Božićne dekoracije u mom domu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 55> |
Korisnik | ||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sunce,ovi su radovi fenomenalni!! Nešto slično sam i ja radila(u temi "dječji Božić" bi trebalo biti slika)i baš su mi medeni.
Anabella,a kojim bi ih ljepilom spajala? Ne znam koje bi dobro držalo na gipsu?
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
ANIKA ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 131 |
|
Evo ja sam jućer popodne do kasno u noć radila vani na dvorištu jaslice za Božić 2008. Smrzla sam se al mislim da je razlog opravdan. možda sam uranila ali ako ih radim na badnjak onda ih kratko gledam i divim se ,a ovako i8h se barem budem naužila. EVO MOG RUČNOG RADA TJ. URADILA SAM SAMA I NEMOGU DANAS OD BOLOVA KIĆME I KOLJENA NI MRDNUTI ALI PROĆI ĆE UZ ANDOL ITD.........
|
||
anika
|
||
![]() |
||
Anabella ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 28 Rujan 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 29 |
|
predivno! ![]() |
||
![]() |
||
Anabella ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 28 Rujan 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 29 |
|
|
||
![]() |
||
|
bravo dada... predivno! meni nikda dobro ne uspiju, kad puknem balon i spaga od k vragu.... ![]() |
||
![]() |
||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|
zaboravih staviti i ove, ali priznajem da su mi malo konfuzne
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
no problem draga uzmi super ljepilo i konac te ga na poledini zalijepi ;) i meni se to dogadalo ;) eh da mogla bi ukoliko imas npr dva ista ukras zalijepis ih jedan za drugog te u sredinu spaga tako ce ti mozda cak i jos bolje ispasti nego da ti jedna strana bude plosnata.... btw. super izgleda |
||
![]() |
||
|
predivni su ti svijecnaci! i da otkrila sam, nema veze :) |
||
![]() |
||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|
Evo i mene sa mojim ukrasicima, naime tek sam pocela ali sam stalno na pocetku jer mi sve pograbe moji grabezljivci ...prijateljice, rodakinje tandara mandara
||
![]() |
||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
|
Svaka čast.. pokušat ću te kopirati ove godine!! ![]() Bila sam u Mercatoneu i naletila na hrpu figurica za jaslice.. cijena od 0,99 do 6 kn a znate i sami kak je to inače skupo.. pa ko voli nek ide malo prozujati!! |
||
![]() |
||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
|
može |
||
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
ajoj, nisam ni primjetila....hvala....samo me još zanima kakva je to špaga, jel može ona krem boje kaj se stavlja na velike pakete kad se šalju poštom??? |
||
![]() |
||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
|
Jučer sam po receptu sa 16 strane radila kuglice, ali ne sa špagom nego sa kudjeljom (onom za vodoinstalatere - malo smrdi kad je mokro).
Super su jer su pune lopte, a prozirne. Ove prve su mi malo kvrgave, ali zanam u čemu sam pogriješila. Kad ispravim grešku - stavim slike.
|
||
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
||
![]() |
||
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
|
Bubamaro - imaš odgovor za kuglice na 16-oj strani ove teme!
|
||
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
||
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
ja mislim da bi to dječici bilo fora, pa bi ih bilo po cijelom frižideru.... |
||
![]() |
||
|
jooooooj.... i ja bi to....prekrasno!!! a kak se to radi??
|
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
prekrasne suuuuuuuuuuuuuuuu, sad i njih zelim nauciti raditiiiiiiiiiiiiiiiii
![]() |
||
![]() |
||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
|
Fantastično !!!!!!!!!!!
|
||
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
||
![]() |
||
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
|
Da iskoristim priliku, dok mi još ide od ruke...krenula sam u serijsku proizvodnju
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
||
![]() |
||
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
|
Dada - super je kuglica! Ovaj vikend me svašta čeka za raditi!
|
||
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |