Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 233234235236237 245> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nikako da vam sliknem (za sada) završni izgled okućnice... Ali budem ovih dana. Do tada vam ostavljam par slikica iz Austrije, evo ograde kao što je naša. Ovo je "reklamna" ograda, vlasnici kuće bave se takvim ograđivanjem pa su izložili više mogućnosti slaganja kamenja. Usput- nedavno su i bebu dobili pa smo i to saznali
![]() ![]() ![]() Dakle, razne boje kamenja, lomljenog
![]() A može se kamen i kombinirati s nekim modernim materijalima
![]() Ograda može biti i od oblutaka (batude).
![]() Usput, evo ideje kako susjedima i ostalima objaviti sretnu vijest
![]() Na posljetku, ostavljam i jednu sliku naše ograde - tako da ju ne tražite sada po stranicama. Uz tu sliku vraćam nas u tople dane ljeta....
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ja sam totalno drugo mislila da će biti uz ogradu ali i ovako mi se sviđa.
Kopanjica sa ericama
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
odmor je odmor
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ono su ja mislim erike i mene su oduševile.
Vidim nastavljate s kopanjem, a važno je da imate viziju, kad bude pri kraju svi ćemo u tome uživati.
Uživaj na kratkom godišnjem - i to je nešto.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
A kad sam već tu - evo vam nekoliko slikica iz Graza, točnije sa Schlossberga, baš sam ih namjenski slikala za ovaj forum. Inače ovaj tjedan uživam na godišnjem...
Evo kako Austrijanci mole prolaznike da ne gaze lukovice
![]() Ova me kopanjica oduševila bojom i jednostavnošću
![]() A ova visterija (glicinija) zelenilom i ljepotom
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Ovo je nastavak vanjskog kopanja i uređivanja (MM je glavni udarnik, ja sam pomoćni radnik manje više za tekuća i druga, manje bina, pitanja |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Godišnji, godišnji - tjedan (kratkih) dana, ali puno veselja i dosta posla... Ovo je nastavak vanjskog kopanja i uređivanja (MM je glavni udarnik, ja sam pomoćni radnik manje više za tekuća i druga, manje bina, pitanja (probala sam staviti sliku, ali ne ide i ne ide i ne ide nikako... pokušat ću sutra)
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Anaida sve po špagu - bravo
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Anaida hvala
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Vrijedna anaida, svaka čast!
|
|
![]() |
|
Kad smo je mi posadili, prije dvije godine zima je bila izuzetno blaga i tada ju ja nisam zaštitila. Lani sam joj samo snijeg micala s krošnje, a tako namjeravam i ove godine. No, kad bih ju sada sadila - isto bih se povodila za vremenskim uvjetima, bude li jaka zima - bar joj lišće ostavi pri korijenu, ili malo slame - nek ju štiti. Ako pak ti je na vjetru (moja je) tada joj obavezno ukopaj neki potporanj, kolčić ( na ovim se slikama vidi taj naš kolac). Ono što sam ja ove godine (jesenas) počela jest orezivati krošnju da se zgusne još više, i na proljeće ću ju još ošišati. prve dvije godine nisam. Isto joj tako redovito odrezujem korijenove izdanke, ima ih dosta. Neke sam zakorijenila u velikom rasadniku, vidjet ćemo na proljeće hoće li prezimiti. ![]() ![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
jedno pitanjce,da li treba da zastitim salix?
|
|
![]() |
|
Cure moje drage i znatiželjne - samo malu smjernicu vam dajem... ![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Šta će biti tu uza žicu, da neće možda živica? Tuja, pačempres, lovor višnja ili takvo što? Ajdeee daj nam šapni barem malo
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
stvarno ste prave vrednice Anaida,jedva cekam da vidim sta ste to zamislili
![]() |
|
![]() |
|
Neka, kad se radi, nešto će se i napraviti. Ideje vam očito ne fale, volje imate, pa što više reći - jedva čekamo rezultat.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Ovo bude sigurno imalo cvjetni završetak
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam, dobre moje, na svakoj lijepoj riječi... Ovih se dana opet kopa u mojoj okućnici (ne kopaju samo krtice
![]() ![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
još jedna dobrodošlica?
![]() sviđa mi se ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Hodnik s cvijeće m je super - ima puno svjetla, a i toplo je - očito će cvijeću tu biti jako ugodno.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 233234235236237 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |