Moje male i velike mezimice-Dzomba |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 48> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ako bude sreće na riječkom sajmu veronika je moja, makar je po zimi držala na sred stola.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Predivno sve |
|
![]() |
|
ljiljana3 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 197 |
Hvala na odgovoru.
Triša i ja sam stavila veroniku na popis, baš je lijepa biljčica.
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Chlorophytum comosum Variegatum..
..vec sam je presadila ali nikad je slikati
![]() ![]() Zelena verzija klorofita ili jos Zeleni Ljiljan
![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Jedna vrsta echeverie..(hvala na pomoci i rekose mi da je u losem stanju..nemam predstavu kako treba izgledati ali valjda "ozdravi"!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Oh Trisa..s jedne strane Gledam gdje ih smjestiti zimi..a s druge,Ima jos par biljki koje bih voljela imati
![]() ![]() ![]() Nadam se da ces naci Lijepu Veroniku
![]() |
|
|
![]() |
|
Ljiljana,kao prvo-Hvala ti u ime mojih mezimica
|
|
![]() |
|
Super!!!! Ja sam svoju platila 6 eura i bila je snizena 30 %
![]() Veliki pozdrav iz hladnog Bergama
![]() |
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Dzomba, to je zaraza, još jedna biljka ide na šalabahter - veronika, predivna je, uzdam se u izbor na ovolvikendnom sajmu cvijeća u Rijeci. |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
ljiljana3 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 197 |
Dzomba, preprekrasno, naročito crassule, veronika, ma sve sve je super!
![]() Kako često zalijevaš crassule ljeti, a kako zimi?
|
|
![]() |
|
kikina ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 157 |
danas sam je našla u katalogu baumaxa.idem po nju.visina 35cm 20 kn.super povoljno.dzomba pozdrav tebi iz zagreba
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
kikina ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 157 |
dzomba gdje se može nabavit veronika.divna je.ma samo slinim i plačem po forumu i vašim slikama.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Velicanstvena je!
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Baš je krasna veronika!
|
|
![]() |
|
Predivna je, baš djeluje nekako posebno, inače kombinacija zeleno-bijelo uvijek pali.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Kao sto sam i obecala,evo slike Veronice
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
@anaida..Uzivamo svi u mom malom carstvu..i prijatelji od mog cimera mu kazu da je imao srece naci cimerku koja voli cvijece,s kojim je uljepsan veci dio dvorista
![]() @Manci..kako moj cimer nije za to da se sadi ista u dvoriste,negdje sam to vec spomenula pa izvinite sto ponavljam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @smrcko..Ovo je lazni Jasmin,znaci ima miris jako lijep ali koji se osjeti samo na 100 m a ne kao onaj pravi koji se siri i na 3 km
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Sve je prekrasno i uredno.
![]() ![]() Jasmin uz ogradu, to je ono što ima božanstven miris? Jednom sam prošla pored nekog dvorišta, bilo je drvo sa bjelim cvjetovima i prekrasnim mirisom. |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Biljke su ti tako njegovane i zdrave....čestitam na trudu....
Imala sam u vrtu 5-6 kornjača čančara, u jesen se zakopaju u zemlju i izađu čim zatopli na proljeće...korisne su jer jedu pužiće, ličinke, ali nažalost pobrste mlade biljčice koje posadim - dalije, kadifice i dr....zato sam ih pustila da odšetaju dalje.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |