrator
administrator
tata-mata foruma ©

Bodovi: 6910
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje administrator Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2008 u 10:51
ako se skrene sa teme treba otvoriti novu temu prikladnu za to ili naci vec otvorenu temu... i u sljedecem odgovoru staviti link od teme gdje se nastavlja rasprava a ovu temu ostaviti da ide dalje kako treba...

i naravno bez ljutnje!!!!
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2008 u 16:10
smile219necemo vise..........smile79

Originalno poslano od člana iris iris napisao:

ova tema se prvo zvala Razmjena salveta
sad sam ju preimenovala u Razmjena salveta i nabavka materijala
lijepo vas molim da se držite teme jer kad se vi zapričate to je više nemoguće srediti 
valjda nije problem otvoriti novu temu i u njoj popričati o svemu što vas zanima 
nije mi namjera kvariti vaše druženje i ugodan razgovor
samo vas molim da pripazite gdje to radite

The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2008 u 12:06
oporsti, ja sam nova pa se još snalazim, al evo pazit ću idući put. .Heart
Na vrh
branka202 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 5
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje branka202 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2008 u 12:03
Originalno poslano od člana iris iris napisao:

lijepo vas molim da se držite teme jer kad se vi zapričate to je više nemoguće srediti 
valjda nije problem otvoriti novu temu i u njoj popričati o svemu što vas zanima 

sori....Embarrassed 
jesmo se malo zapricale, ali i nismo se bas toliko odmakle od teme... pa sve se na kraju ipak vrti oko salveta i gdje je koji ducan i radionica, zar ne?
evo obecavam da necu vise o kuhinji... Embarrassed
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2008 u 11:57

Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2008 u 11:22
hvala na pohvalama, nadam s e da tako i misliš. ja ti imam svakakvih planova s time, ali sve je još u povojima. a i stignem raditi jer imam samo veliko djete doma, a to je muž, a on je stalno na poslu, pa ja mogu raditi do mile volje. .bar nešto pozitivno. .samo da još ne moram po materijale u VŽ i ZG, bilo bi još bolje. .a što se radionica tiče i mi čemo sad opet počet početkom 10. mjeseca. .jedva čekam. .
Na vrh
branka202 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje branka202 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2008 u 11:03
ma to ti je odmah s lijeve strane kad ides od kvatrica prema maksimiru, mozda kojih 50-ak metara, poslije onih restorana a prije "froda", znaci prije prve lijeve ulice (kuhaceve). nemres fulat. imaju inace prilicno "fensi-smensi" stakleno posudje i kojekakve sitnice za kucu, a trenutno imaju i popust 50 % na dio asortimana tako da neki npr. setovi za caj koj isu kostali preko 2.000 sad kostaju "samo" oko 1.000 kn... ali ne bojte se, salvete su normalne cijene, 15 kn paket... Wink
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2008 u 10:55
Originalno poslano od člana branka202 branka202 napisao:

Originalno poslano od člana hippy hippy napisao:

Originalno poslano od člana miškopiško miškopiško napisao:

hajde me uputite di je to[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley9.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Embarrassed" />
Pa možemo i to uvrstiti u sutrašnje razgledavanje grada [IMG]smileys/smiley36.gif" align="middle" />

mudro zboriš[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley2.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Wink" /> vidim ja da bum došla bez ijedne majice ili cipela, al zato puna salveta, sprejeva i inih stvari iz jesen/zima kolekcije[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley36.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="LOL" />[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley36.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="LOL" />[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley36.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="LOL" />
Ok..moram sam dobro isplanirati SIGHTSEEING LOL]

misko i hippy, ako ce vam se zaista dati potegnuti od vukovarske do domjaniceve (...), onda vam je odmah pokraj kvatrica u maksimirskoj i viva sa brdom salveta i onaj mali ducancic sa drvenim stvarcicama (btw, nekidan sam pogledala kako rade, zaista dvokratno, ujutro do 12:00 a popodne poslije 16:00, ako sad opet nisam zaboravila....).

i dobru zabavu svima!

Branka, gdje je ta Viva? S koje strane Maksimirske?
Na vrh
branka202 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje branka202 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2008 u 10:48

hajde me uputite di je to[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley9.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Embarrassed" />
Pa možemo i to uvrstiti u sutrašnje razgledavanje grada [IMG]smileys/smiley36.gif" align="middle" />

mudro zboriš[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley2.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Wink" /> vidim ja da bum došla bez ijedne majice ili cipela, al zato puna salveta, sprejeva i inih stvari iz jesen/zima kolekcije[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley36.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="LOL" />[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley36.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="LOL" />[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley36.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="LOL" />

Ok..moram sam dobro isplanirati SIGHTSEEING LOL]

misko i hippy, ako ce vam se zaista dati potegnuti od vukovarske do domjaniceve (...), onda vam je odmah pokraj kvatrica u maksimirskoj i viva sa brdom salveta i onaj mali ducancic sa drvenim stvarcicama (btw, nekidan sam pogledala kako rade, zaista dvokratno, ujutro do 12:00 a popodne poslije 16:00, ako sad opet nisam zaboravila....).
i dobru zabavu svima!
Na vrh
branka202 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje branka202 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2008 u 10:40
Originalno poslano od člana frida frida napisao:

Imam jedno pitanje jer sam vidjela da ste informirani o cijenama...
 Kod mene nema nigdje kupiti onaj lak za dočaravanje raspucale podloge...sinoć sam u jednom dućanu ( novootvorenom) naišla na to ( dvokomponentna je to tvar) i košta 80 kn...zanima me ima li igdje jeftiniji taj lak?

evo imas u zadru (ako sam dobro shvatila ti si tamo?) lumos, pogledaj si cijene:

Na vrh
branka202 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje branka202 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2008 u 10:37
da, zaboravila sam ti pohvaliti radove, 5+!! Tongue
Na vrh
branka202 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje branka202 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2008 u 10:37
cleo, stranica je super!! hvala! morat cu probati to s printanjem...
a sto se radionice tice, to one imaju danas u chemaco-u popodne decoup. na staklu, vidis da su sve offline, valjda se intenzivno pripremaju Wink... bas im zavidim... ja naime poslije posla imam doma drugu sihtu (sitna djecica cekaju...) pa mislim da jos sljedecih godinu do dvije necu moci na takve meetinge.. ali bit ce toga jos...
Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2008 u 09:20
molim, i dr.put. a kaj to danas imate neku radionicu, koliko sam uspjela skužiti?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7172737475 89>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.