Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sobne lisno dekorativne biljke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kroton - Codiaeum variegatum
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kroton - Codiaeum variegatum

Odgovori Odgovori Stranica  <12345>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Zvjezdana View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 2055
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zvjezdana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2010 u 16:00
i ja mislim da je to sto si ga drzala vani pa unutra on je dosta osjetljiv na promjenu temperature
Per aspera ad astra.

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2010 u 15:59
E pa lijepo ga nemoj inositi van, pusti ga na miru u kući i to mu se neće događati. To sam je radila s nekim biljkama, ali više neću.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2010 u 11:14
I sa mojim se to događa..a neznam kako mu pomoći..u ljeti je bio vani i kada sam ga unesla u kuću počelo mu je ispadati lisće i sad ima samo 4 lista..
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2010 u 11:11
Curke pomoć!
Krotonu mi otpadaju vršni listići?Šta da radim?Na svjetlu je(kod prozora) u d.b. ,znači na toplom i zalijevam ga redovito ( Confused ) jer sam pročitala da voli vlagu.Zna li itko gdje griješim???
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2009 u 10:15
Imam pitanjce! Jučer sam si nabavila mali kroton Embarrassed.Čitam o njemu što ste napisali ali ne znam da li da ga sad presadim ili da čekam proljeće i da li će mi uspijevati ako je pred sjevernog prozora(drugog nemam osim kupaone Confused) pa i nije baš sunčana strana a pogotov u ove zimske dane?
Na vrh
Atlantida View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 20
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Atlantida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2009 u 13:24
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii............... Bas su slatki!
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2009 u 13:09
evo cvijeta,sve bobice su bile otvorene ali nisam slikala
čovjek uči dok je živ
Na vrh
Atlantida View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 20
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Atlantida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2009 u 21:32
Ja mislim da ti je to cvijet. Moj još nije cvijetao al me zanima kakav cvijet ima :) ovo je moj ljepotan;)
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2009 u 17:37
Ne znam puno o krotonu, ali sam ga poklonila šogorici. Bio je u stanu sa centralnim grijanjem. Predivno je napredovao i nije gubio lišće. Držala ga je u tanjuru u kojem su bili kamenčići prekriveni vodom.  Naravno vaza je bila iznad vode.
Navodno on voli vlažan zrak i to mu je jako godilo.
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
inaja View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje inaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2009 u 15:05
NISAMZNALA DA IMA I CVJET A INTERSUJE ME JELI ISTOVREMENO RASTU 4 LISTA
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2009 u 11:38
cvjet polako raste
čovjek uči dok je živ
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2009 u 19:56
imam pitanjce.Jel ikome cvjetao kroton?Mome nešto čudno izlazi a nije list!!
čovjek uči dok je živ
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 10:43
ja sam sad gledala svoga i on tjera u visinu ali se podijelio i na vrhu tjera na 9 strana tako da ću za par mjeseci imat pravi grm.Mami sam skoro dala jednu reznicu koju sam otkinula i držala u vodi da pusti žile i super joj napreduje.
čovjek uči dok je živ
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 09:03
Skoro godinu dana nitko niša o krotonu, a sada je baš interesantan, kad se Slavonka sjetila pisati o njemu. Danas ću svog jadnika uslikati, odrezati i premjestiti na jako osvjetljeno mjesto, pa možda za godinu dana bude kao tvoj u početku.
RIJEKA

Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 00:39
a moj je umislio da je listopadno drvo,ali mu na mjestima gdje su opali listovi izlaze nove grane tako da kreće u širinu a to još do sada nisam nigdje vidjela.
čovjek uči dok je živ
Na vrh
marija maja View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 63
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marija maja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2008 u 17:26
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2008 u 22:46
EVO I MOGA,SLIKA JE STARA PAR MJ.ALI SE NIJE PUNO PROMIJENIO.            
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2008 u 16:00
Naravno da hoće.   smile179
RIJEKA

Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2008 u 14:01
Eh da!

I ja ću jednog dana biti veliki i lisnati!

Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3272
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2007 u 21:08
Ja jedino mogu reći smile79, a iskustvo s njim mi je na nuli jer ga i ja imam kratko vrijeme.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12345>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,295 sekundi.