Jedan mali vrt u Veterniku |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 8> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da li je ovo zlatni retriver???
Presladak je....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Ma,ko bi se ljutio kad vidi tako preslatka stvorenja.
Ja sam si sada "skinula"njihove slike pa ću imati od njih naslovnicu na kompiću ![]() Cvijeće je nezamisljivo bez peseka i mačkova. Ko voli cvijeće voli i životinje. ![]() Stara narodna. |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Štefica je sve rekla: Cvijeće i kućni ljubimci - predivno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Cofi ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 29 Ožujak 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 40 |
Jeste jeste golden samo sto je na tim slikama imao 8nedelja
![]() Sad ima 6meseci ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
mi smo ti svi tak i tak zaljubljeni i u svoje ljubimce! A ima ih poprilično na forumu!
Goldi je krasan! Flik, Jura I Žarko ih pozdravljaju! Njihove fotke mu pokaži u "Kućnim ljubimcima"! |
|
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
Palmark ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 06 Veljača 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 46 |
Ovaj vrt sam video u novinama i jos tada sam ga zapazio,ali ovim sto sam ovde video ostajem bez teksta!
Sve je tako uredno,dobro osmisljeno i sa puno ukusa! One slike sa snegom su kao sarazglednice,drzacu ih na desktopu ![]() Svaka cast i tebi i bratu,bas umete da uzivate! A posebno je za divljenje sto ste sve to sami sredili! |
|
USDA zone: 7b/8a
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Bak je pre,pre,presladak!! Cezar također!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Cofi ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 29 Ožujak 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 40 |
Ove dve slike su sasvim slucajno uslikane skoro da su iste, ova je uslikana prosle zime, a ova pre par meseci, koja vam se vise svidja
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
I jedna i druga imaju svoju čar i ljepotu.Ne mogu se odlučiti koja mi je ljepša kad su sve lijepe i prekrasne.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Meni osobno ljepša je druga slika, kad si već pitao.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ma meni se obadve svidjaju
![]() |
|
![]() |
|
Da lepe su obe svaka ima car i lepotu kao sto kaze Štefica
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
baš su dobar par micek i pesek
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ovo je prekrasno!.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pre svega da vas puno,puno,puno, pozdravimo Dejan Bojan Back i Cezar
![]() ![]() @kat.rea Razlika u staroj i novoj cigli je dimenzija.Stara cigla je dimenzije 30x20cm a nova 20x12 tako da je jako tesko iseci i puca dok se sece zato ide stari format :)... |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Baš lijepo što ste tu opet s nama, opravdano ste izostajali, puno ste se naradili.....
![]() Cofi, čekamo slike, znači fotić u ruke i akcija.....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Jedva čekam slike i mislim da li uopće može biti ljepše nego što je bilo
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Dobrodošao
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Da postavimo i slike kao sto smo i obecali
![]() Renovirali smo mostic, ofarbana je konstrukcija, oblice su premazane firnezom posle toga su premazane sa sandolinom sa UV zastitom odlicna zastita za duzi period i od sunca i od vlage ![]() ![]() ![]() ![]() Bakic nam je malo ugazio travu na nekim mestima ali sredili smo i to.Postavili smo kamen na ta mesta a izmedju fugna posadili travu, jako lepo izgleda evo i par slika ![]() ![]() ![]() Postavicemo jos slika to je to za sad.Nadamo se da ce vam se svideti i naravno svaki komentar ce nam puno znaciti ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
mogu reči samo da je predivno....drugi komentar nemam
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 8> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |