SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 61> |
Korisnik | |||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Može koke, dogovoreno...Češ još nešto da ne šaljem samo to ili ... |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
||
Ajd pls, pa ću ja tebi onda dodati još koju na one ![]() |
|||
![]() |
|||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
||
a joj da mi vidiš kuhinju, nisam se dala bolesti ali sam napravila 4 slike i 5 je na pomolu, ali to što sam zamislila je malo , barem meni, neistraženo područje, pa ću proštudirat malo netom kako to izvest, no biti ćete obavještene do sutra ako ne platim danak za to što se nisam odmarala... pičim po Ipsića u vrtić...jadnik, danas je majčica bila kreativna i zaboravila na njega...ma niiiiiiiiiiiiiisam, zezam se |
|||
![]() |
|||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
||
Pa ženo a kada ti miruješ.. pa ni viroza ti ne može ništa!!
Prekrasna mašta, super zlatne ruke.. mašta da ti kažem... za 5 + si!! |
|||
![]() |
|||
||
Ma jesam Jassi, al mi je došla riba iz Chemaca i N&B-a pa ne mogu zaleč...vrti mi se u glavi od ideja, ili je to od viroze ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Heej, ovu sam ti salveticu kupila u Chemaco-u preko neta, danas mi je došla... Uzela sam dvije pa ću ti jednu poslat ako želiš! |
|||
![]() |
|||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
||
pa dobro kaj ti nisi bolesna???? krasno je
|
|||
![]() |
|||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
||
Ajme...pa di nađe ovu salvetu?
![]() Jako dobro izgleda... ![]() ![]() Imaš jedni viška ![]() Btw, imaš pp ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Evo još sam ovo napravila sad, ali za završiti mi treba granitna, jer nemam nigdje pjeska oko sebe sad...jooooj uvijek nešto fali!!!
![]() |
|||
![]() |
|||
||
I to je dobra ideja... ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Super ideje ![]() .... ja sam znala malo potumpkati sa frostijem pa onda po njemu malo šljokica...ili sa strukturpastom... ali i meni su nekak draže od stiropora.... ![]() |
|||
![]() |
|||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
||
ajde mila i mir, puno tekucine i stapice papati...ozdravi
|
|||
![]() |
|||
||
Baš mi je drago da ti se sviđaju, idem sad leć...bljak mi je |
|||
![]() |
|||
||
krasne suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
mala sve radi...eh mi zene
|
|||
![]() |
|||
||
Iskreno, nisam još došla do te problematike jer se još uvijek suše ali imam dvije varijante, jedna da prikeljim trakicu a druga ( što sam vidjela na sajmu sad u Vicenzi da obljepim zlatnim lističima ali ni neznam da li kod nas ima malih, malih 0,5 x 0,5 zlatnih listića, a ako ih ne uspijem nači imam i rezervu, plan C, od Neckermanna sam naručila neke takve male zlatne listiće pa ću ih ljepiti drugim ljepilom... |
|||
![]() |
|||
||
Kuglica ti je super....
![]() a kako riješavaš spoj...mislim da ti se što manje vidi? |
|||
![]() |
|||
||
Poštovane dame i kolegice po hobby-ju, danas su stigne iz Zg međutim nisam imala snage napraviti nego samo dvije ( dobila sam trbušnu virozu ), puno su mi draže od onih koje sam radila od stiropora...ali obje će vrste krasiti naš dom ovaj Božić...
![]() |
|||
![]() |
|||
||
evo dva najbolja gusaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hehe cuvajte se sviiiiiiiiiiiiii
|
|||
![]() |
|||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
||
On ti je sada na godišnjem, uživa
|
|||
![]() |
|||
||
Hej Otok, si pozdravila Jadranka? |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 61> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |