Razmjena salveta i nabavka materijala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5253545556 89> |
Korisnik | ||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
u kojem intersparu pls
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
evo da vam kažem da sam danas u Nami vidjela salvete (15 komada) za 8,90 kn.....pa navali narode!!
|
||
![]() |
||
ivona 777 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
|
ej ova salveta sa pesekom ti je super.ako oš pošalji mi na pp svoju adresu da ti pošaljem salvete!
|
||
![]() |
||
ivona 777 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
|
Bok.ja sam zainteresirana za razmjenu salveta a ako si i ti javi se!
|
||
![]() |
||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
|
sutra budem poharala svoj |
||
![]() |
||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|
Čisto pa vam zavidim u obilju izbora, ja kao da živim na rubu zemlje, srečom pa se netom može naručivati, blaženo doba interneta, a u biti freek sam za takvom vrstom shopinga i obožavam ![]() |
||
![]() |
||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|
Hej Kaća baš si me usrečila, slijedi popis:
- Prva slika - 3 ruže ( Lady rose ) - Treća slika - Lavanda - Četvrta šalice i iris - Peta djed b na saonicama i božikovina - Šesta oba dvije - Sedma Klaun Adresu, čini mi se znaš a ako ne šaljem ti na PP. |
||
![]() |
||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
|
iris popravila
![]() ivana može ali ne večeras....sutra ako ti paše
stavi ovdje slike svojih salveta pa će ti se javiti oni koji su zainteresirani
|
||
![]() |
||
|
Bok ja sam za razmjenu salveta a ako si i ti javi mi!
![]() |
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
vidi mi ove zadnje kolika je,iris moze li se ovo kako smanjit,izbrisat,bilo sta...
|
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
|
dok sam danas u intersparu kupovala sir i vrhnje, ugledala sam odjel Decoupage :)
imaju boje, ljepilo, salvete, kistove i sl. i platna. ja sam kupila za 8 kuna, malo manji od A4. pa eto, kome se sviđa. salveta imaju brdo. |
||
![]() |
||
|
sunce
![]() |
||
![]() |
||
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
|
te slame ima u svim knjizarama koje pakiraju poklone. od no name do morning gloryija.
|
||
![]() |
||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
|
trebalo bi biti negdje gdje ima materijala za cvjećare
ako ne nađeš kupi krep papir pa pravi sama
![]() |
||
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
za slamu ne znam baš, al u chemacu imaš rafiju u svim bojama, a slično izgleda.....ima baš jedna koja je u boji slame... |
||
![]() |
||
|
Eto super...Ako imaš još što javi? |
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Cure,
jel tko zna gdje bi se mogla nabaviti ona " umjetna slama " kaj se stavlja u kutije za vina? Mislim da je to od papira? ![]() |
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Imam ti ja ovu predzadnju a možda i zadnju ![]() Moram provjeriti doma....ionako sam ti obaćala đoranje ![]() |
||
![]() |
||
|
Pardon Shasha, predzadnju i zadnju?
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5253545556 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |