Razmjena salveta i nabavka materijala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 89> |
Korisnik | ||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Frida, imam nešto sa lavandom, ako još nisi našla javi se da ti pošaljem
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
|
Ninočka - ne daj se draga nekoj glupoj prehladi, ipak buš ti na kraju 24. došla na druženje u Vukovarsku, kaj ne?
|
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Ninochka drži se!!!
Želim ti što brži oporavak!!!
|
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
hej ninochka! nadam se da je samo malo dulja prehlada...ozdravi što prije
![]() |
||
![]() |
||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
|
ozdravi što prije
![]() |
||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
ola curke, nema mene nigdje pa da ne mislite da se nekaj durim ili ste mi dosadile, javljam vam da sam se razbolila. evo vec se deset dana borim s nekim cudom i zbog kaslja upropastih dva tanjura koja radih za haloween (kuris temp, pa te to umara, pa ajde napravi nesto korisno i onda zakasljes se i ode tanjur na pod :( )
sve u svemu, nedostajete mi i nadam se da ste radile puno puno zanimljivih stvari na tecajevima. vidimo se cim prizdravim, nadam se sto prije. do tada vas pozdravljam i cekam slicice vasih prekrasnih radova. hugs :) |
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
konačno sam poslikala nešto svojih salveta pa ako nekoga zanima...
|
||
![]() |
||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
|
![]() |
||
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
|
pala s Marsa (ne znam gdje mi je antisklerin...) kaj je to HMF? (nemojte da umrem od znatiželje u prvom ocvatu druge mladosti!!!)
|
||
![]() |
||
|
čuj, kak smo organizirale hmf, dilanje je mala beba za nas
![]() |
||
![]() |
||
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
|
ženske , ženske........
ajmo dilati ![]() ![]() ![]() pih mačji kašalj za nas |
||
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
ccccc
|
||
![]() |
||
|
evo, ja se povlačim
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
branka202 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
|
vidim aukcija je podigla prasinu... opet ce me iris....
![]() |
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
ma sve ti je to isto...varijacije na temu
![]() |
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Draga, ak si ti L, vjeruj mi ja sam XXXL
![]() |
||
![]() |
||
|
![]()
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |