Ančica- decopauge on my way |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526> |
Korisnik | |
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala, na pohvalama |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
ancica super su ti svi radovi,a ovo zadnje je prepreslatko i stosno,a jos kad se dijete tako veseli,ma super
![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Krasna ideja a i salvete.. morat ću i ja nešto iskemijati!!!!
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
u orginalu salvete izgledaju ovako, onda sam ja okolo maljala
![]() ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
preslatko
![]() ![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Wau ančica.. tak su mi slikice super... a šta je to, odaj nam tajnu salveta ili papir?
![]() Pohvale i za vazu!! ![]() |
|
![]() |
|
hvala,bubač moje dijete je najsretnije, danas sve prvo vodi u svoju sobu da pokaže slike
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
joj super su slike.....bravo ančice!!!
![]() |
|
![]() |
|
i slikice koje sam napravila mojoj mišici za sobu
jer je rekla mami radi svima nešto samo njoj ništa, na slikarskom platnu velikog formata
![]() ![]() |
|
![]() |
|
napravih neku vazu, ali ju je nemoguće lijepo uslikati samo se sjaji
![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Potpisujem te u potpunosti!!!
Što se tiče crtanja imam dvije lijeve ruke.
![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
ančice, radovi su ti super...ja tu kućicu ne bi nacrtala 3 dana
![]() zato je meni decoupage savršen
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ančice, radovi su jako,jako lijepi!!!
A moram pohvaliti i tvoj dar crtanja, super ti ide!!
|
|
![]() |
|
joj drago mi da vam se sviđa, i ja sam trenutno nekako ponosna na tu dasku sa suncokretima, inače na njoj su samo suncokreti salveta, a kućicu i travu sam nacrtala, hvala svima, puno znače pohvale od vas koje već dulje vrijeme radite
|
|
![]() |
|
I meni je daska sa suncokretima fantastična!!
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
vidim da ćeš ti napoklanjati za Božić
![]() sve mi se sviđa
![]() |
|
![]() |
|
i eto još se malo igrala, još jedna poleđine daske za rezanje je gotova ![]() |
|
![]() |
|
evo da stavim i jednog leptirića, ovog je napravio moj tata i ima ih još puno poslikam još koji kad odem kod njega, inače imaju funkciju da se zakače na zavjesu
![]() i evo jedne decoupage na drvenoj daski za rezanje, bit će ih još jer ih mislim poklonit preko nekoliko za božić
![]() |
|
![]() |
|
ajde spring samo hrabro.....kad ti nešto zapne hvala bogu na ovom forumu imaš koga pitat |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |