Razmjena salveta i nabavka materijala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 89> |
Korisnik | ||
branka202 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
info ako koga zanima: pronasla sam nekidan u ducanu "Nova" u jurisicevoj salvete - klimtov "poljubac".
imaju i zgodnih drvenih kutijica i skrinjica, iako nisu bas prejeftine.
a drvenarije sad imaju ponesto i u nami (ja bila u onoj na kvatricu, ne znam za ostale), nesto povoljnije (kutijice i skrinjice od 15-50 kn cca)
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Branka, ovo su super informacije
![]() A za Klimta traži kaj god hoćeš ![]() |
||
![]() |
||
branka202 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
|
a da otvorim aukciju?
![]() |
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Evo ja ću prva licitirat
![]() Za Klimt salvete dajem jedan gotov uradak npr. škrinjicu za nakit, naravano, u stilu secesije ![]() Ajmo, da vas vidim, ko može više ponuditi ![]() ![]() |
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
|
svaki dan nesto novo s tvoje strane... ![]() .dobra ideja, veselo,veselo samo naprijed...otvori novi forum...pa se idemo licitirati ![]() |
||
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
||
![]() |
||
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
|
iz prilozenog i vidjenog ![]() istinu na sunce....... ![]() ![]() ![]() |
||
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
||
![]() |
||
|
Moja mama zna reći da ove nove " mlade " žene u 4 i 5 deceniji ko da ne stare...
Kaj bi tek rakla na naše forumsko ponašanje ![]() ![]() |
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
jooj, hvala ti leonarda na ukazanom povjerenju
||
![]() |
||
|
Slažem se Leonarda,
naša Miškopiško je preskromna ![]() Ima zaista prekrasnih radova ![]() |
||
![]() |
||
|
Kod mene je sve veliko ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
![]()
|
||
![]() |
||
|
Draga, ak si ti L, vjeruj mi ja sam XXXL
![]() |
||
![]() |
||
|
ma sve ti je to isto...varijacije na temu
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
vidim aukcija je podigla prasinu... opet ce me iris....
![]() |
||
![]() |
||
|
evo, ja se povlačim
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
|
ccccc
|
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |