Razmjena salveta i nabavka materijala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 89> |
Korisnik | |
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pitanje: Čime ljepiš rižin papri i salvetu? |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
branka202 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
hej cleo, evo sto sam iskopala na onoj ceskoj stranici sa salvetama (koju je nedavno cini mi se iris pronasla):
http://www.svetcz.com/index.php?strana=ubrousky&druh=more skrolaj malo nize pa da vidis vjetrenjace... koja steta kaj nismo u ceskoj, a? ![]() |
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
hvala vam cure, spasile ste me. .
![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Cleopatra,
imaš starnicu prije...same vjetrenjače ![]() http://en.easyart.com/scripts/search/specificsearch.pl/start/0/totalrows/51/page/1/sc/prints.category_id:eq:282/page_title/Windmill/n/282 |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Vidi se tko je poznavatelj starih majstora ![]() |
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
branka hvala ti puno.
![]() |
|
![]() |
|
branka202 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
cleopatra, to su monet-ove slike, evo:
http://en.easyart.com/art-prints/Claude-Monet/Tulip-Fields-with-Windmill-7270.html ne znam je li dovoljna rezolucija za printanje, ali ziher se moze naci i boljih... |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ovo zadnje nisu moji radovi....to je sam stavila zkao primjer Cleopatri
![]() Salvete sa Klimtom mi je poslala naša draga Branka202 ![]() Inače, dosta stvari nađem na netu i onda printam na rižin papir ![]() |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
hipač, gdje nabaviš takve salvete???
|
|
![]() |
|
O,ima, ima....npr. Van Gogh-ovi Suncokreti
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ma ima li kakav motiv od koga ti već nešto nisi izradila?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
djevojke pomagajte, trebam motiv vjetrenjače, znate li gdje mogu nabavit ili ima možda koja od vas. zahvaljujem unaprijed na pomoći.
![]() |
|
![]() |
|
super, ajde onda javi - kak se placa i kolko im traje i kolko kosta dostava, vjerojatno se ne isplati uzimati manje kolicine...
|
|
![]() |
|
darla ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Srpanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
Thanks curke!
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Darla bok,
ja sam ti i stiropor i plastične kuglice vidjela u Lumosu u Petrinjskoj!!!
Ove od stiropora uopće nisu bile skupe,a za plastične ne znam jer me nisu interesirale.
Pogledaj si na njihovim stranicama!!!
![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
OTOK- hvala
![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
ja sam kupila u nb-u te kuglice i otvaraju se...
![]() |
|
![]() |
|
ma da, kaj nisu bili na malesnici... evo sad sam pogledala, fakat zapresic, znaci preselili su se, ocito sam jako u zaostatku ...
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |