Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Razmjena i nabavka materijala
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Razmjena salveta i nabavka materijala
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Razmjena salveta i nabavka materijala

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6566676869 89>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2008 u 09:55
aha....a provizija banci....mislim da je hippy rekla da banka uzme 10-11 eura za tu uslugu
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 320
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2008 u 09:53
Originalno poslano od člana iris iris napisao:

cleoparta a kako se plača ?

možeš karticom, maestro, visa i još neka. ja mislim da ti je to najprihvatljivije.
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2008 u 08:59
cleoparta a kako se plača ?
Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2008 u 08:30
ne znam ni sama kako sam se odlučila na to, ali eto jesam, a sad ćemo vidjet dalje. nadam se da će proć sve ok. .
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2008 u 07:59
Cleopatra, da mi je samo znati kako si uopće odlučila što naručiti od onog izobilja. To se može pregledavati cijeli dan, samo suncokreta ima šezdesetak, a tek one salvete pod rariteti.....
Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2008 u 07:20
oprosti krivo sam napisala nikck tvoj, kad se žurim, a ne gledam kaj radim. .Embarrassed
Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2008 u 07:19
kaće, ja sam jučer isto prelistavala stranicu i moram priznat naručila neke stvari pa čemo sad vidit što će bit iz toga, pa javim.stranica je ludilo. .Wink
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2008 u 23:49
[QUOTE=dada28]Pronašla sam zgodnu stranicu sa salvetama...ne znam da li šalju u Hrvatsku

www.servietten-kriese.de

skoro me srce izdalo pregledavajuci ovu stranicu,ja takve ljepote nigdje vidjela nisan.sad mi je muka da takvo sto postoji a ja nemogu do toga.dajte cure,ako ko zna jezik da posalje mail,moze li se narucit iz hrvatske.Smile
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2008 u 20:49
ima ih i na picasi
http://picasaweb.google.com/Roseanne.halle
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2008 u 14:18
Pronašla sam zgodnu stranicu sa salvetama...ne znam da li šalju u Hrvatsku

www.servietten-kriese.de

Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2008 u 14:07
Nisu baš ni jeftine, ima od 6 kn do 15kn ovisi o motivu.

Tu se igramo

http://satyninabajka.blogspot.com/
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2008 u 12:10
Originalno poslano od člana Šeflera Šeflera napisao:

Jučer bila kod tete na ručku i velim ja njoj kak keljim salvetice, a ona meni- pa imam ja koje sam skupljala.

Ima slatkih!!!!! Šteta kaj su po jedan komad, morat ću biti pažljiva s njima!

A prošli vikend sa navratila u Turbo limač - imaju dječjih salvetica, barbie, pepeljuge, ninja kornjače, svašta!

i koliko dodu te salvete? ako nisu puno ja bi ih uzela.
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2008 u 10:17
Jučer bila kod tete na ručku i velim ja njoj kak keljim salvetice, a ona meni- pa imam ja koje sam skupljala.

Ima slatkih!!!!! Šteta kaj su po jedan komad, morat ću biti pažljiva s njima!

A prošli vikend sa navratila u Turbo limač - imaju dječjih salvetica, barbie, pepeljuge, ninja kornjače, svašta!

Tu se igramo

http://satyninabajka.blogspot.com/
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2008 u 08:19
Ja bila neki dan kod mene još nema ništa!!Cry
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2008 u 08:13
Ako nekome zatreba,u getrou ima veliki izbor salveta općenito a Božićni motivi su na akciji(oko 5kn.to ja zaokružim na 5)a ima ih barem 10-ak različitih.
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2008 u 16:58
moram podhitno nabavit printer sa farbom, obožavam tulipane u nizozemskoj
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2008 u 15:18
Originalno poslano od člana spring spring napisao:

Originalno poslano od člana hippy hippy napisao:

Inače, dosta stvari nađem na netu i onda printam na rižin papir [IMG]smileys/smiley17.gif" align="middle" />
Pitanje: Čime ljepiš rižin papri i salvetu?

Misliš kod pripreme za printanje?

Pa rižin papir zaljepim selotejpom na obični kopirni papir A4 formata...
Prije sam printala i na salvete ali sam od tog odustala....puno bolje je na rižinom papiru
Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2008 u 15:00
Originalno poslano od člana branka202 branka202 napisao:

Originalno poslano od člana cleopatra cleopatra napisao:

koja šteta, stvarno. .e pa ti si zakon, ja mislila da provodim previše vremena na netu, a kad ono gle ima još netko. .haha. .[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley2.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Wink" />

je, je, ima tako nekih dana...

definitivno ima, pogotovo danas. .LOL. .ne mičem se od kompa. .sva sreća da sam sama kod kuće. .Wink
Na vrh
branka202 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 5
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje branka202 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2008 u 14:56
Originalno poslano od člana cleopatra cleopatra napisao:

koja šteta, stvarno. .e pa ti si zakon, ja mislila da provodim previše vremena na netu, a kad ono gle ima još netko. .haha. .[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley2.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Wink" />

je, je, ima tako nekih dana...
Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2008 u 14:54
Originalno poslano od člana branka202 branka202 napisao:

hej cleo, evo sto sam iskopala na onoj ceskoj stranici sa salvetama (koju je nedavno cini mi se iris pronasla):

http://www.svetcz.com/index.php?strana=ubrousky&druh=more

skrolaj malo nize pa da vidis vjetrenjace...

koja steta kaj nismo u ceskoj, a?

koja šteta, stvarno. .e pa ti si zakon, ja mislila da provodim previše vremena na netu, a kad ono gle ima još netko. .haha. .Wink
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6566676869 89>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,500 sekundi.