Razmjena salveta i nabavka materijala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 89> |
Korisnik | |
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
franjice je li to baš trgovina s hobi stvarima??
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
branka202 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
je, zove se hobby centar krig i imaju ti asortiman kao i u chemaco-u, nabavljaju od njih, samo je puno manji prostor pa nema uvijek bas sve, ali zenska je turbo ljubazna i sve kaj trebas ce ti narucit i dobijes za dva tri dana (to ako ti se ne da ic u chemaco, tak sam ja par puta neke boje anrucila od nje jer mi je ona puno blize)
|
|
![]() |
|
branka202 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
da, i cijene iste ko u chemacu...
a nadje se kod nje i jeftine odjece... ne salim se...
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
ova salveta sa anđelima je prekrasna
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
o pa super, onda ću se jedan dan zaletit do tamo da vidim kaj se nudi....Branka mi se čujemo još za detalje, al zasad mislim da je "primopredaja" u petak, ako će ti odgovarat naravno....
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Franjica.. prosim lepo ostavi mi na strani jednog žabca!!
![]() |
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Franjice, bilježim se za vjetrenjace, koliko ih god imas, a anđele koje ja nudim pogledaj dvije-tri stranice prije tvoje |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
ja ocem po jednu od svake i saljem ti moje andjeleke, jel moze?????
|
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
jassi, jutro...odi na moje radove za 3 min., još nije ni suho ni lakirano ali thanx na salveti, Ipsi se sav obradovao kad sam mu je pokazala..naravno ide dorada, čekam linere da stignu |
|
![]() |
|
Cure, pomozite, ima li koja od vas ( isprika što sam za primjer uzela nečiji rad ) , ove dvije salvetice:
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Imam prozore, možda i krušku, pogledam kad dođem doma
|
|
![]() |
|
Ajmeeee, baš si me obradovala...ma super...te prozore sam vidjela na gore stavljenom radu ali nigdje u prodaji! A kruške čemo staviti na boce kruškovače i pokloniti za božić muškoj populaciji. |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Žao mi je žabica bila samo jedna, jedinina, ostali molim na pp ostaviti adrese i popis glazbenih željica, imate brojeve iznad salvetica kako bih se kalše snašla. Od svake koja je naznačena za dijeljenje/razmjenu imam do 5 komada, u zamjenu molim neke kinesko japanske motive (malo sam sita cveteka), anđelčiće. Branka202 i Hippy te Trišđa - vaše su salvete spakirane, moram na poštu.
Do sada sam uvijek slala salvete običnom poštom i vidim da su uvijek stigle. Možda ideja da se tutne 10,00 kn u kovertu za one salvetice koje su naručene a ima ih više a nema za razmjenu i nije loša... pa svi kuburimo s lovom i ne vidim u čemu je problem.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Pošalji adresu na pp
|
|
![]() |
|
Nije razmjena salveta, ali pogledajte - ima čak i jedna noga u gipsu oblijepljena salvetama |
|
![]() |
|
Poštovane tete i tetice, poslala sam danas dupliće. Na popisu su mi bile ( podsjetite me da li sam ikoga izostavila i ispričajte me za nema, prvi mi je put
![]() - Jassi - Hippy - Proljeće - Iris - Branka202 - Kaća43 - Miškopiško Poslala sam ih u običnoj koverti ali velikoj, s obzirom da HP ima novog dobavljaća koverata pa su im koverte B5 malje od standarca, stoga salvetice nisu stale. |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
hvala
![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
hvala
posalji na pp ak ti kaj treba uplatiti, nema beda stvarno
|
|
![]() |
|
hvala Jassi što brineš, ali mi imamo otvorenu kompenzaciju, zar si zaboravila ![]() |
|
![]() |
|
nema na ćemu, nadam se da će što više cura staviti dupliće, da se malo izmjenjamo. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |