Cvijetni kutak malog srca !!! |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 5> |
Korisnik | ||
malosrce ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 159 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ma daj nemoj takav izraz upotrijebiti....
ja velim umjetnički nastrojena
![]() ![]() naravno, da ću ti dati,
ako neće biti kod mene dovoljno,
moja baka ih ima u izobilju - barem bijele.....
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Malo srce hoću i ja sjeme bijele n.frajle - nisam je nikad imali, a ni vidjela. Baš si mislim napravit ću joj mali kamenjarčić u obliku sreca - Shvatila si da sam malo trknuta.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
malosrce ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 159 |
|
korjenko, evo, pošalji, pa ti odmah pošaljem ....
bijelu bojicu n. frajle...
|
||
![]() |
||
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
|
Malosrce, okućnica ti je divna, dobro možda fali malo boja (osim zelene)
ali do proljeća ćeš ti to već sredit. Ja se toplo preporučam za bijelu noćnu frajlu, jedino tu boju nemam. Poslat ću ti adresu u paketu sa irisima. Thanks!!
|
||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Što se vas dvije prepucavate, jedite kolače i nemojte nam o tome pričati, jer bi i mi htjeli, uh da je sada jedna onako čokoladna torta s orasima - sutra idem na vjenčanje baš se veselim kolačima.
|
||
RIJEKA
||
![]() |
||
|
ma, ja ti ih naprosto obožavam peči.....
eto to ti je tak,
uostalom dođi kad buš stigla, pa buš vidjela.
bilo bi mi drago....
|
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Pa ženo ti samo pozivaš na kolače, žao mi je što one nisam probala....
Ali budemo se mi već vidjele, ništ se ti ne sikiraj!!!!!
![]() |
||
![]() |
||
|
da, da, isprika ti je za 5+ (opet se malo šalim)
![]() ![]() eto, prvom prilikom kad nađeš vremena, dođi na kolače.....
![]() |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Ha,ha,ha
nemam ti ja vremena za takva "druženja"...mislim da kada idem sestri prolazimo ulicom kraj tvoje kuće...
To sam mislila, ništa drugo!!!
![]() |
||
![]() |
||
|
Hej, pa možda si bila u susjedstvu, pored mene....
a, i morala bi pitati mm dal si bila kod nas (šalim se)
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Malosrce....dakle....što je ovo????
Ja sam mislila ti si početnik, a gle ti njenog vrta...fantastičan!!!!!
![]() Kaže ona ja nemam baš nešto cvijeća... imaš više nego ja...
A ako želiš ja ti dam svoju terasu za tvoje cvijeće...
prekrasno....
Kuća mi se čini jako, jako poznata!!!
I hvala na vrijesku, zaboravila sam se zahvaliti....
|
||
![]() |
||
|
Šefi, kad ti paše, kad si u prolazu,
a imaš malo vremena javi i nekaj slatkoga se bu pripremilo
![]() |
||
![]() |
||
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
|
Se dogovorimo! može i bez obilaska zadnjeg dvorišta ak su kolači u pitanju! ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
|
Da se ispravim;
nije malo i slatko već veeeliko i prekrasno!
![]() |
||
![]() |
||
|
joj, ma daj,
ak nekaj hočeš, daj samo reci....
ako ti što mogu u poslati, drage volje dajem....
![]() |
||
![]() |
||
|
A ja mislila, jadna cura nema ona ništa stavit ću joj pošiljku u najveću kovertu, i nadrobila unutra svega, a sada vidim da sam ja od tebe morala nešto užicati, ali dobro ima vremena, nadam se da ćeš biti zadovoljna.
|
||
RIJEKA
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
malosrce uzivala sam listajuci ove tvoje stranice,stvarno lijepe biljke imas.
![]() |
||
![]() |
||
|
šefi, kad ideš do zgb. javi, i pozovem te na kolače.....
pa da ti pokažem kaj e to iza.........
ja slikala samo lijepe dijelove.....
![]() |
||
![]() |
||
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
|
![]() |
||
![]() |
||
Fermina-Daza ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1594 |
|
Bogme, i ti imaš svašta nešto lijepoga.
A koliko vidim i veliki vrt i kvalitetnu zemlju.
U mene je samo kamenje pa ja jedva izvučem nešto iz te siromašne zemlje.
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 5> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |