Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 238239240241242 245> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Drage moje cure, evo mene s još par slikica (nastojim slikama zaustaviti zlatni trenutak jeseni... Još dok nema mraza, duuugih magli i jesenje samoće, što bi rekao Krleža u najtužnijoj pjesmi o jeseni...) Jesenja samoća
Sve više sam, sve luđe sam, sve tuđe i sve tužnije, sve tamnije, sve sramnije, sve biva ružnije. Sve hladnije, sve gadnije, sve ledenije, samoća prazna jesenja, a biva sve jesenije. Miroslav Krleža Ovo je moj novi prijatelj - rododendron koji će od danas naći mjesta u vrtu.
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
macuhice su uvek predivne,ja ih obozavam
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Pijem kavicu i zamišljam da sam u tvom vrtu
![]() Moj suprug je izgledao ovako kad je vidio vrt ![]() Maćuhice su prelijepe. |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Samo ti skupljaj sjemenke, ako ne ti vidim da će dugokosa, a mi ćemo sijati.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
dugokosa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 886 |
da na ocvalim cvetekima su ti bobice i kad dozriju su suhe ikad ih pukneš ispadnu dve tri velike sjemenke,probaj potražiti među lišćem tak sam ja slučajno otkrila a druge godine bum vidjela jel bude kaj izraslo
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Dugkosa - kaj, ima sjemenke!!??
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
dugokosa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 886 |
anaida imam i ja tog ljupičastog cveteka
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
![]() Na mojoj prozorskoj klupici odgovara mikroklima ovom cvjetiću kojeg sam izvana presadila, pa mi gotovo svakodnevno pokloni cvjetak-dva. Zvončića, zapravo, rozasta, dva poklonio mi ovog puta...
A vani, na terasi, zablistale, zazvonile, zaigrale se mini maćuhice. Prelijepe su mi, male, malecke...
![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Kontessa, smrcko - hvala vam na lijepim mislima. Dođite samo na kavicu, već će se stolci naći
![]() ![]() ![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Anaida imaš uvijek lijepo cvijeće i prekrasna dekoracija vrta. Sa guštom gledam slikice.
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
tražim si neku stolicu da zasjednem pod ovim sunčekom i uživam u pogledu
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Pogled s terase... Jesensko sunce.
![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Nedavno sam dobila punu kutiju trajnica i radosna ih zasadila u vrt
![]() ![]() ![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Predivne maćuhice, a i ono sve erike kostriš, što je zamjenilo surfinije, baš je slatko.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
super ti dobrodoslica
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
volim ovakve dobrodošlice
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Iris, bergenija, kontessa - ovo je i vama dobrodošlica (barem virtualna)
![]() Inače sam jako zadovoljna ovim maćuhicama, a manje zadovoljna drugima koje sam kupila ranije. I da vas pitam - zašto neke od maćuhica (grmića) klonu, jel' moguće da im netko popapa korijen? Tako mi se čini, par grmića mi je otišlo nepovratno, a kad ih izvadim iz zemlje vidim da im je korijen jako, jako mali...
Evo slike onih kojima sam jako zadovoljna, isto se tako nalaze kod ulaza u kuću.
![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
pa bome si se ti nasadila
![]() ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
I ja bi takvu dobrodošlicu!
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
odlična dobrodošlica
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 238239240241242 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |