Razmjena salveta i nabavka materijala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 89> |
Korisnik | |
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ninochka o ovoj salveti na ruzice je rijec
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
:) super :)
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
dajem na znanje da lavande,anđela i zvijezde vise neman.za sada,vecina zelja ispunjena,sve sortirano,pa kad posaljen...sta prije cu nastojat
|
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Čekam vidjet što mi nudiš ![]() ![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
poslala sam ti pp ninochka
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
2 jassi: nemam balerinu ali imam male japanke (stilizirane japanske lutkice, bijela podloga, crveni zgodni obrub na salveti - nemrem ulati slike ali mogu poslati mms ako ti pase)
a glede salvetica, kupila bih slijedece:
1 slika: bozicni motiv 2. salveta na slici
aloha 3. salveta na slici
2 slika: bozicni motiv 1. salveta na slici
bozicni motiv 2. salveta na slici
(detalje poslah na pm :) i hvala ako se dogovorimo)
2kaca43: kupila bih:
4 slika: šalice 2 salvete ako moze (trebam za kutije za kuhinju)
5 slika: bozicni motiv 1 i 2 salveta na slici
(detalje poslah na pm)
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
da draga-nedjelja pls ili subota predvecer-ne bi vjerovao covijek- idem na pramenove nakom 2 mjeseca ,tak da sam u subotu kuci od 15 sati nadalje
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Jassiiiiiiiiiiiiii čuvaj mi ove božićne molim te, a ja tebi donesem moje koje su viška!!!
Može?
![]() |
|
![]() |
|
daj,daj slikiceeee
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ne stignem sve proći pa tako svuda kasnim.SunceRi,imam onih salveta,ako ih nisi još nabavila ,javi mi.Uslikat ću ovih dana one koje imam,nove,pa ću staviti slike-obećavam
![]() |
|
![]() |
|
jao cuvaaammmm, nisi ju vidl ajer sam ju jucer kupilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
Jassi zakaj ja kod tebe nisam vidla ovu saletu s raspjevanim snjegovićima???? ja bi, ja bi...čuvaj pliiiiz!!
|
|
![]() |
|
ok kaca
|
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Zahvaljujem se osibi koja mi je iz Siska poslala salvetice, sad joj znam ime i prezime al' joj neznam nick name.
Teta A.A. javi se da ti zahvalim. |
|
![]() |
|
jassi meni,ako moze,prva i zadnje cetiri.ocekujem tvoju adresu na pp,ja cu tebi svoju poslat,al poslije,sad moran gibat odavde
![]() |
|
![]() |
|
HITNO TRAZIM SALVETU S BALERINOM PLEASEEEEEEEEEEEE ako tko ima...hitnooooooooooooo
|
|
![]() |
|
hladno je da...e pogledam od starih kaj imam i dodam ove, daj na pp ponovo adresu jer brisem
|
|
![]() |
|
Hej ranoranilice, evo ti popis: druga i četvrta ( morska ), šesta Marry Chistmass, a od starih dodaj ptičje kučice, crno-bijelu, čokolatine, mačuhice& narcis, i buket koji neznam da li imaš ispod one salvete sa ležaljkom. Pusa, hladno je ![]() |
|
![]() |
|
dakle evo stavljam nove duploce, malo odite naprijed gdje su ostel asalvete, vise ih nemam sve za dati -ove prijasnje,ali jos je ostalo nekaj duplih
dakle slijede nove za mjenjanje:
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaca evo ja bi:
1. prve dve s ruzama
2.zadnja desno dole
3.salice
4.djed mraz,andjeo,zvjezda
6.morska
eto,salji na pp jel moze pa ti dam adresu, pogledaj kod mojih dal kaj zelis od salveta
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |