Razmjena salveta i nabavka materijala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 89> |
Korisnik | |||||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
Brankaaaaaa, legendoooooo! Ja ne ovuliram kao nasa Jassi ali sam danas nekako radosna ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Sponzorirani linkovi | |||||
![]() |
|||||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
||||
drage moje imam prijedlog. vidim da sunce Ri ima sad jako puno paketa sa salvetama za slati, pa bi bilo ok da svi platimo svoju postarinu posto salvete dobijamo na poklon. u slucaju da se medjusobno razmjenjujemo onda nema placanja postarine. mislim da je to ok za sve nas ,jer ja npr saljem preporukom i to kosta 12,50 kn, pa sad ako je to par koverti skupi se
ajmo uvest dakle placanje posiljaocu postarinu sem u slucaju da je medjusobna razmjena kad obje strane salju
eto ja svasta nadrobih ali valjda ste me shvatile. nema smisla nekog bacati u trosak
|
|||||
![]() |
|||||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
||||
jassi, slažem se u potpunosti.
![]() |
|||||
![]() |
|||||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
||||
Uhhhh, spasila si me ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
branka202 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
||||
dobra ideja, jedino kako onda platiti posiljaocu? poslati nofce u koverti? ili uplatiti na ziro/tekuci? mislim da je najjednostavnije poslati natrag svoje duplice
![]() inace ja sam najcesce slala obicno, jeftinije je, a stigne, prije ili kasnije... najcesce
![]() |
|||||
![]() |
|||||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
||||
Ma stigne....i košta 5 kn ak šalješ u kuverti B5 formata ( ili ti ga cca 1/2 od A4 ) ![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
branka, kad se radi o klasičnoj trampi, ja tebi koverte, ti meni, nikom niš...klasična kompenzacija, i najjednostavnije je! |
|||||
![]() |
|||||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
||||
ja inace kod nekih takvih stvari uplatim preko interneta nekom na rc i stavr je u hipu sredjena i kraj
|
|||||
![]() |
|||||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
||||
kako ono funkcionira plaćanje po preuzimanju? ili to samo funkcionira za neckermann i slične? |
|||||
![]() |
|||||
branka202 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
||||
e da da, to mi se svidja najvise
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
to ti velim, dakle mozes slati pouzecem pa onda onaj koji prima plati postarinu i to je to
|
|||||
![]() |
|||||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
||||
To vam se ne isplati za pisma ili paketiće male vrijednosti, jer osim otkupnine (5 ili 10 kuna za marku) platit ćete još pošti proviziju što šalje nekom tih 5 kuna, a provizija pošti je veća od toga.
|
|||||
![]() |
|||||
||||
znaci vracamo se na pocetak, najjednostavnije je i najbolje, obicna kovertica B5 i obična markica i u roku od jedno tri dana je kod primatelja! |
|||||
![]() |
|||||
||||
ma da. ja sam govorila za varijantu preporuke-ja uvijek tako saljem, jer sam imala par gubljenja i vise obicno ne saljem nista sem cestitki za novo leto
|
|||||
![]() |
|||||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
||||
Curke kompliciramo!!!
Ja šaljem običnu kuvertu i to je oko 5 kuna a mislim da stigne za dva-tri dana.
Tako da stvarno ne bi trebao biti problem među salvete staviti 5 kuna i poslati.
|
|||||
![]() |
|||||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
||||
Ma znam...ali ako se đoranje vrši obostrano...to, po meni, uopće nije potrebeno.... |
|||||
![]() |
|||||
||||
ma slažem se...što komplicirati! |
|||||
![]() |
|||||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
||||
Tako je!!!
![]() |
|||||
![]() |
|||||
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
||||
Otkrila danas dućan kraj kojeg sam prošla sigurno stotinu puta samo ove godine, početak Barutanskog jarka, odmah kad se odvoji od Bukovačke, žena blesasta kao i mi i ima svega... toliko puno da se jedva vidi..
Ovih vjetrenjača nudim u zamjenu za bilo kakve anđele: 5 (pet) komada
![]() a netko je pitao za male aromalampice, ovo sam vidjela jučer u Ofertissimi u Dubravi, 7,5 kunića, tamna je skoro crna, a posudica za vodu i ulej malo svijetlija, tamno zelena
![]() |
|||||
![]() |
|||||
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
||||
Vidi ođe gužve!!!!!!
....zato nema nikoga na kafici.....
...Franjice od lani su mi ostali neki anđeli...stavit ću sliku pa ako ih nemaš...
|
|||||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |