Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 237238239240241 245> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Štefica, gioaa, korijenko, smrcko, Triša i svi vi koji me posjećujete - hvala na zgodnim mislima upućenim, što mom vrtu, što gljivama
![]() ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ove su ti gljive super, nemoj se ljutiti na njih, malo neplanskog ukrasa. Kod mene se to ne može dogoditi. Ako je malo više kiše ili vlage onda mi se po travnjaku naprave nekakve crne ko alge- ljigave. Bolje bi bilo da niknu gljive!!!!
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Botanički vrt je nula za tvoj
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Svaka čast,neko cijeli dan luta šumom da nađe gljive ,a tebi čak iz kamena niču.Vidiš kak te bilje voli.
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Krasno,gljiva stvarno deluje kao da joj je mesto na kamenu.A sto se tice krtica,one su bas neunistive,i meni zadaju probleme.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Anaida super je dvorište, a gljiva na kamenu - nevjerojatno, a one ostale, pa ti ne moraš u šumu po gljive, a košarica, obožavam uvijek imati nešto što označava godišnje doba u kojem jesmo, sve je predivno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Flaše su u zemlji, a i kupila sam neki istjerivač krtica... Sad ćemo vidjeti kako će tko dugo izdržati...
No, na stranu sad krtice, evo jesenje priče moje okućnice.
Iz šumskog svijeta u moje dvorište (hvala ti
![]() ![]() Dragoljub i dalje zdrav, bujan, jednako zelen koliko i narandžast
![]() Gljive, poslije kiše...
![]() Iste te gljive nakon par dana (baš su mi one na travnjaku falile
![]() ![]() A evo i mog pozdrava jeseni
![]() Želim vam lijep vikend!!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
možda je vrijeme da isprobaš one rastjerivače krtica
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
No, da ne bih samo post s jadikovanjem radi krtica kod mene danas osvanuo, evo vam darujem i pogled na moje radosti u vrtu...
Žuti se žuti grmić zeleni
![]() I crveni se crveni dlanastolisni javor (bio je malo bubini, neke mu je grane napala pepelnica (vidite ih na lijevoj strani javora), pa sam ih odrezala i uništila. Sad se nadam brzom i uspješnom oporavku malog pacijenta.)
![]() A i crvenog i zelenog i bijelog i kamenog i drvenog i biljnog, i svakakvog nečeg ovdje ima. Pogled na kamenjar, mali kamenjarčić i terasu iz nekog drugog kuta.
![]() I tako vas, ipak radosna duha pozdravljam te u vrtu (vrtovima) mom, vašem, tuđem ostavljam!!!
![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Joj, mene joj, opet muku mučim s krticom... Načelno, ne želim reći da mi je neprijateljica jer znam da životinjice moraju živjeti s nama, te to poštujem. Isto tako koristim zemlju koju razruje i to mi je OK.
Oprostila sam joj i lukovice ukrasna luka koje mi je uništila rujući...
![]() Oprostila sam joj ja i par drugih cveteka...
![]() No, sad je dosta uistinu jer mi je jučer i u novi kamenjar ušla!!!! Počinje
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ja imam kameliju vani u vrtu ali uza zid kod, nas se temp. spuste cca do -5 ali ja sam nju posadila uza zid da ne bude na vjetru i da joj je stalno sunce. Možda da ju prvih godina dok ne poraste preko zime probaš zaštititi (ne znam dali ti je na tom mjestu vjetrovito). Za tvoje - 20 stvarno nemam iskustva. Možda bi se prije smrznula ja nego tvoja kamelija brrrrr....
![]() Vrt ti je divan, uživam s tobom u svakoj novoj posađenoj biljčici
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Palmark ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 06 Veljača 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 46 |
Prekrasan ti je rododendron! Tek ce pevati od njegove lepote na prolece kad procveta! Sve si dobro uradila. Mislim da rododendron moze izdrzati -20C,ali to mu je negde i granica-ako bude hladnije moraces ga zastititi(kao i kameliju).
I sve ostalo je jako lepo!!! Samo napred! |
|
USDA zone: 7b/8a
|
|
![]() |
|
Svaki tjedan - blagdan jedan ![]() Evo ih opet, okrenute drugačije
![]() ![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() i moja paprat se bila funjila malo,ali bitno da joj je korjen dobar i potjerat će ona listove... |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Evo ga, nađoh mu ime, prezime i rod
![]() Royal Purple Smokebush
![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Slikice su ti super, bez obzira na bezimeni grmić crvenog lišća.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
tako je bilo i s mojom paprati,ali posle se oporavila
![]() |
|
![]() |
|
Šljiva, plavuša ![]() A ovo je moj najnoviji "umjetnički" uradak... Znate li možda kako se zove ovo drvce, crvena lišća?
![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Gioaa, dobro jutro
![]() ![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 237238239240241 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |