Razmjena salveta i nabavka materijala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 89> |
Korisnik | |
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jassi - ja sam ti susjeda - Ninochka!!! ne moras slati salvete :) doci cu po njih :) hihihi :)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
sunce prvu sam ti vec spremila,bila je na spisku,cetvrta i obje sa tulipanima dodane
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
dodala sam ti zute i roze ruze,sad imas sve cetiri.ruzice sa salica su zgodne za okvirice,ja san ih stavljala na vjesalice i skroz je zgodno ispalo.ti ces se draga skroz iscrpit,molaj malo... ![]() |
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Kaća, jesi li mi već zaljepila kovertu??? Ako nisi daj mi dodaj, prvu i četvrtu ružu i one tulipane, koje god imaš...Tulipane voli moja majka pa ću joj napraviti za rođkas nešto... |
|
![]() |
|
Shashka, sorry, orhideju i tri anđelice ne trebaš...anđelice sam dobila danas ( zaboravih ) a orhideju pusti za druge... ![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
jao krivo sam ti ime napisala....sorry kaća
![]() neg ne znam koliko sam ti ja ruza narucila, no dodaj ak sam kaj preskocila....sad sam nasla kutiju s okvirima i mam ih vidim u ruzama....isusek ja opce ne spavam viseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....sam lijepim i farbam...i dete vodim u vrtic i delam...i zderem ,,,,aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
![]() |
|
posalji adresu na pp,hoces sve sa ruzama ili samo određene... |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
cim dojdu ja ti javim draga-hvala ti
![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Jassi... moje salvetice bi ti trebale stići sutra!!
![]() |
|
![]() |
|
OBAVIJEST pripremila sam pakete sa salvetama za slanje za:
1. SUNCERI
2.NINOCHKA
3.KACHA
SALJEM PREKO FIRME-DAKLE PREPORUCENO,AKO NISTE KUCI OSTAVITI CE VAM PAPIR POSTAR
ZA BUBAMARU SAM UZELA
ZA PROLJECE KUHAM KAVU U SUBOTU
HIPPY CEKAM DA MI JAVI ADRESU ZA SLANJE
POSLANE JUCER SALVETE SU ISLE ISTO PREPORUKOM. MOLIM PODIZITE SALVETICE DA SE NE VRACAJU.
PROSIM LEPO POVRATNU INFORMACJU KADA STIGNU
AKO JE MENI NETKO SLAO OBAVIJESTAVAM DA DO DANAS NISAM DOBILA
ETO OVO PISEM VELIKIM SLOVIMA DA SE LAKO NAJDETE VI KOJI PRIMATE I AKO SAM KOJI POST PRESKOCILA JAVITE SE, NIJE NAMIJERNO, PUNO VAS JE.
PREPORUKOM SALJEM JER JE PUNO SALVETA PO SVAKOJ KOVERTI I STRAH ME JE
SUSEDU IZ DUGAVA ISTO TAKO OCEKUJEM Z APREGLED SALVETA
SVE VAS VOLI URLAVICA JASSI!!!!!
ajmo sad ostali salvete na gotovs!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
hvala jassi....javim kad ju bum došla pokupiti...
|
|
![]() |
|
ja sve osim dve zadnje, daj pogledaj kod mene kaj ti treba, saljem adresu na pp, daj i ti meni
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ok,ostavi mi adresu na PP
![]() |
|
![]() |
|
Shasha, spakiraj ti meni sve, predivne su ti. Pusa |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
evo nekih novijih salveta.Stare neću stavljati jer već jesam.Nemam svih no dosta onih starih imam viška
![]() ![]() ![]() Ove božićne sam nedavno kupila.Vidim da one anđele neko ima no da samo ona ne djeli(tj,da i njoj nešto ostane
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Kaća ako je ostalo još nešto ovih salveta sa ružama molim te ostavi mi šaljem ti pp!!!
hvala
|
|
![]() |
|
hvala draga
![]() |
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
kacha, nema problema, ako stignem danas idem ih mam upiknuti :)
|
|
![]() |
|
Branka202 Moram ti priznati da su me ugodno iznenadile tvoje salvetice, nisam baš za cvijeće ali što su uživo lijepe one orhideje, odmah mi je palo 100 ideja...
Thanx na 3 |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |