Razmjena salveta i nabavka materijala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7172737475 89> |
Korisnik | |||||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
I ništa nam se ne hvališ kaj si kupila ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Sponzorirani linkovi | |||||
![]() |
|||||
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
||||
čuj,od tog pretraživanja ja sam u deficitu sa svim. .hvala bogu, danas sam uspjela sve nadoknadit, a sda idem ponovo u moju radionicu. .jučer sam bila u nabavi, pa sad moram nešto i napraviti. .ptrošola 500 kn, a mogu reć kupila jednu vrećicu. .hahha. .ma neka, ne žalim,uživam raditi, pogotovo kad me pukne inspiracija. .
![]() |
|||||
![]() |
|||||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
||||
dobro si to rekla,i zivaca i vremena,kod mene toga na pretek,bar za ovakve stvari.a sto se tice kucanskih poslova,zadnja dva dana otkad si me obradovala linkom,u deficitu sam i s jednim i drugim.
![]() |
|||||
![]() |
|||||
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
||||
nema na ćemu, i dr.put. ima dobrih stvari samo treba živaca, vremena i svašta se nađe. .pozdrav svima. . |
|||||
![]() |
|||||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
||||
cleopatra ova stranica je fenomenalna,a linkovi koji se nude na njoj jos bolji.ne mogu se nadiviti koliko lijepih slika tu ima,dosta toga sam vec usnimila na komp.jos samo printer nabavit i motiva za decoupage mi nece nedostajat.naravno,prije moran savladat salvetnu tehniku ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
||||
materijal možete kupiti i preko interneta
zasad znam za ova mjesta za kupovinu:
za Lumos ne znam da li šalje poštom ali možete pitati
|
|||||
![]() |
|||||
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
||||
hitno trebam salvete s motivom lavande...u zamjenu nudim morske motive (nekoliko vrsta)
|
|||||
![]() |
|||||
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
||||
ako se skrene sa teme treba otvoriti novu temu prikladnu za to ili naci vec otvorenu temu... i u sljedecem odgovoru staviti link od teme gdje se nastavlja rasprava a ovu temu ostaviti da ide dalje kako treba...
i naravno bez ljutnje!!!!
|
|||||
![]() |
|||||
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
||||
![]() ![]()
|
|||||
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|||||
![]() |
|||||
||||
oporsti, ja sam nova pa se još snalazim, al evo pazit ću idući put. .
![]() |
|||||
![]() |
|||||
branka202 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
||||
sori....
![]() jesmo se malo zapricale, ali i nismo se bas toliko odmakle od teme... pa sve se na kraju ipak vrti oko salveta i gdje je koji ducan i radionica, zar ne?
evo obecavam da necu vise o kuhinji...
![]() |
|||||
![]() |
|||||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
||||
ova tema se prvo zvala Razmjena salveta
sad sam ju preimenovala u Razmjena salveta i nabavka materijala
lijepo vas molim da se držite teme jer kad se vi zapričate to je više nemoguće srediti
valjda nije problem otvoriti novu temu i u njoj popričati o svemu što vas zanima
nije mi namjera kvariti vaše druženje i ugodan razgovor
samo vas molim da pripazite gdje to radite
|
|||||
![]() |
|||||
||||
hvala na pohvalama, nadam s e da tako i misliš. ja ti imam svakakvih planova s time, ali sve je još u povojima. a i stignem raditi jer imam samo veliko djete doma, a to je muž, a on je stalno na poslu, pa ja mogu raditi do mile volje. .bar nešto pozitivno. .samo da još ne moram po materijale u VŽ i ZG, bilo bi još bolje. .a što se radionica tiče i mi čemo sad opet počet početkom 10. mjeseca. .jedva čekam. .
|
|||||
![]() |
|||||
branka202 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
||||
ma to ti je odmah s lijeve strane kad ides od kvatrica prema maksimiru, mozda kojih 50-ak metara, poslije onih restorana a prije "froda", znaci prije prve lijeve ulice (kuhaceve). nemres fulat. imaju inace prilicno "fensi-smensi" stakleno posudje i kojekakve sitnice za kucu, a trenutno imaju i popust 50 % na dio asortimana tako da neki npr. setovi za caj koj isu kostali preko 2.000 sad kostaju "samo" oko 1.000 kn... ali ne bojte se, salvete su normalne cijene, 15 kn paket...
![]() |
|||||
![]() |
|||||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
||||
Branka, gdje je ta Viva? S koje strane Maksimirske? |
|||||
![]() |
|||||
||||
misko i hippy, ako ce vam se zaista dati potegnuti od vukovarske do domjaniceve (...), onda vam je odmah pokraj kvatrica u maksimirskoj i viva sa brdom salveta i onaj mali ducancic sa drvenim stvarcicama (btw, nekidan sam pogledala kako rade, zaista dvokratno, ujutro do 12:00 a popodne poslije 16:00, ako sad opet nisam zaboravila....).
i dobru zabavu svima!
|
|||||
![]() |
|||||
||||
evo imas u zadru (ako sam dobro shvatila ti si tamo?) lumos, pogledaj si cijene:
|
|||||
![]() |
|||||
||||
da, zaboravila sam ti pohvaliti radove, 5+!!
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
cleo, stranica je super!! hvala! morat cu probati to s printanjem...
a sto se radionice tice, to one imaju danas u chemaco-u popodne decoup. na staklu, vidis da su sve offline, valjda se intenzivno pripremaju
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
molim, i dr.put. a kaj to danas imate neku radionicu, koliko sam uspjela skužiti?
|
|||||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7172737475 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |