Ančica- decopauge on my way |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 26> |
Korisnik | |
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Taj tanjur mi je prekrasan.....toliko jednostavan a opet efektan radi tog motiva...Super si to složila ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
drago mi je da vam se sviđa, ove zadnje su mi najdraže salvete, slikica i pripadajući tanjur poklon jednoj dragoj osobi
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ančice jakooooooooo lijepo
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Jako mi se sviđaju radovi- jednostavni i lijepi...
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
ovaj zadnji mi je odlican....a kao da sam opet malaaaaaaaaaaaaaa
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Lijepi tanjuri sa sličicama iz davnina |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
zdjela
![]() detalj baš se ne vide šljokice
![]() mala slikica koja je komplet sa tanjurom
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala,
da malo sam tapkala i malo s kistom mješala
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
ančy
to si tapkala boju....jako ti je lijepo rasporedjena...super |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
nešto slično,
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
hahahahhahahahahaa sanjas ih zasigurno
|
|
![]() |
|
a kugle ti nisu za moj, mislim da nijedna neće završiti na mom boru, sve su ti nastale po naruđbi, još ih imam 15 za napraviti, već mi ih je pun kufer, napravila sam ih preko nekoliko
|
|
![]() |
|
i ja al pare od firme....eto, jadne mi male
neg zdjela je krasna i kugle ce sigurno biti super na boru...
|
|
![]() |
|
ha pretumbavam tuđe novce, ali samo sa izvoda
|
|
![]() |
|
jao daj devizeeeee
no moram se pomaknuti
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
jako lijepo
![]() |
|
![]() |
|
ah da i kod mene je to dobro podmazno, klafrača mi jako dobro radi!!
|
|
![]() |
|
hvala miškec!!!!!!
|
|
![]() |
|
aaaa dojdi ti kod mene kaj i ti nešto zbrajaš bome i ja danas posla ko u priči, ubiće me oveeee devvvvviiiiizzeeeeeeeee
sve mi se više sviđa vikat
![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Jassi.. ak ko i dođe k tebi tu nema rada.. dobro ima ali ne kreativnog.. sigurno jezici budu više radili!!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |