Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Razmjena i nabavka materijala
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Razmjena salveta i nabavka materijala
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Razmjena salveta i nabavka materijala

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3536373839 89>
Korisnik
Poruka
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 13:25
jao cuvaaammmm, nisi ju vidl ajer sam ju jucer kupilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 13:27
Ne stignem sve proći pa tako svuda kasnim.SunceRi,imam onih salveta,ako ih nisi još nabavila ,javi mi.Uslikat ću ovih dana one koje imam,nove,pa ću staviti slike-obećavamWink
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 13:28
daj,daj slikiceeee
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 13:36
Jassiiiiiiiiiiiiii čuvaj mi ove božićne molim te, a ja tebi donesem moje koje su viška!!!
Može?
Wink
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 13:43
da draga-nedjelja pls ili subota predvecer-ne bi vjerovao covijek- idem na pramenove nakom 2 mjeseca ,tak da sam u subotu kuci od 15 sati nadalje
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 13:46
2 jassi: nemam balerinu ali imam male japanke (stilizirane japanske lutkice, bijela podloga, crveni zgodni obrub na salveti - nemrem ulati slike ali mogu poslati mms ako ti pase)

a glede salvetica, kupila bih slijedece:
1 slika: bozicni motiv 2. salveta na slici
            aloha 3. salveta na slici
2 slika: bozicni motiv 1. salveta na slici
            bozicni motiv 2. salveta na slici

(detalje poslah na pm :) i hvala ako se dogovorimo)

2kaca43: kupila bih:
4 slika: šalice 2 salvete ako moze (trebam za kutije za kuhinju)
5 slika: bozicni motiv 1 i 2 salveta na slici

(detalje poslah na pm)
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 14:01
poslala sam ti pp ninochka
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 891
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 14:02
Originalno poslano od člana shasha shasha napisao:

Ne stignem sve proći pa tako svuda kasnim.SunceRi,imam onih salveta,ako ih nisi još nabavila ,javi mi.Uslikat ću ovih dana one koje imam,nove,pa ću staviti slike-obećavamWink

Čekam vidjet što mi nudiš Wink, sva sam se pretvorila u  smile189
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 14:24
dajem na znanje da lavande,anđela i zvijezde vise neman.za sada,vecina zelja ispunjena,sve sortirano,pa kad posaljen...sta prije cu nastojat
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 14:55
:) super :)
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 14:56
ninochka o ovoj salveti na ruzice je rijec

Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 15:00
Branka202 Moram ti priznati da su me ugodno iznenadile tvoje salvetice, nisam baš za cvijeće ali što su uživo lijepe one orhideje, odmah mi je palo 100 ideja...
Thanx na 3
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 15:01
kacha, nema problema, ako stignem danas idem ih mam upiknuti :)
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 15:22
hvala dragasmile78
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 15:49
Kaća ako je ostalo još nešto ovih salveta sa ružama molim te ostavi mi šaljem ti pp!!!
hvala

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 17:00
evo nekih novijih salveta.Stare neću stavljati jer već jesam.Nemam svih no dosta onih starih imam viška

Ove božićne sam nedavno kupila.Vidim da one anđele neko ima no da samo ona ne djeli(tj,da i njoj nešto ostaneLOL)ima ja dosta(kupila 2 paketa jer su bili po 6kn)A ove sa puno,puno malih slikica sam u hoby art-u kupila.Je da su 26kn no ima ih 20kom u paketu a od jedne salvete se stvarno puno može oslikati.
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 17:31
Originalno poslano od člana shasha shasha napisao:

evo nekih novijih salveta.Stare neću stavljati jer već jesam.Nemam svih no dosta onih starih imam viška

Ove božićne sam nedavno kupila.Vidim da one anđele neko ima no da samo ona ne djeli(tj,da i njoj nešto ostaneLOL)ima ja dosta(kupila 2 paketa jer su bili po 6kn)A ove sa puno,puno malih slikica sam u hoby art-u kupila.Je da su 26kn no ima ih 20kom u paketu a od jedne salvete se stvarno puno može oslikati.

Shasha, spakiraj ti meni sve, predivne su ti. Pusa
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 17:48
Ok,ostavi mi adresu na PPWink
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 17:50
ja sve osim dve zadnje, daj pogledaj kod mene kaj ti treba, saljem adresu na pp, daj i ti meni
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 18:19
hvala jassi....javim kad ju bum došla pokupiti...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3536373839 89>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,311 sekundi.