Ančica- decopauge on my way |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 26> |
Korisnik | |
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ha pretumbavam tuđe novce, ali samo sa izvoda
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
i ja al pare od firme....eto, jadne mi male
neg zdjela je krasna i kugle ce sigurno biti super na boru...
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
a kugle ti nisu za moj, mislim da nijedna neće završiti na mom boru, sve su ti nastale po naruđbi, još ih imam 15 za napraviti, već mi ih je pun kufer, napravila sam ih preko nekoliko
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
hahahahhahahahahaa sanjas ih zasigurno
|
|
![]() |
|
nešto slično,
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
ančy
to si tapkala boju....jako ti je lijepo rasporedjena...super |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
hvala,
da malo sam tapkala i malo s kistom mješala
|
|
![]() |
|
zdjela
![]() detalj baš se ne vide šljokice
![]() mala slikica koja je komplet sa tanjurom
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Lijepi tanjuri sa sličicama iz davnina |
|
![]() |
|
ovaj zadnji mi je odlican....a kao da sam opet malaaaaaaaaaaaaaa
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Jako mi se sviđaju radovi- jednostavni i lijepi...
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ančice jakooooooooo lijepo
![]() |
|
![]() |
|
drago mi je da vam se sviđa, ove zadnje su mi najdraže salvete, slikica i pripadajući tanjur poklon jednoj dragoj osobi
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Taj tanjur mi je prekrasan.....toliko jednostavan a opet efektan radi tog motiva...Super si to složila ![]() ![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
anči, predivno!!! tanjur mi je mrak
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ančica,one bijele"čupave" kugle,od čega si ih radila? mislim ono bijelo,šta si to stavila da bude ko snijeg?pitam zato jer sam ja jedne godine radila takve,no nisam ljepila slike,bile su čisto bijele,čupave.Sad sam mislila"renovirati"ih i nekako ubaciti sliku!!? Budući da sam to glet-masom radila,ne znam hoću li uspjeti jedan dio šmirglom izravnati ,tamo di bi sliku stavila!?
Svi radovi su ti predivni
![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
jako lijepo, ančy
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
ancica jednostavno predivno,ovi zimski motivi su prelijepi
|
|
![]() |
|
ajme kolko pohvala, hvala vam svima, baš ste drage
|
|
![]() |
|
one čupave kugle su ti sa struktur pastom finije granulacije, a imaš ih i da ti bude grublji efekt, to ti i je nešto u stilu glet mase, ali prednost strukturne paste je što ti se ne stvrdnjava toliko brzo kao glet masa pa možeš po njoj više i duže prčkat kad radiš
drago mi je da ti se sviđaju radovi, trudim se, trudim.... samo da od truda ne ostanem trudna
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |