Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ostala hobistika > Razni hobi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Božićne dekoracije u mom domu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Božićne dekoracije u mom domu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3738394041 55>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2008 u 14:45
Uf! Rupica je po mom trebala bit napravljena prije nego se stvrdnulo. Prije nego se stvrdne do kraja napravi se rupica. Bar sam ja tako radila! A sad TM sa malim borerom za drvo pa nek buši! 
Tu se igramo

http://satyninabajka.blogspot.com/
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2008 u 14:43
Izgubila sam se u svim tim temama pa se budem ovdje"utaborila"
Ovako,nešto prčkam ,neke božićne ukrase od gipsa,tijesta i sl.E sad,imam mali problem.Napravila sam ove ukrase od gipsa i problem je što ne mogu u tako malim ukrasima rupu napraviti.Probala sam no ne mogu probiti sa druge strane zbog kalupa.Kako su maleni ne mogu ni bušiti kasnije jer mi pukne.
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2008 u 14:40
Originalno poslano od člana hippy hippy napisao:

Draga moja L.,
a od kud da ja znam.... možda neka od njih ima i više godina od nas....skrivaju lokaciju i godine ko da zmija noge
smile96smile96
smile96
smile96
Imaš pravo!
Ja stavila skoro sve a novi nitko ništa, ma nema šanse da bi čovjek nešto više saznao...Wink
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2008 u 14:13
Draga moja L.,
a od kud da ja znam.... možda neka od njih ima i više godina od nas....skrivaju lokaciju i godine ko da zmija noge
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2008 u 13:29
Originalno poslano od člana hippy hippy napisao:

Originalno poslano od člana ančica ančica napisao:

e sad još da priupitam hippy, na jednoj stranici sam pročitala da si na nekoj stranici dobila super ideje za božić, za postavljanje stola i slično, ajd da zicam linkić, plizz

Ančice, Ančice vidim ja da nove članice čitaju postove samo sa zadnjih stranica tema......na str. 13. ove teme je traženi linkić.....

http://www.hgtv.com/hgtv/pac_ctnt_988/text/0,,HGTV_22056_53734,00.html

e šta češ hippy...

.Cry doći će one na naše godine....ali mi nanjihove nikada....moramo im pomoćiWink
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2008 u 19:25
smile58evo teta hana, ljubim ruke!!!!!!!!!!!!!1
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2008 u 19:24
a šta ćeš kad smo lijene,
ma čitala ja to nije da nisam, ali promaklo mi to
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2008 u 18:31
Originalno poslano od člana ančica ančica napisao:

e sad još da priupitam hippy, na jednoj stranici sam pročitala da si na nekoj stranici dobila super ideje za božić, za postavljanje stola i slično, ajd da zicam linkić, plizz

Ančice, Ančice vidim ja da nove članice čitaju postove samo sa zadnjih stranica tema......na str. 13. ove teme je traženi linkić.....

http://www.hgtv.com/hgtv/pac_ctnt_988/text/0,,HGTV_22056_53734,00.html
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2008 u 07:32
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2008 u 07:26
Originalno poslano od člana branka202 branka202 napisao:

tu je i nase "bozicno drustvance" napravljeno od malih terakota teglica i drvenih kuglica, ukraseno cres-deco strukturnom pastom koja glumi snijeg, akrilnim bojama, glitericima, kosa od vate itd... malo su nam se vec doduse ofucali ...

ova brankina familija mi isto super, ajme kolko dobrih ideja ste stavile ovdje, bravo!!!!
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2008 u 07:23
Originalno poslano od člana leonarda leonarda napisao:

Potreban materijal:
stiropor kuglice promjera 3 i 5 cm
crveni karton
vatica
čupava žica – bijela
moosgumi ili karton narančaste boje
crveni filc ili stari filcani šal
grančice
drvofix
pic tixx – glitter - zlatni
čačkalica, tanka trakica

Nacrtajte snjegoviću oči, usta i gumbe te ga zalijepite sa drvofiksom (čačkalicu iskoristite kao dodatno učvršćivanje između glave i tijela).
Izrežite od crvenog kartona krug koji zarežete do pola da bi mogli formirati kapicu. Zalijepite ju i kroz unutarnju stranu na vrh provucite pripremljenu trakicu. Na vrh zalijepite kuglicu od vatice (savjeti) kao coflek, a od čupave žice napravite prsten koji nataknete na kapicu. Pripremite trakicu dužine 15 cm široke 0,5 cm te ju kao šal omotajte oko snjegovića i učvrstite ga ljepilom po potrebi. Napravite od mous gume ili kartona nos i zalijepite. Malo sjaja na kapici i šal nanestie pomoću pic tixx glittera. Grančice koje ste sakupili u parku vežite kao metlicui upiknite sa strane.

p.s.
Snjegović konačno može biti usred Vašeg dnevnog boravka, a da se ne otopi.
Komentiraj%20članak

koja super ideja,ovoću baš da napravvim, ludo!!!!!
Na vrh
Anabella View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 29
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anabella Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2008 u 13:50
hvala vam cure... uskoro cu staviti radove....
dada, kupila sam one kalupe za svijecnjake, pa nista ne razumijem. od koje si ih mase napravila??? gips ili ceramofix? ja sam kupila ceramofix.. i da, to se samo smijesa s vodom, ili treba jos nesto??? :)
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2008 u 13:59
bas lijepo sto si nam se pridruzila.......dobro nam došla i sto vise radova napravila,uslikala i postavila na forum
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2008 u 08:34
Anabella dobro nam došla!!!
Samo ti stavi svoje radove i ja sam početnik u ovome, ali me to ne sprečava da radim i učim, a najbolje učim kada mi naši forumaši ukažu na greške...
Dakle, samo naprijed!!!
Na vrh
Anabella View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anabella Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2008 u 19:57
hvala, digitalac mi je u krsu, pa cu sad, kad mi dragi dode konacno kuci, "posuditi" njegovu n95-icu, bar da slike budu donekle ;)
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2008 u 09:23
Pozdrav Anabella i dobro došla.
Niš se nemoj sramiti. Pa i naši radovi- bar moji- su početnički.

Tu se igramo

Na vrh
Anabella View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anabella Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2008 u 19:02
bok svima! evo jedne nove!!! ovako imam puuuuuuuno ukrasa od prosle godine i cim stignem postavit cu ih, trenutno radim kasirane kuglice tipa balon, ljepilo, spaga... napravila sam ljepilo, i sad mi mooooolim vas objasnite je li normalno to da ljepilo bude "u grudicama", koliki mu je "rok trajanja" i nakon sto ljepilo stavimo na balon i obljepimo spagom, trebamo li jos koji put preci preko toga. eh da, ja sam vama svima nova sada, no ja moram reci da vi meni niste, jer ovu temu pratim jos od kad je otvorena (tocnije od prosle godine... da, da ja sam voajer) pala sam u nesvijest nakon sto sam vidjela slike ukrasa... tako da me je sram svoje postaviti ovdje uopce... smrc...

spring, ja mislim da se ne bi trebalo otopiti, uzmi jednu kuglicu i probaj... ;)
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2008 u 16:29
Pitanjce.. spremam se danas raditi snješka od stiropora ali nisam kupila drvofix (zaboravila sam)..a kak bi bilo da ja to pričvrstim sa slikonskim poštoljem.. mislim šta mislite jer bi se to otopilo?
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2008 u 10:55
te kuglice se i ja spremam praviti...al nikako da počmem Big%20smile

stalno imam problema sa fotkanjem....crvena nije ovako kričava

Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2008 u 08:41
Fala za recept! Brašna i vode furt imam! Odlično! 
Tu se igramo

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3738394041 55>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.