I Iris je malo mackala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 34> |
Korisnik | |
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iris prekrasno,motivi su ti preljepi,sve mi se sviđa,nista necu izdvojit
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ma bravo za ovu kolekciju
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Iris.. ovo je divno!!
Kuhinja.. ista koa i moja, odmah sam pogledala svoju i pomislila kak mi to do sada nije palo na pamet.. tu ti budem ukrala ideju! ![]() Uradci na laminatu i na pločicama su super..podloga plčice sa djeda mrazom je onako valovita ili si ti to napravila? Ljepilo sa šljokicama? Na takvo nisam naišla ali sam kupila gliter u prahu pa mislim pospipati po laku dok se još ne osuši.. nadam se da ću dobiti približno istu stvar! Vješalicu su orginalne... stvarno 5+ za toliko uloženog truda!! |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Also dakle, pa ti si guru!!!
Radovi su fenomenalni, svi su mi odlični ali djeda mraz je fantastičan!!!
I ja jedva čekam da počnu prodavati te božične salvete po dućanima pa da se i ja bacim na posao. Za sada sam radila samo motive jeseni...
Iris bravo!!!
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
hvala.....lijepo je čuti da se sviđa još nekome osim meni
![]() spring nisam ništa radila nego je pločica valovita
a ideju za kuhinju slobodno "ukradi"
![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
iris, sve mi je fakat lijepo, al su mi za oko posebno zapeli djed mraz i ona lavanda...baš mi je prava morska
![]() ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
imam još dvadesetak pločica u skladištu
![]() a kad ponestane idem u potragu za jeftinima...ima ih često po prodajnima centrima tipa Pevec
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Kak si pedantna! Gledam one flaše i nemrem verovati ka si ih na milimetar odrezala.
Ak bu ti trebalo pločica javi- imam još 10-tak kvadrata bijelih 20*20! ![]() I MM je zadužen za rupe na pločicama! Možda da i oni krenu izmjenjivati iskustva- koji borer koristiš, na koliko okretaja, jel pališ čekić ak je caklina sjajna.... ![]() |
|
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
da otvorimo temu Naši pomagači
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Dobro si ti to namackala! Svaki dan, kad dođem s posla, jurim za kompjutor da vidim nove rukotvorine i da ukradem
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
sad ćeš se smijati
![]() ![]() a tonirane pigmentima za boju za zidove.....a zlatna boja je auto lak
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Snađi se druže! Kako si došla na tu ideju...ili bolje rečeno, zašto si koristila fasadnu boju!?
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
samo nju sam imala a baš mi se mackalo
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
aaaaa,predivna je i jos sa motivom ruze.
![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Krasno je! Volim ruže u bilo kojem obliku!
Ja sam prve radove radila auto lakom koji mi je starom ostal od lakirnice! Isto famozno prijanja na sve površine! Samo treba dosta nitro razređivaća da se poslje odfarbaš! |
|
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Iris rad je super, ali imam i pitanje...
Kako si dobila da se onako prelijevaju bijela i roza boja???
|
|
![]() |
|
podloga je obojana u roza a onda sam samo rub spužvice močila u bijelu i trackala
![]() |
|
![]() |
|
leptirica ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
sve je predivno. evo ja sam se tek registrovala na stranicu pa cete uskoro i moje radove vidjeti ali dok se jos malo izvjezbam. kad vidim vase mislim se daleko sam ja jos od ovoga. sve pohvale i sve je pre pre prekrasno
|
|
![]() |
|
dobro došla leptirice
![]() vjerujem da su i tvoji radovi lijepi ali svima nama se tuđi uvijek čine ljepši
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |