I Iris je malo mackala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 34> |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
domišljato,originalno,savršeno! svaka čast iris!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Da ne bi mislila da nisam vidla tvojih ruku djelo!!! Jesam, jesam!
Savršeno! ![]() |
|
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
grožđe ti je predobro ispalo.........
.obozavam grožđe i suncokrete, to su mi predivni motivi....bravo majstorice |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
fantasticno!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
iris bez riječi sam. .divno. .
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
to sve radiš na pločicama?
|
|
![]() |
|
sve na pločicama jer samo njih imam
![]() tražila sam nekidan tanjure i nigdje nisam našla jeftine....samo u jednom dučanu vidila neke al su mi bili skupi....preko 40 kuna komad....a ja škrta
![]() |
|
![]() |
|
nisi ti škrta, nego je to previše love za tanjur. .pa po kolko bi ga tad morala prodat, daj nisu normalni s tim cjenama, a ovih tanjura nigdje ni za lijek. .
|
|
![]() |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
iris sve više napreduješ, ono bijelo grožđe i ovaj dedek su baš "komadi"
![]() |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
da te pitam gdje nabavljaš pločice i po kojoj cijeni???hvala |
|
![]() |
|
ovo su moje zalihe
![]() i šta kažeš...dedek je komad
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
a kako bušiš ove rupice a da pločica ne pukne?
|
|
![]() |
|
moj muž je zadužen za bušenje
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Draga Iris...sve mi prekrašno....
![]() ali Poljubac je nešto zaista, po mom ukusu ![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
fenomenalno, svaka čast!!!
![]() |
|
![]() |
|
hvala svima hippy meni je tvoj verzija poljupca ljepša.....al izvježbat ću ja to već
![]() al na nekim drugim motivima....salvetice poljupca čuvam dok ne izvježbam
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |