Božićne dekoracije u mom domu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 55> |
Korisnik | ||
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Uf! Rupica je po mom trebala bit napravljena prije nego se stvrdnulo. Prije nego se stvrdne do kraja napravi se rupica. Bar sam ja tako radila! A sad TM sa malim borerom za drvo pa nek buši!
|
||
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
|
Izgubila sam se u svim tim temama pa se budem ovdje"utaborila"
Ovako,nešto prčkam ,neke božićne ukrase od gipsa,tijesta i sl.E sad,imam mali problem.Napravila sam ove ukrase od gipsa i problem je što ne mogu u tako malim ukrasima rupu napraviti.Probala sam no ne mogu probiti sa druge strane zbog kalupa.Kako su maleni ne mogu ni bušiti kasnije jer mi pukne.
![]() |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() Imaš pravo!
Ja stavila skoro sve a novi nitko ništa, ma nema šanse da bi čovjek nešto više saznao... ![]() |
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Draga moja L.,
a od kud da ja znam.... možda neka od njih ima i više godina od nas....skrivaju lokaciju i godine ko da zmija noge ![]() ![]() |
||
![]() |
||
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
|
e šta češ hippy... . ![]() ![]() |
||
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
||
![]() |
||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
|
![]() |
||
![]() |
||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
|
a šta ćeš kad smo lijene,
ma čitala ja to nije da nisam, ali promaklo mi to
|
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Ančice, Ančice ![]() ![]() http://www.hgtv.com/hgtv/pac_ctnt_988/text/0,,HGTV_22056_53734,00.html |
||
![]() |
||
|
e sad još da priupitam hippy, na jednoj stranici sam pročitala da si na nekoj stranici dobila super ideje za božić, za postavljanje stola i slično, ajd da zicam linkić, plizz
|
||
![]() |
||
|
ova brankina familija mi isto super, ajme kolko dobrih ideja ste stavile ovdje, bravo!!!!
|
||
![]() |
||
|
koja super ideja,ovoću baš da napravvim, ludo!!!!!
|
||
![]() |
||
Anabella ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 28 Rujan 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 29 |
|
hvala vam cure... uskoro cu staviti radove....
dada, kupila sam one kalupe za svijecnjake, pa nista ne razumijem. od koje si ih mase napravila??? gips ili ceramofix? ja sam kupila ceramofix.. i da, to se samo smijesa s vodom, ili treba jos nesto??? :) |
||
![]() |
||
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
|
bas lijepo sto si nam se pridruzila.......dobro nam došla i sto vise radova napravila,uslikala i postavila na forum
|
||
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Anabella dobro nam došla!!!
Samo ti stavi svoje radove i ja sam početnik u ovome, ali me to ne sprečava da radim i učim, a najbolje učim kada mi naši forumaši ukažu na greške...
Dakle, samo naprijed!!!
|
||
![]() |
||
Anabella ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 28 Rujan 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 29 |
|
hvala, digitalac mi je u krsu, pa cu sad, kad mi dragi dode konacno kuci, "posuditi" njegovu n95-icu, bar da slike budu donekle ;)
|
||
![]() |
||
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
|
Pozdrav Anabella i dobro došla.
Niš se nemoj sramiti. Pa i naši radovi- bar moji- su početnički. |
||
Tu se igramo
||
![]() |
||
|
bok svima! evo jedne nove!!! ovako imam puuuuuuuno ukrasa od prosle godine i cim stignem postavit cu ih, trenutno radim kasirane kuglice tipa balon, ljepilo, spaga... napravila sam ljepilo, i sad mi mooooolim vas objasnite je li normalno to da ljepilo bude "u grudicama", koliki mu je "rok trajanja" i nakon sto ljepilo stavimo na balon i obljepimo spagom, trebamo li jos koji put preci preko toga. eh da, ja sam vama svima nova sada, no ja moram reci da vi meni niste, jer ovu temu pratim jos od kad je otvorena (tocnije od prosle godine... da, da ja sam voajer) pala sam u nesvijest nakon sto sam vidjela slike ukrasa... tako da me je sram svoje postaviti ovdje uopce... smrc...
spring, ja mislim da se ne bi trebalo otopiti, uzmi jednu kuglicu i probaj... ;) |
||
![]() |
||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
|
Pitanjce.. spremam se danas raditi snješka od stiropora ali nisam kupila drvofix (zaboravila sam)..a kak bi bilo da ja to pričvrstim sa slikonskim poštoljem.. mislim šta mislite jer bi se to otopilo?
|
||
![]() |
||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
|
![]() |
||
|
Fala za recept! Brašna i vode furt imam! Odlično!
|
||
Tu se igramo
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |