SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 61> |
Korisnik | ||||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
hvala lollypop, peglu nikad nebi uhvatila u ruke da mi se svidala, bila je nekek ruzne boje nesto kao nafta zelena... |
||||
![]() |
||||
Sponzorirani linkovi | ||||
![]() |
||||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|||
bravo draga....dobra si mila!!! jos sad kad ti posaljem svasta...ihhhaaaaa
|
||||
![]() |
||||
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
|||
Oduševila me zlatna zdjelica, prekrasna je, samo naprijed - plovi punim jedrima i plućima, stavi nam i ono što misliš daje fulano, sto ljudi sto čudi!
|
||||
![]() |
||||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|||
Jako mi se sve sviđa, čini mi se savršeno, ali ja sam početnik, pa moje mišljenje nije mjerodavno.
|
||||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||||
![]() |
||||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|||
Hvala Franjice, ona sa zlatnim je i mene najvise ugrizla za srce!!! |
||||
![]() |
||||
|||
Hvala jos jednom Trisha, bas mi dajete volje za jov vise i bolje. Jos da nam je organizirati jedan odlazak na tecaj u Zg, bilo bi nam svila lakse... |
||||
![]() |
||||
|||
joj rožice nisam ni vidjela da si mi pisala, baci malo oko i na božicne ukrase, upravo sam ih stavila... jos jednom hvala sto mi saljes one tvoje divne stvarcice... |
||||
![]() |
||||
|||
... i još malo svačega... a božične dekoracije pogledajte u božičnim urasima
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
|||
lijepo, lijepo dobrodošla |
||||
![]() |
||||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|||
daj kamenje velikoooooooooooooooo
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
bih vrlo rado...kod mene na kvarneru kamenje sve šiljato... ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
roberta ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 74 |
|||
bravo, sunce, radovi su ti zaista lijepi, samo hrabro naprijed
![]() |
||||
![]() |
||||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|||
sunceRi, dobro došla! radovi su ti divni, ono kamenje me oborilo s nogu
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Hvala Vam curke, očito je ovo kamenje svih ugrizlo za srce...čitam među redcima što mi je činiti, ostaviti se platna i vratiti se na svoj početak
![]() |
||||
![]() |
||||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
|||
Samo hrabro naprijed!!!
|
||||
![]() |
||||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
|||
ja znam gdje ga ima krasnih oblutaka tamo se oskrbim ja,
u podstrani
|
||||
![]() |
||||
|||
Ančica, kade je Podstana? |
||||
![]() |
||||
|||
ej anci salji kamenjeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
||||
![]() |
||||
|||
slažem se s jassi , šalji asap to kamenje...ja ti slalno doniram svašta anšem vrtiću, sve me stah da se djeca ne kamenuju pa da se mene ne prozove...umrla bih od tuge...morat ću za vrtić preći na stiropor!!! |
||||
![]() |
||||
|||
e a kod Splita!!!!
|
||||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 61> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |