SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 61> |
Korisnik | ||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Eeee sričo, ja u Rijeci, vijuren da i bliže mogu nač nebi oblutak, svejeno ti faaala!
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
odoh ja ovihdana na bundek da vidim kamenje
![]() |
||
![]() |
||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|
Jassi, ne smij se stalno, nikako da shvatim zezaš li nas ili ti to ozbiljno!!! Ja sve očekujem ![]() |
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Sunce ako ti ni dobro morsko kamenja koga ima u izobilju, ne bin baš smela reć, ali ja vavik s plaže dojden s punim najlonom, već me Anić popreko gleda, kad dojdem na pizu kod njega. A ako ti to ni dosta hodi na Riječinu, tamo su sivi i više plosnati, da malo promeniš.
No sve ono ča si napravila je fenomenalno i zato samo hrabro naprvo.
![]() |
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
|
Lipa moja Triša, se znan ča si mi napisala, rekal mi je muž da ću hodeć doma sa 5 kil kamiki...ako nastavin tako A za Ričinu znan, nego nikako ga nagovorit da me odpeja gore aš san ja šjutava pa ne vozin! Pripravila san ti salveti sa morskin motivon, doduše samo 2 vrsti, ali boje to nego niš ( to kad se budemo našli na kavelu mi z Primorsko-Goranske ) |
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
smijem se jer se vidim s vrecom i kamenjem...ozbac..belj
a jok ja tebi kamenjeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
salvete su krenule danas prema tebi, preporukom, tako da znas
![]() i evo ti jos malo
![]() |
||
![]() |
||
|
Aaaaaaaaaaaaaaa, ljubim te cmokić, cmokić...koliko ti tisuća eura moram istresti? |
||
![]() |
||
|
hehehe spasilo bi me placanje dc racuna
![]() hihihiiii
odoh raditi, cujemo se
|
||
![]() |
||
|
Evo neceg novog, no moram naglasiti da se u živo uopce ne vidi razlika izmedu rezane lavande i podloge, identicne su boje, vjerojatno blic napravi svoje, na slici mi se uopce ne svida a u zivo je preslatko...
![]() |
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Nemam pojma što tebi ne valja meni se čini baš zgodno.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
|
Ma o.k. je ala boje ne odgovaraju zbilji, ne vidi se prelaz između papira i akrilne boje, svejedno hvala ![]() |
||
![]() |
||
|
prosim lepo mila kaj imas unutra...je za piti ili mazati, kaj god da je lijepo je
|
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
sunce jako lijepi radovi,sve pohvale tvojoj mastovitosti i kreativnosti
![]() |
||
![]() |
||
|
jassi stari alkicu, vnutra su ti pomadice mediteranskog bilja, nedaj ti Boze popiti, ono sto si radila na poslu radila bi tjedan dana bez prestanka ![]() |
||
![]() |
||
|
hvala Kaća, upravo me danas muž iznenadio sa 3 paketa salveta...samo anđeli, a što reći...sad očito moram obraditi nesto novo, namjerila sam se na plastične kugle...bumo videli kak bu ispalo! |
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
a ja upravo iscekujem da mm dođe doma iz grada,zamolila sam ga da mi svrati u hobby ducan i kupi salvete sa anđelima..bravo za TM,moj se tek upoznaje sa mojim hobijem(6mj je bio odsutan od kuce),jos uvijek je u cudu.nadan se da cu i ja docekat da samoinicijativno donese salvete doma.
![]() |
||
![]() |
||
|
ah kako lijepo vi imate ( pod pretpostavkom da si u Zg ) hobby ducan...zovi ga da ne kupuje, poslat ću ti ja ako hoces? |
||
![]() |
||
|
samo hocu reci da sam danas na tri kamena stavila bijelu podlogu, kao prvo sin ce me ubit kad skuzi da sam mu maznula kamenje, ...hehehe
slikam kad napravim nesto
|
||
![]() |
||
|
ma bravo, ne samo da ovuliras nego i krades, svakim danom sve bolje i bolje!!! jucer sam ja napravila nesto za vrtic, naravno grotu kvarnersku, jedina joj je prednost ( prema rijeckom kamenji ) da se moze nasloniti, samo da vas upozorim, motiv je vec viden u mojim kamenjima ![]() |
||
![]() |
||
|
ja sam ti u splitu draga,taj jedini hobby ducan za koji znam i nema neki izbor salveta,ali uvijek se nađe nesto zanimljivo.kupia mi je dvoje anđele(po 4 salvete pakovano) i iznenadio me sa jednima na cvijetice,sunce moje.. ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 61> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |