Ančica- decopauge on my way |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 26> |
Korisnik | |
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
baš su krasne!!! samo 6,5 kn.......morat ću hitno do interspara.........
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Oooooo da, znam o čemu pričaš, vjeruj mi ![]() Tako se to počinje ![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Ti si Iris, naša vrijednica i prevrijednica samo što TI ne znaš koliko vrijediš! Vjerujem da to "stvarni" ljudi oko tebe jako dobro znaju!
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
pa nije da ne smijemo...to sam ja tako malo čudna
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Ne kužim zašto ne sijemo biti iskreni - pa makar ispalo sladunjavo. Jasno Ančice da si ponosna na prvu prodaju, pa tko nije! Zapamti, uvijek treba iskazati osjećaje, pogotovo ovako virtualno - bijes, jad, sreću, smijeh lijepo izbaci i na kraju se dobro nasmij!
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ančice tako i ja krenem pa onda obrišem
![]() |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
htjela sam u onom postu gore napisati da pošpricam, a ne pošricam sa lakom, plete mi jezik ili prsti hvala vam svima, sve ste tako dobre tako kad gledam vaše radove čini mi se da moram još puno učiti i vježbati da vas sustignem ili držim korak svama,
sretna sam što sam vas sve pronašla na ovom forumu...ajme na kraju ću završit sa srcedrapateljnim govorom.........
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Bravo za prvu zaradu! Pa nek je i nenamjerna!
![]() |
|
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
daske sam kupila u intersparu 6,50 kn, na njima samo boja i salvete i na kraju ih pošricam sa akrilnim lakom
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
ančice gdje si kupila ove okrugle daske? i što je o na njima? samo boja i salvete?
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Bravo Ančica!!!
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlicno!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ančice baš mi je drago
![]() |
|
![]() |
|
da vam se pohvalim da sam danas tržila, prodala 2 tanjura i dasku, gospođa došla i nagovorila me da joj prodam, tak sam si važna da vam nevrem reć kak........ |
|
![]() |
|
super ideja ančice
![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
ovo mi je super fora sa prugicama
![]() |
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
ančice, pa ti si neumorna, podsjećaš me na mene u mojim počecima. .bravo, prekrasno. .
![]() |
|
![]() |
|
evo još dvije daske su gotove
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Kak su slatke ove dječje slikice!
A z aoistalo ti ni ne moram govoriti. Ja samo keljim salvete, a ti još i slikaš oko njih- prekrasno! |
|
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
super su ti slike...krasan poklon klincima za rođendan!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |