ponuda i potražnja - manči |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Korisnik | |
domingo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 602 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dature izgleda svi vole....pitam se zašto?
Pa zašto ne bih i ja imao. ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Domingo, ako uspijem nabrati sjemenke (sad su čahure s sjemenjem još zelene), stavila bum oglas u svoju temu na oglasima (Silvek traži-nudi), pa se onda javi na pp
![]() |
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
i ja bih zapisao za ruže,ali ne penjačice i trublju ako bude |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
Jelena ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 269 |
ako ti još treba ruža pogledaj u moj album a ja bi ako još ima sjeme judinog drveta i puzavi ružmarin.... [IMG]smileys/emot114.gif" align="middle" />
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
manči zaboravih ti reći da je paket partia prema jugu još početkom šetimane
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Jelena....ima sjemenaka, aružmarin reznica. Pošalji adresu.
Natalija, stiglo je sve u najboljem redu!!!
![]() |
|
![]() |
|
Jelena ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 269 |
jeeeeeee!!!!....šaljem adresu na PP.... |
|
![]() |
|
Dalmax22 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 665 |
Manči jesi mi poslala ? Ništa nisam dobila.
|
|
![]() |
|
Fatka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
manči mozes li mi dodati sjeme judinog drveta.
Ja vam mogu ponuditi sjeme ljubicaste dature i bijele ali kada sazriju cahure.
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Dalmax....pripremam više paketića ovaj vikend pa oni putuju u pon ili utorak. Kad uputim napisat ću da jesam i kome jesam......
....vratila se upravo sa otoka...sjeme kapara imam tek par zrnaca za fatku, nisu dobro sazrele na ovom grmu ....još ću potražiti kad budem ponovo u šetnji....
Fatka, stavit ću i judinog sjemena........
![]() |
|
![]() |
|
Dalmax22 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 665 |
Manči svašta sam ti nakupila i šaljem danas!!
|
|
![]() |
|
Telepatija...i ja tebi danas!!!
|
|
![]() |
|
manči,šaljem ti PM ali ti je pun inbox pa ne prolazi...
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
manči i meni danas stigao paket,hvala ti !!!!!!!!!!
I isprazni inbox
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
manči, stigao paketić!!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
...dugo mu je trebalo....ali glavno da je freško stiglo..
![]() |
|
![]() |
|
Sutra šaljem Nataliji i Fatki....bojim se kako će pismo proć u BIH?
Fatka, bude li problema sa pismima sa sjemenkama?
|
|
![]() |
|
Fatka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
Nije nikada bilo problema,samo stavi sjemenke izmedju papira, zalijepi da se ne mradaju.
|
|
![]() |
|
...evo me u temi nakon 1 god....
....pišite slobodno ako nisam nekome nešto poslala...izbrisala sam slučajno pp, pogubila sve papiriće i tako to.....
![]() ...u Čaarobnom otoku pod Dnevnici rada možete vidjeti do čega mogu doći....
...na "duši" imam :
goga-zg - abelia
hana - judino, krumpirko jasminoliki
griva - ludi buongiorno, buhač, pasiflora
skitnica - buhač ( spreman je, jedan preživio - javi se !!!! )
horti - sjemenke judinog
majimaji - pasiflora
frida - jucca
monna - judino
|
|
![]() |
|
....maanči - traži, moli, kumi, potrebuje ......
tayberi - sadnice
aronija - sadnice
malina - sadnice
kupina pitoma - sadnica
jagoda
i drugo bobičasto voće
Sadnice bih kupila po razumnim cijenama, tek nekoliko komada, ne radim plantaže....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |