Razmjena salveta i nabavka materijala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5657585960 89> |
Korisnik | ||||
branka202 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
evo, zurim pisem pp...
ma ko bi jos radio kad je tu zanimljivije....
![]() |
||||
![]() |
||||
Sponzorirani linkovi | ||||
![]() |
||||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|||
joj, joj, stvarno neznam sto bi bez tebe??? jel ovdije itko uopce radi, pod tim mislim da li ste zaposlene??? ja sam mislila da sam jedina dokona baba na forumu! ma znam za tu jabucice, dobro, ispala sam glupa, sto sad! |
||||
![]() |
||||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|||
pozuri Brane, babe se poharale... |
||||
![]() |
||||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|||
moj voli starije..hihihi
no jel se sad nasla prava salveta??
|
||||
![]() |
||||
branka202 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
|||
ajme, jeste se raspisale!
sunce moze salvetice, imam i ja par zeljica od tvojih, javi adresu na pp pa ti saljem!
jassi, nema frke, moja princeza i tvoj graditelj bi se zacas slozili... jes malo starija al to je danas moderno
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
hej, jel mislis na crno crem andelcice? |
||||
![]() |
||||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|||
pa na prvpj fotki ti je bozicna s jabukicama na dnu!!!! daj popi kaficuuuu...zenska po mojoj procjeni oce desno od nje...sad sam ja navigator...kaj bi bez mene....
|
||||
![]() |
||||
|||
Misko uza sav moj trud ja ne vidim jabucice nigdje pa me usmijeri, molim te |
||||
![]() |
||||
|||
nisam poslala one koje nemam vise. ak naletim jos negdje na njih sprema i saljem u rijeku
ajde sad napolje u postu
|
||||
![]() |
||||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
|||
ja bih one dvije zadnje cvijetne i limune....javit ću kasnije adresu....sad idem probat sredit slike
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
sve pet, dogovoreno za slanje nego da ti kazem koje ili vise nemas ili nisi poslala, nisi mi poslala onaj buket prije magnolija, japanski motiv a ako imas nesto od toga kad budes slala pridodaj i prvu salvicu, one pticje kucice. ovo cu ti poslati odmah, mozda cak i sad jer se spremam ici kupiti zlatni spray a 300 metara od mene su i posta i, nazovimo ju, robna kuca... |
||||
![]() |
||||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|||
i jednu ovu sa grožđem, ako ima
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
nemam niti teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee |
||||
![]() |
||||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|||
sunceRi, čuvaj mi ovu gore desno, kraj jabučica
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
pardon, i ova
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
ovak, ne trebam andjele na prvoj slici dole desno - imam ih
na trecoj slici ne trebam narancastu - imam ju
na cetvrtoj slici desno plavu ne trebam - ima ju
ostalo salji , na koverti imas moju adresu
nego jel su ti dobre salvete kaj sam ti poslala
bdw. mali ti je slatkis.....kakva ekipa
|
||||
![]() |
||||
|||
evo duplici, da se iskupimo na brzinu...smrccc nema ih puno ali cu ih od srca podjeliti
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|||
Bravo draga....a koliko tvoj cvijetić ima ljeta? Btw, moj 4 ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
ihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
javi jel su tiok salvete, nisam sigurna da sam ti sve naruceno poslala, ali ono kaj je ostalo i kaj sam imala duplo sam poslala
juhuuuuu
ajd slikanjeeeeeeeeee
|
||||
![]() |
||||
|||
Jassice, upravo postavih stolnjak za slikati duplice, vrijeme je da i ja dam svoj obol, i daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sad je postar pozvonijo, doduse jednom, i urucio mi Jassine salvete, da da
|
||||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5657585960 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |