I Iris je malo mackala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 34> |
Korisnik | |
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
imam još dvadesetak pločica u skladištu
![]() a kad ponestane idem u potragu za jeftinima...ima ih često po prodajnima centrima tipa Pevec
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
iris, sve mi je fakat lijepo, al su mi za oko posebno zapeli djed mraz i ona lavanda...baš mi je prava morska
![]() ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
hvala.....lijepo je čuti da se sviđa još nekome osim meni
![]() spring nisam ništa radila nego je pločica valovita
a ideju za kuhinju slobodno "ukradi"
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Also dakle, pa ti si guru!!!
Radovi su fenomenalni, svi su mi odlični ali djeda mraz je fantastičan!!!
I ja jedva čekam da počnu prodavati te božične salvete po dućanima pa da se i ja bacim na posao. Za sada sam radila samo motive jeseni...
Iris bravo!!!
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Iris.. ovo je divno!!
Kuhinja.. ista koa i moja, odmah sam pogledala svoju i pomislila kak mi to do sada nije palo na pamet.. tu ti budem ukrala ideju! ![]() Uradci na laminatu i na pločicama su super..podloga plčice sa djeda mrazom je onako valovita ili si ti to napravila? Ljepilo sa šljokicama? Na takvo nisam naišla ali sam kupila gliter u prahu pa mislim pospipati po laku dok se još ne osuši.. nadam se da ću dobiti približno istu stvar! Vješalicu su orginalne... stvarno 5+ za toliko uloženog truda!! |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ma bravo za ovu kolekciju
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
iris prekrasno,motivi su ti preljepi,sve mi se sviđa,nista necu izdvojit
![]() |
|
![]() |
|
hvala svima hippy meni je tvoj verzija poljupca ljepša.....al izvježbat ću ja to već
![]() al na nekim drugim motivima....salvetice poljupca čuvam dok ne izvježbam
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
fenomenalno, svaka čast!!!
![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Draga Iris...sve mi prekrašno....
![]() ali Poljubac je nešto zaista, po mom ukusu ![]() |
|
![]() |
|
moj muž je zadužen za bušenje
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
a kako bušiš ove rupice a da pločica ne pukne?
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() |
|
![]() |
|
ovo su moje zalihe
![]() i šta kažeš...dedek je komad
![]() |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
da te pitam gdje nabavljaš pločice i po kojoj cijeni???hvala |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
iris sve više napreduješ, ono bijelo grožđe i ovaj dedek su baš "komadi"
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
nisi ti škrta, nego je to previše love za tanjur. .pa po kolko bi ga tad morala prodat, daj nisu normalni s tim cjenama, a ovih tanjura nigdje ni za lijek. .
|
|
![]() |
|
sve na pločicama jer samo njih imam
![]() tražila sam nekidan tanjure i nigdje nisam našla jeftine....samo u jednom dučanu vidila neke al su mi bili skupi....preko 40 kuna komad....a ja škrta
![]() |
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
to sve radiš na pločicama?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |