Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Razmjena i nabavka materijala
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Razmjena salveta i nabavka materijala
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Razmjena salveta i nabavka materijala

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5152535455 89>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 14:56
ninochka o ovoj salveti na ruzice je rijec

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 14:55
:) super :)
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 14:24
dajem na znanje da lavande,anđela i zvijezde vise neman.za sada,vecina zelja ispunjena,sve sortirano,pa kad posaljen...sta prije cu nastojat
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 891
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 14:02
Originalno poslano od člana shasha shasha napisao:

Ne stignem sve proći pa tako svuda kasnim.SunceRi,imam onih salveta,ako ih nisi još nabavila ,javi mi.Uslikat ću ovih dana one koje imam,nove,pa ću staviti slike-obećavamWink

Čekam vidjet što mi nudiš Wink, sva sam se pretvorila u  smile189
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 14:01
poslala sam ti pp ninochka
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 13:46
2 jassi: nemam balerinu ali imam male japanke (stilizirane japanske lutkice, bijela podloga, crveni zgodni obrub na salveti - nemrem ulati slike ali mogu poslati mms ako ti pase)

a glede salvetica, kupila bih slijedece:
1 slika: bozicni motiv 2. salveta na slici
            aloha 3. salveta na slici
2 slika: bozicni motiv 1. salveta na slici
            bozicni motiv 2. salveta na slici

(detalje poslah na pm :) i hvala ako se dogovorimo)

2kaca43: kupila bih:
4 slika: šalice 2 salvete ako moze (trebam za kutije za kuhinju)
5 slika: bozicni motiv 1 i 2 salveta na slici

(detalje poslah na pm)
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 13:43
da draga-nedjelja pls ili subota predvecer-ne bi vjerovao covijek- idem na pramenove nakom 2 mjeseca ,tak da sam u subotu kuci od 15 sati nadalje
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 13:36
Jassiiiiiiiiiiiiii čuvaj mi ove božićne molim te, a ja tebi donesem moje koje su viška!!!
Može?
Wink
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 13:28
daj,daj slikiceeee
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 13:27
Ne stignem sve proći pa tako svuda kasnim.SunceRi,imam onih salveta,ako ih nisi još nabavila ,javi mi.Uslikat ću ovih dana one koje imam,nove,pa ću staviti slike-obećavamWink
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 13:25
jao cuvaaammmm, nisi ju vidl ajer sam ju jucer kupilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 13:20
Jassi zakaj ja kod tebe nisam vidla ovu saletu s raspjevanim snjegovićima???? ja bi, ja bi...čuvaj pliiiiz!!
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 13:06
ok kaca
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 13:01
Zahvaljujem se osibi koja mi je iz Siska poslala salvetice, sad joj znam ime i prezime al' joj neznam nick name.
Teta A.A. javi se da ti zahvalim.
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 12:13
jassi meni,ako moze,prva i zadnje cetiri.ocekujem tvoju adresu na pp,ja cu tebi svoju poslat,al poslije,sad moran gibat odavdeSmile
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 11:03
HITNO TRAZIM SALVETU S BALERINOM PLEASEEEEEEEEEEEE ako tko ima...hitnooooooooooooo
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 09:44
hladno je da...e pogledam od starih kaj imam i dodam ove, daj na pp ponovo adresu jer brisem

Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 09:43
Originalno poslano od člana jassi jassi napisao:

dakle evo stavljam nove duploce, malo odite naprijed gdje su ostel asalvete, vise ih nemam sve za dati -ove prijasnje,ali jos je ostalo nekaj duplih

dakle slijede nove za mjenjanje:

Hej ranoranilice, evo ti popis:

druga i četvrta ( morska ), šesta Marry Chistmass, a od starih dodaj ptičje kučice, crno-bijelu, čokolatine, mačuhice& narcis, i buket koji neznam da li imaš ispod one salvete sa ležaljkom.
Pusa, hladno je smile168
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 09:26
dakle evo stavljam nove duploce, malo odite naprijed gdje su ostel asalvete, vise ih nemam sve za dati -ove prijasnje,ali jos je ostalo nekaj duplih

dakle slijede nove za mjenjanje:

Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 09:18
kaca evo ja bi:
1. prve dve s ruzama
2.zadnja desno dole
3.salice
4.djed mraz,andjeo,zvjezda
6.morska

eto,salji na pp jel moze pa ti dam adresu, pogledaj kod mojih dal kaj zelis od salveta
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5152535455 89>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.