Monna-1 - daruje, traži, mijenja...... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 10> |
Korisnik | |
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma smokvica je kao smokvica! Nadam se da će se održati do proljeća!
![]() Traži se: višerodne sadnice jagoda !
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Jasenka ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 505 |
Stiglo sjeme.. puuuno hvala
![]() |
|
![]() |
|
griva1978 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
...smokvati je još uvijek živa i zdrava ali stagnira...poslikala sam ju da vidiš kako je mića... nadam se da će na proljeće ljepo krenuti... :)
![]() |
|
![]() |
|
Jelena ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 269 |
draga,jučer stigle biljčice....
![]() |
|
![]() |
|
griva1978 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
...ti mala vještice!! :)))))) ... kako si samo znala da sam mislila na tebe jučer i iskopala jednu smokvicu ( bome dobar korjen imaju)... i posadila za tebe u šumsku zemljicu :)))... nadam se da će mi se primiti, za sad ima smo jedan list ( drugi je stradao prilikom čupanja :))))... no, kad se primi šaljem ju tebi naravno!!..... i sad išla listat poštu i nađem pismo od tebe :))))... ma jesu li me to već godine stisle ili šta al ja se ne sjećam da sam te sve to pitala....no sve troje nemam!!! :))))) tako da će dobro doći!! :)))) puno ti hvala, baš si me razveselila a dragoljub mi je super pao :)))))ma mislim da sam ti kukala za njim :)))..kadifice takve nemam al imam šatirane pa ako ćeš mogu ti njih poslati-šatirane cca do koljena, grmolike, ljepe.... no i štošta drugo.... javim ti na pm...pa kad bude smokva putova da ide zajedno ( daj Bože da se primi :)))... uvijek sam u strahu .....
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Natalija, taj grah ti bude vrlo dugačak (mislim na mahune), najbolje ga je i iskoristiti kao mahune za jelo, jer sjemenki kasnije nebude puno.ustvari, vidjet ćeš!
|
|
![]() |
|
Skitnica, nisam stručnjak za kavu (osim kad je već upakirana), ja sam sjemenke posijala prije pola mj. i čekam, čekam.....možda netko bolje zna tko je već sijao i uspio u tome, nadam se da će odgovoriti!
|
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
kad mogu posijati kavu.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
sjemenčice stigle
![]() ![]() ![]() |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
monna-1 danas mi je stiglo sjeme dragoljuba i graha
![]() hvala ti puno |
|
![]() |
|
prepelica ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 149 |
Ne znam zašto ti masovno ne stižu pisma zahvale, ali evo, u ime svih nas koji smo se ogrebali za tvoje čarobne sjemenčice - puno hvala!
|
|
![]() |
|
Svima kojima sam obečala sjemenke, danas su poslane. Sorry zbog malog čekanja, bile su na sušenju....ali imate vremena do proljeća za sadnju, pa me nemojte puno špotati
![]() Kome treba sadnica jagoda?Imam viška!
|
|
![]() |
|
ja čekam da opadne lišče pa ču vjerojatno imati sadnicu smokve.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
...no na proljeće...ti pošaljem malu smokvicu, divljakušu izraslu iz koštice....pa ne znam dal će roditi... ali valjda će :))
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
krumpirka ti ja mogu poslati
|
|
![]() |
|
Uskoro ću imati sadnice jagoda za podijeliti, pa tko hoće...
![]() jagode su jednorodne, ali ih imaju dosta plodova.
usput: - tražim višerodne jadode
|
|
![]() |
|
i dalje se traži:
- reznica tamarixa
- sadnica smokve
- reznicu krumpirka
- nudi se, sve u prethodnim ponudama!
|
|
![]() |
|
tražim:
grančicu tamarix parvifolia.
|
|
![]() |
|
Naravno, i ti šljivu!
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
a ja šljivu?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |