Početna stranica Početna stranica > Drveće, živice, palme ruže i bonsa -Forum o drveću > Egzotično grmlje i drveće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis

Odgovori Odgovori Stranica  <1 124125126127128 131>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1582
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2008 u 00:37
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2008 u 15:19
img264/3112/dalmaoctover2008wy6.jpg
OPG 159365

Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2008 u 15:18
img339/1039/tigeramaoctobre2008re0.jpg
OPG 159365

Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2008 u 15:18
OPG 159365

Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2008 u 15:15
Ajde da probam, hvala svima na savjetima, evo jesenskih boja:

OPG 159365

Na vrh
Staky View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 68
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Staky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2008 u 19:06
Nina, ja sad sve preko imageshacka uploadam direktno iz kompjutera, host it i onda gdje piše veliki URL taj link kopiram ovdje. Onda se može na forumu stisnuti na sliku da se poveča. To mi je još i najbolje.
Na vrh
Željka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 424
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2008 u 21:47
Originalno poslano od člana nbjelovu nbjelovu napisao:

Please,moze li mi netko reci koja je username i lozinka za photobucket, nisam davno stavljala slike pa sam zaboravila.

Nina, username i lozinka su osobni i to zna samo onaj tko se regiastrirao na photobucket, znači- to bi ti trebala znati, ali ako se ne možeš sjetiti probaj ponovo tražiti reg.kod, obično ti se postavi pitanje "jeste li zaboravili username ili lozinku", pa slijedi upute. Eto, puno sreće..
Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2008 u 21:15
Please,moze li mi netko reci koja je username i lozinka za photobucket, nisam davno stavljala slike pa sam zaboravila.
OPG 159365

Na vrh
tropi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 745
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tropi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2008 u 17:12
ovo je slika hibiskusa kojeg smo spasili na rasprodaji u velikom dućanu....cvijet je kao zahvala....

Na vrh
dugokosa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 886
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dugokosa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2008 u 07:47
procvast će on sigurno još ove godine ,ja sam prošle nabavila mali od 15-ak cm i narastao jedo jeseni sigurno još 20-30 cm i imao je cvjetove tak da se ne brineš procval bude sigurno samo uobičajena njega ko kod svakog cvijeća što veličine tegle tiče probaj to gledat ovako njemu treba tegla u srazmjerom s krošnjom dakle nešto veća nego kod ostalih lončanica ali opet ne prevelika
sutra je novi dan
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2008 u 21:31
lPlant baš je zgodan i izgleda tako zdravo, valjda će procvasti, želim ti to od srca.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Plantlover View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Plantlover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2008 u 21:24
smile156(smijem se sam sebi,zbog kuta slikanja.zbilja sam majstor)Hvala na savjetima
Everyone's a winner, we're making our fame
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2008 u 19:56
Lijepo izgleda al ti je kut slikanja grozanWacko
Ja ti tu nikako ne mogu procjeniti koliko je biljka velika naspram lončanice,no  ovako kako izgleda,možda bi ga mogao presaditi u jedan broj veću teglu.
Koliko vidim,a to nije puno,izgleda da ima dosta grana i ja ga,osobno,nebi sad rezala.Neka još naraste pa ga u jesen poreži.
Zaljevaj ga redovito i daj mu prihranu za cvijet jednom tjedno.Trebao bi on procvasti.Thumbs%20Up
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Plantlover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2008 u 18:18
Evo ga.Dal ga trebam podrezat ili ga pustit na miru(i naravno zalijevat i prihranjivat)
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Plantlover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2008 u 19:40
Kupio sam jedan hibiskus bez pupova pa me zanima da li ima sanse da procvjeta ove godine?Lisce mu izgleda zdravo,prskam ga svaki dan i zalijevam kada se gornji sloj zemlje posusi.Je li to pravilno?
Na vrh
aglaja View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 561
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aglaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2008 u 15:37
Kod mene su na oziljavanju u vodi nekoliko reznica hibiskusa. Neke su pustile zile, neke jos ne. Zanima me kada je pravo vreme da ih posadim. Da li treba cekati da zile ojacaju i bude ih vise?

Zanima me i u koliku saksiju ih je najbolje posaditi i koliko brzo hibiskus napreduje iz reznica.

merci
Aglaja
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2008 u 09:46
Ma ne mogu vjerovati, baš si sretnica Lana 2, smile64
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Bodovi: 4717
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2008 u 23:01

Dragi moji to se zove ušteda, umjesto da kupim više biljaka na jednoj cvjeta raznobojno cvijeće, jupiiii

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2008 u 22:47
hhehe,Lana,baš ti je zanimljivo iščekivanje svakog cvijetasmile141
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2008 u 21:08
super...najbolje da svaki cvijet bude druge boje Smile
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 124125126127128 131>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,532 sekundi.