Božićne dekoracije u mom domu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 55> |
Korisnik | ||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ja sam ih radila s vodenim balonima, teže ih je napuhat, no probajte s pumpom, oni ispadnu stvarno okrugli....kad se osuše samo ih prelakirat, ne bi se trebala vidjet crvena špaga.....
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
lola1415 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 23 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2 |
|
@ dada28 Možeš mi pliz reći kako ti ove kuglice uspiju biti tako okrugle? Imaš neke posebne balone ili? ja ih mislim raditi pa mi se nekako čini da ih je teško napraviti da budu tako okrugle. I ako ih recimo radim od crvene vune, hoće se vidjeti ta crvena ili ih se mora obojati? Hvala ti!
|
||
![]() |
||
Anabella ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 28 Rujan 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 29 |
|
imas od uhua dobrih ljepila no ja tad nisam imala takvog kod sebe vec sam od dragog "posudila" neko super bond ljepilo, samo sto sam se sva sljepila ali ok je ispalo. btw. jaslice su Woooow! predivno! |
||
![]() |
||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
|
Hvala..najavim se!! ![]() |
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Pa ti to radiš svake godine. Krasno, a ovogodišnje su mi ljepše
|
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
ma sad opet gledam i ne znam koje su lijepse.......majstorice, prekrasno je
![]() |
||
![]() |
||
ANIKA ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 131 |
|
kad god poželite!!!!!
|
||
anika
|
||
![]() |
||
ANIKA ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 131 |
|
anika
|
||
![]() |
||
|
hvala vam svima na podršci. a ovo su od prošle godine.
|
||
anika
|
||
![]() |
||
roberta ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 74 |
|
|
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Pa tu je uloženo zaista puno truda. Bravo Anika
|
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
krasnooooooooooooo
|
||
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
prekrasno Anika!! svaka čast na trudu !!!
![]() |
||
![]() |
||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|
Anika, sve sto se kaze je pre malo i nedovoljno za pohvaliti tvoj rad!Ovo je za novine ![]() |
||
![]() |
||
|
anika
|
||
![]() |
||
|
kad god poželite. Dubrava-Trnava , Kriveljski put 2B, Anika.
|
||
anika
|
||
![]() |
||
|
anika
|
||
![]() |
||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
|
Anika.. ovo je super!!
![]() Jel možemo mi to doć pogledat i uživo? ![]() |
||
![]() |
||
|
anika
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |