Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ostala hobistika > Razni hobi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Božićne dekoracije u mom domu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Božićne dekoracije u mom domu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3536373839 55>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2008 u 09:12
Sunce,ovi su radovi fenomenalni!! Nešto slično sam i ja radila(u temi "dječji Božić" bi trebalo biti slika)i baš su mi medeni.
Anabella,a kojim bi ih ljepilom spajala? Ne znam koje bi dobro držalo na gipsu?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
ANIKA View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 131
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ANIKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2008 u 09:09
Evo ja sam jućer popodne do kasno u noć radila vani na dvorištu jaslice za Božić 2008. Smrzla sam se al mislim da je razlog opravdan. možda sam uranila ali ako ih radim na badnjak onda ih kratko gledam i divim se ,a ovako i8h se barem budem naužila. EVO MOG RUČNOG RADA TJ. URADILA SAM SAMA I NEMOGU DANAS OD BOLOVA KIĆME I KOLJENA NI MRDNUTI ALI PROĆI ĆE UZ ANDOL ITD.........
anika
Na vrh
Anabella View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 29
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anabella Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2008 u 23:21
Originalno poslano od člana SunceRi SunceRi napisao:

Evo i mene sa mojim ukrasicima, naime tek sam pocela ali sam stalno na pocetku jer mi sve pograbe moji grabezljivci ...prijateljice, rodakinje tandara mandara

predivno!Smile
Na vrh
Anabella View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anabella Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2008 u 23:19
Originalno poslano od člana Anabella Anabella napisao:

Originalno poslano od člana dada28 dada28 napisao:

Da iskoristim priliku, dok mi još ide od ruke...krenula sam u serijsku proizvodnju

bravo dada... predivno! meni nikda dobro ne uspiju, kad puknem balon i spaga ode k vragu....Cry
Na vrh
Anabella View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anabella Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2008 u 23:18

Da iskoristim priliku, dok mi još ide od ruke...krenula sam u serijsku proizvodnju

bravo dada... predivno! meni nikda dobro ne uspiju, kad puknem balon i spaga od k vragu....Cry
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 891
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2008 u 23:13
zaboravih staviti i ove, ali priznajem da su mi malo konfuzne Wink

Na vrh
Anabella View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anabella Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2008 u 23:12
Originalno poslano od člana shasha shasha napisao:

Izgubila sam se u svim tim temama pa se budem ovdje"utaborila"
Ovako,nešto prčkam ,neke božićne ukrase od gipsa,tijesta i sl.E sad,imam mali problem.Napravila sam ove ukrase od gipsa i problem je što ne mogu u tako malim ukrasima rupu napraviti.Probala sam no ne mogu probiti sa druge strane zbog kalupa.Kako su maleni ne mogu ni bušiti kasnije jer mi pukne.

no problem draga uzmi super ljepilo i konac te ga na poledini zalijepi ;) i meni se to dogadalo ;) eh da mogla bi ukoliko imas npr dva ista ukras zalijepis ih jedan za drugog te u sredinu spaga tako ce ti mozda cak i jos bolje ispasti nego da ti jedna strana bude plosnata....

btw. super izgleda

Na vrh
Anabella View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anabella Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2008 u 23:10

Originalno poslano od člana Anabella Anabella napisao:

hvala vam cure... uskoro cu staviti radove....dada, kupila sam one kalupe za svijecnjake, pa nista ne razumijem. od koje si ih mase napravila??? gips ili ceramofix? ja sam kupila ceramofix.. i da, to se samo smijesa s vodom, ili treba jos nesto??? :)

Oprosti, tek sad sam vidjela tvoju poruku...da, ceramofix se samo smješa s vodom, isto kao i gips, ali sigurno si to već i sama otkrila (kad moraš danima čekati odgovor)
Ja sam opet bila vrijedna, baš kao i svi ovdje i napravila sam još svijećnjaka...mislim da je to sve za ovu godinu...
Ovdje su svi na okupu, a ako nekoga zanimaju detalji, fotku svakog svijećnjaka ću staviti pod temu:" Moji radovi-sve na jednom mjestu"...

predivni su ti svijecnaci! i da otkrila sam, nema veze :)
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 891
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2008 u 23:06
Evo i mene sa mojim ukrasicima, naime tek sam pocela ali sam stalno na pocetku jer mi sve pograbe moji grabezljivci ...prijateljice, rodakinje tandara mandara

Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2008 u 22:35

Evo mojih od prije nekoliko godina

Svaka čast.. pokušat ću te kopirati ove godine!!smile165
Bila sam u Mercatoneu i naletila na hrpu figurica za jaslice.. cijena od 0,99 do 6 kn a znate i sami kak je to inače skupo.. pa ko voli nek ide malo prozujati!!
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2008 u 15:30

može

Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2008 u 15:09
Originalno poslano od člana Šeflera Šeflera napisao:

Bubamaro - imaš odgovor za kuglice na 16-oj strani ove teme! 

ajoj, nisam ni primjetila....hvala....samo me još zanima kakva je to špaga, jel može ona krem boje kaj se stavlja na velike pakete kad se šalju poštom???
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2008 u 09:52
Jučer sam po receptu sa 16 strane radila kuglice, ali ne sa špagom nego sa kudjeljom (onom za vodoinstalatere - malo smrdi kad je mokro).
Super su jer su pune lopte, a prozirne. Ove prve su mi malo kvrgave, ali zanam u čemu sam pogriješila. Kad ispravim grešku - stavim slike.

Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2008 u 08:33
Bubamaro - imaš odgovor za kuglice na 16-oj strani ove teme! 
Tu se igramo

http://satyninabajka.blogspot.com/
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2008 u 00:19

Vidiš,to mi nije palo na pamet,magneti!! Možda zato jer ih baš ne volim no mogla bi od ovih magnetiće napraviti,ko zna možda klinci voleWink
E sad mi držite palčeve jer ovih dana sam "licitarka".Pokušavam napraviti licitarska(naravno ne prava jer nitko pravi recept neda)srčeka za bor.Sad sam u fazi isprobavanja najboljeg tijesta(bar budu susjedove svinje sretne,koliko hraneeeLOL)
Čim prije nađem dobro tijesto,prije ću početi adventne vjenčiće raditi,pa možda i stignem do 12 mjeseca Big%20smile

ja mislim da bi to dječici bilo fora, pa bi ih bilo po cijelom frižideru....
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2008 u 23:02
jooooooj.... i ja bi to....prekrasno!!! a kak se to radi??
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2008 u 23:00
prekrasne suuuuuuuuuuuuuuuu, sad i njih zelim nauciti raditiiiiiiiiiiiiiiiiismile55
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2008 u 22:41
Fantastično !!!!!!!!!!!
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2008 u 22:30

Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2008 u 20:57
Dada - super je kuglica! Ovaj vikend me svašta čeka za raditi!
Tu se igramo

http://satyninabajka.blogspot.com/
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3536373839 55>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,186 sekundi.