Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij

Odgovori Odgovori Stranica  <12345 61>
Korisnik
Poruka
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 891
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2008 u 12:54
Eeee sričo, ja u Rijeci, vijuren da i bliže mogu nač nebi oblutak, svejeno ti faaala!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2008 u 13:20
odoh ja ovihdana na bundek da vidim kamenjesmile96
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2008 u 13:24
Originalno poslano od člana jassi jassi napisao:

odoh ja ovihdana na bundek da vidim kamenjesmile96

Jassi, ne smij se stalno, nikako da shvatim zezaš li nas ili ti to ozbiljno!!!
Ja sve očekujem smile166 sa kamenjima
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2008 u 13:33
Sunce ako ti ni dobro morsko kamenja koga ima u izobilju, ne bin baš smela reć, ali ja vavik s plaže dojden s punim najlonom, već me Anić popreko gleda, kad dojdem na pizu kod njega. A ako ti to ni dosta hodi na Riječinu, tamo su sivi i više plosnati, da malo promeniš.
No sve ono ča si napravila je fenomenalno i zato samo hrabro naprvo.smile120
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2008 u 13:42
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Sunce ako ti ni dobro morsko kamenja koga ima u izobilju, ne bin baš smela reć, ali ja vavik s plaže dojden s punim najlonom, već me Anić popreko gleda, kad dojdem na pizu kod njega. A ako ti to ni dosta hodi na Riječinu, tamo su sivi i više plosnati, da malo promeniš.
No sve ono ča si napravila je fenomenalno i zato samo hrabro naprvo.smile120

Lipa moja Triša, se znan ča si mi napisala, rekal mi je muž da ću hodeć doma sa 5 kil kamiki...ako nastavin tako
A za Ričinu znan, nego nikako ga nagovorit da me odpeja gore aš san ja šjutava pa ne vozin!
Pripravila san ti salveti sa morskin motivon, doduše samo 2 vrsti, ali boje to nego niš ( to kad se budemo našli na kavelu mi z Primorsko-Goranske )
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2008 u 13:43
smijem se jer se vidim s vrecom i kamenjem...ozbac..belj

a jok ja tebi kamenjeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

salvete su krenule danas prema tebi, preporukom, tako da znas smile78

i evo ti jos malo
smile96
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2008 u 13:49

smijem se jer se vidim s vrecom i kamenjem...ozbac..belj

a jok ja tebi kamenjeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

salvete su krenule danas prema tebi, preporukom, tako da znas smile78

i evo ti jos malo
smile96

Aaaaaaaaaaaaaaa, ljubim te cmokić, cmokić...koliko ti tisuća eura moram istresti?
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2008 u 13:59
hehehe spasilo bi me placanje dc racuna smile51

hihihiiii

odoh raditi, cujemo se
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2008 u 15:10
Evo neceg novog, no moram naglasiti da se u živo uopce ne vidi razlika izmedu rezane lavande i podloge, identicne su boje, vjerojatno blic napravi svoje, na slici mi se uopce ne svida a u zivo je preslatko...

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2008 u 17:31
Nemam pojma što tebi ne valja meni se čini baš zgodno.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2008 u 18:07
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Nemam pojma što tebi ne valja meni se čini baš zgodno.

Ma o.k. je ala boje ne odgovaraju zbilji, ne vidi se prelaz između papira i akrilne boje, svejedno hvalaTongue
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2008 u 19:07
prosim lepo mila kaj imas unutra...je za piti ili mazati, kaj god da je  lijepo je
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2008 u 19:47
sunce jako lijepi radovi,sve pohvale tvojoj mastovitosti i kreativnostiThumbs%20Up
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2008 u 20:00

prosim lepo mila kaj imas unutra...je za piti ili mazati, kaj god da je  lijepo je

jassi stari alkicu, vnutra su ti pomadice mediteranskog bilja, nedaj ti Boze popiti, ono sto si radila na poslu radila bi tjedan dana bez prestanka smile195
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2008 u 20:02
Originalno poslano od člana kaća43 kaća43 napisao:

sunce jako lijepi radovi,sve pohvale tvojoj mastovitosti i kreativnostiThumbs%20Up

hvala Kaća, upravo me danas muž iznenadio sa 3 paketa salveta...samo anđeli, a što reći...sad očito moram obraditi nesto novo, namjerila sam se na plastične kugle...bumo videli kak bu ispalo!
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2008 u 20:20
a ja upravo iscekujem da mm dođe doma iz grada,zamolila sam ga da mi svrati u hobby ducan i kupi salvete sa anđelima..bravo za TM,moj se tek upoznaje sa mojim hobijem(6mj je bio odsutan od kuce),jos uvijek je u cudu.nadan se da cu i ja docekat da samoinicijativno donese salvete doma.Wink
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2008 u 20:33

a ja upravo iscekujem da mm dođe doma iz grada,zamolila sam ga da mi svrati u hobby ducan i kupi salvete sa anđelima..bravo za TM,moj se tek upoznaje sa mojim hobijem(6mj je bio odsutan od kuce),jos uvijek je u cudu.nadan se da cu i ja docekat da samoinicijativno donese salvete doma.Wink

ah kako lijepo vi imate ( pod pretpostavkom da si u Zg ) hobby ducan...zovi ga da ne kupuje, poslat ću ti ja ako hoces?
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2008 u 10:03
samo hocu reci da sam danas na tri kamena stavila bijelu podlogu, kao prvo sin ce me ubit kad skuzi da sam mu maznula kamenje, ...hehehe

slikam kad napravim nesto
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2008 u 10:25

samo hocu reci da sam danas na tri kamena stavila bijelu podlogu, kao prvo sin ce me ubit kad skuzi da sam mu maznula kamenje, ...hehehe

slikam kad napravim nesto

ma bravo, ne samo da ovuliras nego i krades, svakim danom sve bolje i bolje!!!
jucer sam ja napravila nesto za vrtic, naravno grotu kvarnersku, jedina joj je prednost ( prema rijeckom kamenji ) da se moze nasloniti, samo da vas upozorim, motiv je vec viden u mojim kamenjima

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2008 u 10:34
Originalno poslano od člana SunceRi SunceRi napisao:

ah kako lijepo vi imate ( pod pretpostavkom da si u Zg ) hobby ducan...zovi ga da ne kupuje, poslat ću ti ja ako hoces?

ja sam ti u splitu draga,taj jedini hobby ducan za koji znam i nema neki izbor salveta,ali uvijek se nađe nesto zanimljivo.kupia mi je dvoje anđele(po 4 salvete pakovano) i iznenadio me sa jednima na cvijetice,sunce moje..Tongue.morat cu pod hitno poslikat moje duple da mogu poslat kome se sta svidi..
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12345 61>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.